Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Zimní kempování s Ferrari F40? Pro Japonce žádný problém!

Jan Mička
Diskuze (14)
Ferrari F40 není pouze výstavní exponát. Ve své době nejrychlejší sériové auto se i dnes umí vypořádat s netradičními situacemi!

Většina z nás se může historických supersportovních automobilů nabažit pouze prostřednictvím virálních videí. Různě po internetu jich kolují tisíce, přičemž některá jsou originální od začátku až do konce. Jenom si vzpomeňte na partičku Tax The Rich a jejich skotačení se supervzácným Ferrari F40 GT na uzavřené farmě. Můžete si o tom myslet cokoliv, jedno je ale jisté: řidič má auto doslova omotané kolem prstu.

U Ferrari F40 zůstaneme i nadále. Na stránkách Red Bullu se totiž objevilo video, ve kterém Japonec Takeshi Kimura rozbíjí každodenní šeď a vydává se v nádherném rudém exempláři trochu „provětrat hlavu“. F40 je spíše závoďák než supersport na běžné denní použití, proto nikoho nezarazí absence praktických vymožeností, jako je například zavazadlový prostor. K čemu ale ta světelná rampa, která jako by původně patřila speciálu z Rallye Monte Carlo?

Takeshi Kimura se s tím rozhodně nemazal, a než by se ubytoval někde v kempu, vyrazil stanovat. Zasněžené okresky F40 zvládá s lehkostí baletky, že ale vůz nakonec vyjede zasněženou sjezdovku pouze se sněžnými řetězy na zadních kolech, jsme rozhodně nečekali. Samotné video patří nápadem, zpracováním a střihem k tomu nejlepšímu, co dnes můžete na internetu najít, a už nyní je jasné, že to bude hit!

Jan Mička
Diskuze (14)
Avatar - Emel
31. 3. 2016 15:06
Re: Bože, to je tak nádherný auto...
Já osobně byl vždycky na ta malá levná... 308, 355, 430, 458... bez turba...
31. 3. 2016 12:24
Re: Bože, to je tak nádherný auto...
Přesně tak :yes:
31. 3. 2016 11:31
Re: Bože, to je tak nádherný auto...
Přesně, F40 je prostě boží. Třeba ta nádherná chromovaná kulisa manuální převodovky a vedle ní pořádná páka parkovací brzdy! Film je taky skvělý, jenom si k sobě do auta ještě mohl posadit nějakou sexy Japonku... ;-)
31. 3. 2016 10:52
Redbull
Neni nic lepsiho, nez si dat vecer vifonku a zapit to Rebullem. To se teprve rozpouta to prave peklo v organismu, Ferrari se muze jit zahrbat do snehu.
Avatar - Dinar
31. 3. 2016 09:47
Zavazadla
stylová, rukavičky, ale nebyl by to Japonec, aby to celé nezabil nějakým nevkusem, nalepit na předek auta tak dokonalých tvarů hnusnou světelnou rampu, fuj!