Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nissan Cube: nový model pro téměř celý svět

70 komentářů

konecne auto ktore je INE!Dufam ze aj SK sa bude predavat. Fakt sa paci. Je ine a to je na nom krasne 😄 nebol by som proti. Taka stylovka ale pekna 😉
Navtech
Kapitán Nemo by měl určitě radost! Kdybych já "chtěl být jiný", tak si snad radši prostřílim hlavu a mezi nohama zavíracíma špendlíkama. 😲
T613
ten předek mi taky připadá nějaký divný 😐
Navtech
Asi se málo zajímáš o ponorky a jsi samý letadýlka a gazíky 😉
T613
Já znám jen americký a ruský ponorky, ale japonský.. tam plavu ;-\
Navtech
Tak už znáš novej batyskaf do 65 metrů :yes:
T613
tak ten neznám.. já znám jen ty titanové potvory >😒]
woody-alien
Protože japonský ponorky jsou torpéda, přece...
T613
někdy největší na světě 😉 [odkaz]
woody-alien
Kurda cholera, to je největší řiditelný torpédo co sem kdy viděl, tam se těch japonskejch soudruhů kamikadzů vejde... 😉
jurajos
Kedže si to nedokážem predstaviť, mal by si to skúsiť. >😒] Konzerva jedna konzervová! 😉 >😁
Navtech
Já se bojim i vidličky >😁
jurajos
Si sa vyfarbil, už Ti neuverím ani jeden kastról! :-! >😁
Navtech
Jim rukama 😲
Pierro
šmarjá panno, to je tak ošklivý, že se tomu ani nechce věřit!!!! 8-s
jurajos
Už aj ty Brutus. Nad činskou Fiestou vzdycháš blahom a toto sa Ti nepáči? Kam to ten svet speje? 😉
Pierro
tebe juraj, tebe sa to hádam páči??
jurajos
Páči? Ja som tým nadšený. Razím heslo, čím menšie auto, tým väčší e😜eriment. A vážne by som si prial byť videný skôr v tomto než napr. v Golfe.
T613
mě na tom vadí ten předek.. prostě mi tam nesedí
jurajos
Pravda...tu musím aj ja trochu tlmiť svoje nadšenie. Prvá generácia bola taká celistvejšia, ale oceňujem ten koncept ako celok. Možno bez hviezdičky, ale napriek tomu u mňa za jedna.
Pierro
chlapi, vy jste se asi dočista zbláznili... divím se, že nejezdíte v multiplách. Tam bylo taky prostoru jak v hangáru a "originalita" jí rozhodně nechyběla... >😒]
T613
multipla je hnusná.. brr
jurajos
To bude ten generačný rozdiel. Teraz sa už nedivým že doma stále držíš tých porcelánových jeleňov. >😒]
Pierro
ja som taký porcelánový polovník, čo na tie jelene lovil baby a divil by si sa ako na mňa braly.... >😒]
jurajos
No je pravda...asociácie to môže vzbudzovať všeliaké. 😉
Pierro
ale notak >😒]
T613
chtělo to ostřeji řezaný předek, ale tohle zakulacení.. nevím, nevím
jurajos
Ostrejší predok? Neviem ako by to k tým silne zaobleným hranám hodilo. Ja by som bol skôr za jednoduchšie svetlomety a masku.
Pierro
no som zvedavý kolko týchto obludiek sa v ČR/SR predá... 😉
jurajos
Možno viac ako toho španielskeho Audi. Ale nie...tomu ani ja sám neverím! >😒]
Navtech
Ty jsi první, pak ten kluk nahoře a já si jedno vezmu na zahradu místo trpaslíka >😁
Pierro
>😒] >😒] :yes: tak jo 😉
Navtech
On ten Scion je něco podobnýho a v US jich lítá celkem dost.
woody-alien
A sakra, vono to i lítá, beru, kupuju, nemůžu bez toho žít, žádný Galapágy...kdo nemá Kostku od Nissana jako by nebyl. Předek si kdyžtak "doladím" perlíkem. :-!
Klaudius
Prečo nie? Plne korenšponduje zo zadkom. Akoby ich jedna mater mala...
ladlen
Zaujímavá škatuľa, len by ma zaujímalo, aký má koeficient odporu vzduchu, lebo aerodynamicky naozaj nepôsobí.
jurajos
No čelná plocha je asi naozaj veľká, ale auto na lámenie rýchlostných rekordov to nie je a dokážem si predstaviť, že kdejaké SUV na tom môže byť horšie.
Klaudius
A načo chceš super aerodynamiku na auto do mesta a na kratke trasy?
Navtech
Nemachruj tady! Ty by si do toho skočil trojitej salchov! >😁
jurajos
Odpichnutý! >😒] 😉
Subaru.in
Ja si myslim, ze je to presny typ aut "Bud se na prvni pohled zamilujes nebo budes nenavidet ten design.
Navtech
Jestli se tomuhle ještě říká design, tak to potom Amen.
T613
Amen >😒]
Pierro
až navěky... >😒]
Subaru.in
Tak si kup logana a basta >😒]
Asterix
Tvarovo podobne auto ma celkom velky uspech u mladych ludi v Nemecku. U Nissan Cube to bude asi rovnake.
[odkaz]
RS
Velmi nepovedená kopie Materia. Narozdíl od Nissanovské zrůdičky je Daihatsu moc pěkné.
Klaudius
Omyl. Materia je klasickejšia, Cube výnimočnejší. Chápeš vôbec význam slova "kópia"? 😉
T613
kopie je když je to z Asie, když je to z Evropy tak je to inspirace?
Kuriozní ale povedený autíčko - alespoň designově. 😉 :yes:
no neviem ako vam ale mne ten predok v bielej farbe s oranzovymi smerovkami pripomina skodu 120l >😁 az na to ze skodovka vyzera lepsie 😄 inak fakt hnusne auto :no:
Klaudius
...teda česť výnimkám. Ja že s akými mladými a pokrokovými ľuďmi sa tu bavím, a aha, jeden zadebnený konzervatívec vedľa druhého.
TOTO AUTO JE PROSTE SUPER! Je iné každým detailom a z každej strany, je to skulptúra na kolesách, invencia sama ako zvonka tak zvnútra. Vlastná tvár, vlastný štýl, zaujímavý a jasne definovaný. A rovnaký v každej časti auta, nemá nič z modelov, ktorých predok a zadok vyzerajú ako z iného auta. A svojim spôsobom pekný. Pre toho, komu sa páči. Nissan, tentoraz, čo sa invencie a odvahy týka, vynikajúci výkon. Preskočil svojho tútora o konskú hlavu. 😄 :yes:
Pierro
Klaudius klud. Mokré handry sa fasujú vlavo za dverami od vrátnice... >😁
T613
tak si tam zajdi >😒]
Klaudius
Ja som vpohode. Pre Teba ich mám koľko nafasovať?
woody-alien
Tak pro mě určitě aspoň dva. Proč já bláhový myslel, že auto má vypadat jako auto... 8-s
Klaudius
Auto ako auto? Kde si takú blbinu počul? Prečo by malo každé auto vyzerať tak, ako ho máš Ty zafixované vo svojej predstave, že by malo vyzerať? Potom by každé auto vyzeralo ako hocijaké iné auto, suma sumárum by hociktoré auto bolo maximálne podobné ktorémukoľvek inému autu, takže v reáli by každé auto, na ktoré sa pozrieš, bolo podobné každému autu, na ktoré sa pozrieš predtým, alebo potom. Vpodstate pri každom pohľade na akékoľvek auto uvidíš vpodstate to isté, ako keď sa pozrieš na hociktoré iné auto. Je to jednoduché, pochopil si? >😁
woody-alien
Trochu složité souvětí, ale pochopil jsem to. Jenže já nikomu neberu, jestli se mu tohle líbí, ale pro mě vyfasuj ty dva hadry, jak jsem řek. A nerozčuluj sa... 😄
woody-alien
Nemyslel jsem, že by měla být auta stejná, ale aspoň se lišit od sekačky na trávu... abych si to ráno nesplet.
Klaudius
Uisťujem Ťa, že toto si nespletieš s ničím, čo môžeš na našich cestách stretnúť. A s kosačkou už vôbec nie, jedine že by si mal zákal...
woody-alien
OK, hlásím se o titul "Konzerva roku" a v ten zákal pevně doufám, neboť až na mě zpoza rohu vyjede Nissan Cube, tak to se mnou sekne. Aneb jak zpívá Jirka Korn "Klaudie, mě to snad zabije, mordyjé..." >😁
Klaudius
Never tomu, naživo to auto nebude vyzerať tak strašne, ako sa Ti to zdá teraz. Najmä, vzhľadom na kompaktné vonkajšie rozmery bude neskutočne vzdušné a priestorné, a to má väčšiu cenu, ako pre niekoho kontroverzný vzhľad.
Navtech
Je pěkný pro toho, komu se líbí... tak to je hlod, jako zvon. :yes:
Klaudius
To nie je hlod, to je fakt. Ani boxer sa každému nepáči, mnohým sa dokonca protiví. A pritom je to tak nádherný pes.
Navtech
Boxera jsem ještě nejedl >😁
Klaudius
A tu ho máš - a vraj češi psov nejedia... >😁
Navtech
:yes: jen vlčáky
Klaudius
kua a nemeckých ovčiakov alebo slovenských ? :😉
Presne tak. Cube možno nie je najkrajší ale zato je poriadne ohavný 😄
Suprak
Každý má jiný vkus, ale co napadlo mě při prvním pohledu = autíčko pro Igráčka >😒] :no: