Videa
by se určitě zeptal: "Jak to ten jeden bílej megan může vydržet?"
(divné ale je, že tam takhle skáče jen značka mégane, ale asi to bude spíš řidičem)
(divné ale je, že tam takhle skáče jen značka mégane, ale asi to bude spíš řidičem)
Ono těch Meganů R.S. Cup jezdí na Nordschleife hodně, takže je jasné, že občas nějaká videa s rozflákanýma autama jsou s Megany >😒] Stejně jako s BMW, kterých je tam dost.
Jinak ten hodně rozmlácený z loňska měl uvnitř polo-rám, co jsem slyšel. Každopádně se ví, že MRS je poměrně bezpečné auto. Na Slovensku šel jeden do pole a prý tak 3x až 4x přes střechu a borci byli jen lehce potlučeni 😉
Jinak ten hodně rozmlácený z loňska měl uvnitř polo-rám, co jsem slyšel. Každopádně se ví, že MRS je poměrně bezpečné auto. Na Slovensku šel jeden do pole a prý tak 3x až 4x přes střechu a borci byli jen lehce potlučeni 😉
To není pouze RS 😄 Jeden bývalý kolega to napral se služebním Megane combi pod návěs kamionu; to auto bylo zmačkané doslova jako papír a vylezl z toho s pár modřinami, ještě mám někde i fotku.
Presne, je to ako štatistika s krádežami Octavií: keď ich je veľa, aj sa veľa kradnú. Renaulty divízie RS (nielen Megany, ale aj Cliá) sú na okruhoch časté, takže sa štatisticky zvyšuje pravdepodobnosť, že skončia v kačírku či na streche. Inak v poslednej dobe im šliapu na päty Leony Cupra.
A fyzikální zákony platí pro všechny, bez ohledu na značku...
Jj stejný kritéria na všechny [odkaz] >😒]
Ale tých nehôd Meganov bolo podstatne viac. Na nejakom fóre som čítal, že zadná náprava je najmä po facelifte zradná. Vidieť aj napríklad tu
Odkaz nefunguje. 😒
To je blbost, motor a podvozek zůstaly při faceliftu na podzim 2013 stejné, na to nesahalo. To vím určitě, když jsem byl první kupující v ČR a na SK a zjišťoval jsem to >😒] První auto zde (moje) bylo v půlce února 2014, první český novinář se svezl ve SPA v dubnu 2014 (Honza Mička z Auto.cz který tam byl se mnou a produkťákem Renault ČR), novinářská auta v květnu. Ale šlo pouze o jiný čumák, nový R.S. monitor a infotaiment s možností navigace.
[odkaz]
Jiný podvozek je až u limitované edice Trophy a Trophy-R, kde se použil stavitelný podvozek OHLINS (mimo další odlišnosti + malý nárůst výkonu o 10 koní).
Jinak ano, Megane R.S. Cup umí být na okruhu na limitu při špatném brždění taky přetáčivá a zlobivá potvůrka, přesvědčil jsem se o tom napsoledy zrovna v neděli v Brně >😒] Ale to bylo chybou řidiče, kdy jsem do zatáčky brzdil ještě moc silně, správně se brzdí intenzivně rovně a do zatáčky už jen lehce dobržďuješ. Takže jsem chvilku hhonil zadek ze strany na stranu 😉
[odkaz]
Nicméně si nemyslím, že by v tomto byl MRS nějaká vyjímka, naopak je to velmi hodné a blbuvzdorné auto díky koncepci vše vpředu a dá se jet mnohem více na limitu. Ono s tím bržděním a ovládáním auta je to podobné jako jsem měl před tím šestkového Golfa GTI, je to dané koncepcí. Prostě se člověk musí to auto naučit ovládat a umět mu porozumnět, pracovat s přenosem váhy, umět odhadnout brzdný bod, rychlost do zatáčky atd. atd. :-!
Jo a na NORDSCHLEIFE funguje skvěle, proto jich tam jezdí tolik! 😄 Je to vždy především o řidiči a v Zeleném pekle to platí minimálně dvojnásob, spíše trojnásob.
[odkaz]
Jiný podvozek je až u limitované edice Trophy a Trophy-R, kde se použil stavitelný podvozek OHLINS (mimo další odlišnosti + malý nárůst výkonu o 10 koní).
Jinak ano, Megane R.S. Cup umí být na okruhu na limitu při špatném brždění taky přetáčivá a zlobivá potvůrka, přesvědčil jsem se o tom napsoledy zrovna v neděli v Brně >😒] Ale to bylo chybou řidiče, kdy jsem do zatáčky brzdil ještě moc silně, správně se brzdí intenzivně rovně a do zatáčky už jen lehce dobržďuješ. Takže jsem chvilku hhonil zadek ze strany na stranu 😉
[odkaz]
Nicméně si nemyslím, že by v tomto byl MRS nějaká vyjímka, naopak je to velmi hodné a blbuvzdorné auto díky koncepci vše vpředu a dá se jet mnohem více na limitu. Ono s tím bržděním a ovládáním auta je to podobné jako jsem měl před tím šestkového Golfa GTI, je to dané koncepcí. Prostě se člověk musí to auto naučit ovládat a umět mu porozumnět, pracovat s přenosem váhy, umět odhadnout brzdný bod, rychlost do zatáčky atd. atd. :-!
Jo a na NORDSCHLEIFE funguje skvěle, proto jich tam jezdí tolik! 😄 Je to vždy především o řidiči a v Zeleném pekle to platí minimálně dvojnásob, spíše trojnásob.
:yes: Podobně (tedy ne tak moc jako tobě) se mi nedávno povedlo utrhnout i moji předokolku...akorát, že šlo o zcela obyčejný malý hatch a nebyl jsem na okruhu. 😄 Určitě jde tedy z velké části jednoduše o vlastnost koncepce a techniku průjezdu zatáčkou, přenos váhy na limitu si člověk musí hlídat.
nejezděte s bílým Megane RS po Nordschleife. Kupte si žlutý >😁
... a tím, že se projede po Nürburgringu, se z něj auto nestane. 😄
Já pořád čekal kdy to přijde >😁 nezklamas mě >😁
Já taky čekal. Áda je fakt jistota. >😒]
" V životě si můžeš být jistý jen dvěma věcmi: smrt si pro tebe přijde a Áda přijde plivnout na Renault kdykoliv se to jen naskytne a vlastně ani se to naskytnout nemusí, příležitost si vždy najde" >😁
ale dyk on je neškodnej vlastně; já se většinou zasměju >😁
Jo, v tomto případě to bylo aspoň (relativně) vtipné... >😒] 😉
a ještě by jeho "moudro" šlo upravit na "... a tím, že se projede po Nürburgringu, se z něj dobrý řidič / závodník nestane."
Někteří si na takové občas hrajou po tom, co si na kufr nalepí Nordšlajf a Brno cirkut. >😒]
Někteří si na takové občas hrajou po tom, co si na kufr nalepí Nordšlajf a Brno cirkut. >😒]
Zde je přesná lokalita zatáčky: [odkaz]
Takhle to vypadá před zatáčkou, je dobře vidět zvlnění tratě: [odkaz]
Na Flugplatzu je problem s "normalnim" nadlehcenim auta, ale takovych mist je na NS jeste vic. Je potreba zvolit dobrou stopu, neprehanet rychlost a nesnazit se korigovat auto tehdy, kdyz nemam zatizena predni kola. Kazdopadne zrovna HH s pohonem prednich kol a veskerou vahou na predni naprave maji s timhle problem naopak prave nejmensi. Ze tu mely velkou havarii loni zrovna 3 MRS neprikladam tomu, ze by s tim mely problem HH typu Megane, ale ze MRS jezdi na okruzich dneska proste obrovske mnozstvi- je to velmi efektivni, rychle a lehce ovladatelne auto za hodne rozumne penize.
Co sa tyka mnozstva MRS na okruhu, toto mozem len potvrdit, myslim ze spolocne s roznymi 911 najcastejsie videne auto na NS.
A 205 GTI na nordschleife sice určitě bude pro řidiče s nějakými schopnostmi, avšak R8 zrovna tak. Spíše odhaduji, že těch schopností na R8 bude potřeba víc. Už jen proto, že všude budeš projíždět dvojnásobnými rychlostmi.
Jak už píše Bully, HH všechno vpředu je nejsnáze zvládnutelná koncepce a jestli má zadní nápravu tupě pasivní nebo je tail happy, na tom už nic moc nezmění. Megane RS má velmi veselou záď umožňující jezdit bokem, na druhou stranu je krásně ovladatelný. Jsi první člověk, který v souvislosti s Meganem RS použil slovo "bestie". Imho naprosto neadekvátní označneí. MR koncepce je poněkud jiný level. Tam už to chce fištróna. Násobně větší koule při práci s přenosem hmoty a jízdou na limitu S R8 nemám bohužel vůbec žádné zkušenosti a nepopírám, že při rychlém tempu dokáže být příjemná a hodná.
Ale když ji povypínáš všechny strážné andělíčky a pojedeš opravdu na krev, troufám si trvdit, že to bude vyžadovat daleko více řidičských schopností a pokud příjde průser, zachránit jej bude rozhodně těžší, než v Méganu...
PS: Zrovna teď o víkendu na trackdayi asi jeden takový diletant byl, protože jeho R8 byla permanentně v trávě nebo hodinách...
PS2: Jestli je MRS 275 lightweight s motokárovým převodem (převodem čeho?) a potřebuješ na něj enormní cit pro auto, tak pak nevím, jak by se měla nazývat taková Integra a jaký jemnocit bys potřeboval pro ni 😄
Precti si prispevek treba od Thomasina, jeho samotneho majitele, urcite ma s MRS podstatne vic zkusenosti nez ty.
Předesílám, že nejsem žádný zázračný pilot, ale u MR koncepce jsem tohoto uklidňujícího pocitu nikdy nenabyl a pokaždé, když jsem s lehkým slidem klouzal k obrubníku, se mi v břiše srážely letadla... protože na odhadnutí, co si ještě můžu dovolit, ale hlavně jak z toho případně ven, jsem se cítil dosti incompetent.
Je to jako kdybys tvrdil, že běhat nebo hrát nějaký sport jen tak pro radost s kamarády vlastně nemá žádný smysl, protože nemáš plíce ani techniku jako vrcholoví sportovci, takže to je vlastně úplně zbytečné.