Ekonomika
:yes: Bohužel absence manuální převodovky s 3.0TDI je chyba, stejně jako chybějící ruční brzda :no:
Třeba u nejslabší 3.0 se ještě smilují a dají tam klacek, osobně bych se rozhodl pro manuál..
Dobrá zpráva, že u zážehového sourozence tak poráží TDI o 3,0 litru. Novinku najdeme i v nabídce zážehových jednotek. :-!
Ano, erzety se Ádům, Aresům a dalším bychařům s tímhle allroadem budou bez manuálu a ručky jezdit dost blbě.
Reální kupci ocení, že dostanou pořádný automat, a že audi (díky elektromech. park. brzdě) nabídne i ve stř. třídě fci audohold. :yes:
Reální kupci ocení, že dostanou pořádný automat, a že audi (díky elektromech. park. brzdě) nabídne i ve stř. třídě fci audohold. :yes:
"Aresům"...? 8-s
To ako koho mas na mysli, nech sa poucim. :-!
To ako koho mas na mysli, nech sa poucim. :-!
Arese, známý bojovník za mechanické ruční brzdy, pokud chceš k němu a Ádovi do klubu "puristů", může tě příště jmenovat také, ať ti to není líto.
Přesně tak, neviděl jsem nikoho s 3.0 TDI s manuálem. Vlastrně jsem myslel, že to ani není možní kvůli krouťáku. A k té nádrži - mám ve VW Touareg 100 litrů - díky Bohu.
Po Touaregu zvažuji koupit právě A6 Allroad 3.0. Prostorem se skoro vyrovná Touaregu a na dálnici je rychlejší. Je v něm ale víc "kurvítek".
Po Touaregu zvažuji koupit právě A6 Allroad 3.0. Prostorem se skoro vyrovná Touaregu a na dálnici je rychlejší. Je v něm ale víc "kurvítek".
Možno Ty si nevidel nikoho, kto by mal 3.0 TDI s manuálom, ale ja som videl a poznám takéhoto "fajnšmekra". >😁 Mám kamaráta, ktorý má Avant (pravda ešte generáciu A6 C6-4F) práve 3.0 TDI (176 kW) s manuálom. Osobne by som takto v prípade rodinného dostavníku nevolil, ale každý nech si vyberie podľa chuti. Pokým je/bola možnosť.
Auto Hold se stejně nedělá přes samotnou parkovací brzdu (je příliš pomalá), ale přes provozní. V dávnějších dobách se to dělalo mechanicky, co si tak vzpomínám, dnes se o to stará elektronika. Neřekl bych tedy, že je to díky ní.
Ano, při autoholdu svítí brzdová světla, jsou aktivovány brzdy, ale spojitost s el. ovládáním park. brzdy nějaká být musí, auto s mech park brzdou HDM AT a fcí autohold jsem nezaregistroval, a to ani v rámci jedné značky a modelů osazených stejným motorem a AT převodovkou. Ale jestli to platí stoprocentně...
A samo nemluvím o autoholdu ve smyslu vteřinového přidržení brzd po vyšlápnutí spojky u manuálu při rozjezdu do kopce, to je jiná story.
A samo nemluvím o autoholdu ve smyslu vteřinového přidržení brzd po vyšlápnutí spojky u manuálu při rozjezdu do kopce, to je jiná story.
Kdybych si měl tipnout, tak řeknu, že ta jednotka, která funkci parkovací brzdy obstarává, dělá i tohle. Normálně využívá provozních brzd, tohle tedy může být nadstavba. Nicméně samotnou elektromechanickou parkovací brzdu pro to nepotřebuješ, dalo by se to udělat i bez ní (když tedy pominu tu část, že po nějaké době má přejít z provozních na parkovací, ale nevím, po jak dlouhé době to má být). Například adaptivní tempomat také umí brzdit a není na tohle navázaný. Nemluvě o autonomním brzdění. Provozní brzdy budou ovládané přes jednotku ESP.
Nevím, proč nenabízí Auto Hold i bez toho. Možná si myslí, že klasický Hill Hold stačí.
Nevím, proč nenabízí Auto Hold i bez toho. Možná si myslí, že klasický Hill Hold stačí.
Akurat som ale neveriacky pozeral ostatne detaily - hlavne tocivy moment u slabsieho 3.0 TDi, v A6 je s quattrom 500 Nm, tu len 400 😲 Normalne som neveril ani DE strankam a stiahol katalog, aby som to overil, a je to tak. Asi sa uspokojili vdaka tomu, ze A4 je lahsia ako A6 😐
Druhy šok ale bol - nadrze ! Pre 3 litre v Allroade su 58 litrove standard, ale pre sedany 2 litre len 40 litrov a 54 za priplatok ! 😲 toto myslim uz trosku prehanaju... :-!
Sam som zvedavy, ze ako to vlastne je. V poslednej dobe je problem sa v nich vyznat. :-!
Proste 2 slova: Nechci ho. :-!