Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW M4 GTS: Speciál za 4,14 milionu vznikne jen pro 700 zákazníků

14 komentářů

MariAchi
Pokud chteli udelat ultimativni okruhovy special, tak meli ubrat v interieru (kuze, semis, klima, audio...).
Pripada mi to jen jako vytuzena M4 s chipnutym motorem, cekal bych od BMW M trochu vic 😲
Co takhle predhodit neco jako 320Si..?

P.S.

Kdo tak smrkal na ramu ty svary?!
webpaja
Já bych jí chtěl prubnout. Nesedí mi jen ta kola, ale jako celek je úžasná...asi jsem trochu přituzenej >😒]

Sváry? Jarda s Bertoňákem >😁
MariAchi
Ona se mi vzhledove libi - tedy zvenku, az na to kridlo a kola, i tu barvu beru (a to matne barvy nemusim), ale stylove mi to proste nepripomina okruhove naradi, ale jen neco, ma mit okruhovy styl na papire a hlavne okruhovou cenovku.
speedfred
Doma obrúsiš, flexa v cene >😒]
MariAchi
A ma rukojet taky v semisi? 😄
fOE
>😁
speedfred
Stačia semišové rukavice
fOE
Myslim ze chteji v prvni rade prodat a asi si spocitali co zakaznici za tuhle cenu chteji a ocekavaji. Zjevne to chcou i zakaznici Porsche ve sve stejne okruhove GT3 RS [odkaz]
nebo Lamborghini s pridomkem "superleggera"
[odkaz]

Trochu zvlastni, jo, ale asi i behem trackdays se chce clovek nechat hyckat. 😄

Btw. to co hledas (vyhozenej zvuk, vyhozeny iDrive, zadne cinkrlatka jen funkce) BMW nabizi, ale jinde, rika tomu M235i racing [odkaz]
MariAchi
O, tak to je zase uz opacny extrem, ale paradni 😄 :yes:
_MT_
Alcantaru ano, nicméně zrovna Porsche ta auta celkem dost holí (vždyť ti nedá ani kliky >😒] ). Dříve byl základ bez rádia nebo klimatizace, dnes už je to v základu, ale pořád se toho můžeš vzdát (dokonce bez příplatku 😄 ). V základu toho čalounění samozřejmě moc nedostaneš a i možnosti jsou mnohem omezenější než u "civilních" modelů.

Má M235i Racing homologaci?
PytelCZ
Tak vzhledem k tomu ze je na severni smycce o celych 24 vterin rychlejsi nez bezna M4, si s tim inzenyri asi nejakou praci dali 😄
Stejne jsou uz vsechny davno vyprodane. A v te sede barve jako na fotkach, je pro CR (a myslim ze i pro celou stredni/vychodni evropu - to si ale nejsem uplne jisty) jen JEDNA a tu mel objednanou kamos, dodani pry v kvetnu >😁
Machýrek
Co si vzpominam, tak M3 GTS E92 byly oficialne taktez vyprodane, ale pak staly u dealeru na showroomech a koupit sis je mohl bez cekani. Tak jestli si tu vyprodanost nevytvari v BMW sami.
PytelCZ
Tezko rict, tahle pry ani na zadnem showroomu stat nemuze.... Uvidi se za par mesicu 😉
Barry Lyndon
když už, tak už...