Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
rohYpnol
Odmítnout Dakar a stát si za svým. Klobouk dole 😉 :yes😒br />
S takovýmito osobnostmi se dělají rozhovory, a ne s nějakýma mladýma pipkama ze soutěže miss :-!
S takovýmito osobnostmi se dělají rozhovory, a ne s nějakýma mladýma pipkama ze soutěže miss :-!
Jo, mě mrzí, že se takovýho člověka v rozhovoru pro auto server ptaj na domácí zvíře a podobně, sakra, neni to přece první rande ve třinácti letech. Doufal jsem, že se spíš zeptaj na jeho současnou práci, čim jezdí, trochu se rozkecá o těch béčkách..
Přijde mi škoda takovou příležitost trochu víc nevyužít.
Přijde mi škoda takovou příležitost trochu víc nevyužít.
white label
"Chtěl jsem říci, že by každý měl na auto dávat pozor. Je důležité ho milovat a pečovat o něj. Člověka by mělo bolet, když s autem vjede do nějaké díry. Ta láska musí být vidět i navenek." :yes: :yes:
Brady9
možná někdo zná, kdo né tak doporučuji >😁
www.youtube.com/watch?…
mnozí z nás by tu sedačku vedle něj brali hned :-!
www.youtube.com/watch?…
mnozí z nás by tu sedačku vedle něj brali hned :-!
v rallye som kedysi ( nebolo to zase az tak davno ) fandil Gronholmovi na 206-tke wrc 😄 .. tiez to bol dojnasobny majster sveta v rallye a pozeram ze vyhral oba tituly presne 20 rokov po oboch tituloch Rohrla ( 2000, 2002 vs 1980, 1982) ... posledne roky uz ale rallye moc nesledujem
Medzi zenami samozrejme Michel Mountova aj za jej super organizacné schopnosti
Tehdá měli kucí opravdu balls of steel - skákat s "béčky" v davu lidí vyžaduje notnou dávku odvahy. >😁