Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Rozhovor s Walterem Röhrlem: Strach mám zakázaný!

18 komentářů

rohYpnol
Odmítnout Dakar a stát si za svým. Klobouk dole 😉 :yes😒br />
S takovýmito osobnostmi se dělají rozhovory, a ne s nějakýma mladýma pipkama ze soutěže miss :-!
Anonym
a závidím redaktorům, že se s ním mohli setkat a promluvit. Super nedělní počteníčko, které dává zapomenout na slint o Jamesi Bondovi v elektromobilu. 😄
vabis
Walter je Pan řidič a mému srdci nejbližší :yes: :yes: :yes:
white label
"Chtěl jsem říci, že by každý měl na auto dávat pozor. Je důležité ho milovat a pečovat o něj. Člověka by mělo bolet, když s autem vjede do nějaké díry. Ta láska musí být vidět i navenek." :yes: :yes:
Joab
Jo, mě mrzí, že se takovýho člověka v rozhovoru pro auto server ptaj na domácí zvíře a podobně, sakra, neni to přece první rande ve třinácti letech. Doufal jsem, že se spíš zeptaj na jeho současnou práci, čim jezdí, trochu se rozkecá o těch béčkách..
Přijde mi škoda takovou příležitost trochu víc nevyužít.
maxi!
tak ja som vyrastal este na hviezdach ako Hannu Mikola, Marrku Alen, Waldegard, a z polská legenda Zasada, no a pre mna je Walter najvacsia osobnost spoza volantu.
Medzi zenami samozrejme Michel Mountova aj za jej super organizacné schopnosti
boost.
Je to borec.

Tehdá měli kucí opravdu balls of steel - skákat s "béčky" v davu lidí vyžaduje notnou dávku odvahy. >😁
Brady9
možná někdo zná, kdo né tak doporučuji >😁

www.youtube.com/watch?…

mnozí z nás by tu sedačku vedle něj brali hned :-!
Brady9
elektronicky řízené tlumiče v rally? to slyším poprvé 😲
Brady9
na O2 sport je snad z každého soutěžního dne WRC jeden live přenos + power stage :-! :yes:
h.onzyk
Nevím jak přes satelit, ale po netu se live přenosy najít dají, na eWRC.cz odkaz vždycky dohledáš. Ale moc toho není live nebývá, někdy jen PowerStage.
ryccardo
Mluvíš mi z duše. :yes:
ryccardo
Tak dřív neexistovali žádný elektronicky řízený tlumiče, takže skákat na normálních tlumičích 30-40 metrů jaksi dost dobře nešlo. V dnešní době je auto díky elektronicky řízenýmu podvozku po doskoku neuvěřitelně stabilní, takže ti takový skoky holt umožní.
Bully_
Vcera je vcera, dnes je dnes. Nemuzes to brat takhle, v kazde dobe je normalniho neco jineho. Ale jasne, pokud slo v tom prispevku predevsim o bezpecnost divaku, potom jsou dnesni standardy uplne jinde, i kdyz taky ne bez rizika. Kazdopadne jestli skoncis v davu lidi se silnejsim autem v mensi rychlosti (jako driv), nebo riskujes, ze to rozvesis po okolnich stromech se slabsim autem v mnohem vyssi rychlosti a mnohem delsim skoku (jako dnes), neni az tak relevantni. To byl zase smysl me reakce.
Anonym
Přečti si ten příspěvek, na který reaguješ pořádně,,,"V DAVU LIDÍ s béčky"
Bully_
V soucasnosti se zase skace mnohem dal nez driv, takze bych rekl, ze je zrovna v tomhle ten risk o dost vyssi dneska. Kazdopadne to byly tehdy poradne bestie, skoda, ze tahle kategorie zrusila.
boost.
Netuším ani, jestli se rallye vůbec v česku vysílá živě. Před lety mívali nějaký krátký sestřihy večer. Taky bych se občas naň rád kouknul, ale tady je medializovaná pouze F1, a tak na rallye opomenu.
3_diamanty
suhlas.... ikona na veky vekov :yes😒br />
v rallye som kedysi ( nebolo to zase az tak davno ) fandil Gronholmovi na 206-tke wrc 😄 .. tiez to bol dojnasobny majster sveta v rallye a pozeram ze vyhral oba tituly presne 20 rokov po oboch tituloch Rohrla ( 2000, 2002 vs 1980, 1982) ... posledne roky uz ale rallye moc nesledujem