Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Evropská verze MG GS: Má automat, patnáctistovku turbo a vypadá hrozně

21 komentářů

Ozzman
Živoucí dúkaz, že už tak ošklivé SUV Koleos může někdo udělat ještě ošklivější >😁 Myslím, že adept na konkurenta IX35 >😁
Nonsens
chcel som napísať koleos sa vracia, ale tasíš rýchlejšie
lavius
Sú aj hnusnejšie SUV, napr. nový Sportage=nekonečné zvracanie.
Koleos, kaškaj, IX35 horšie ako toto.
Ozzman
Novému Sportáži sem nějak už přišel na chuť, uvnitř je velmi solidí na poměry K/H a když si zvykneš na ty žabí světla, tak se to dá zkousnout 😄
lavius
Keby tu tých MG jazdilo tolko ako sportážov, tiež by si ludia zvykli.
Práve tie žabie svetlá sú nestrávitelné.

Ale nemôžu byť všetky autá pekné, nie?
tommas
Bohužel i jako majitel MG ZR musím souhlasit a je to slušně řečeno hnus. 8-s Oproti tomuto je i ta ix35 královnou krásy. Bohužel "china design" se nezapře.😐
3_diamanty
ja v tom kupodivu vidim akoby zvacseny captur .. kazdopadne moc pekne SUV ... MG sa vytiahlo :yes:
Ozzman
Víš že se ani nedivím ze tobě se to líbí 😄
3_diamanty
keby to malo znak renault myslim ze by si to nik ani nevsimol ze to povodne malo byt MG 😉 .. tie predne partie su moc podobne prave s capturom .... aj svetla ..... automobilovy dizajn v dnesnej dobe ozaj preziva akusi globalnu stagnaciu alebo unifikaciu alebo ako to nazvat ... chvalabohu a vdakabohu za sportage alebo evoque .. o inych vozoch by som v tomto SUV segmente dnes uz ani nerozmyslal .. lebo ta dizajnova sterilita niektorych znaciek je dnes uz ozaj desiva a to ma absolutne neberie ... ale ak je captur pekny tak potom logicky musi byt pekny aj tento MG... ze je to tak... 😄
Anonym
Ty kráááávóó, chlape, ty jseš fakt hustej mimozemšťan 😄
>😁 >😁
3_diamanty
kazdopadne aj tento MG ma viac dizajnovej kreativity ako akekolvek dnesne MB ci bmw 😉 .. horka to premiova pilulka ... ale chapem ze niekto rad sterilitu a unifikaciu... teda D3 premiovku ... je to kazdeho slobodna volba ako nalozi so svojimi financiami a co uprednostni :yes:
Anonym
Naštěstí ty ses rozhodl že své peníze za MB či BMW neutratíš, tudíž je to pro ně děsivá ztráta jednoho zákazníka s vytříbeným vkusem. >😒] :yes:
pelikoš
vypadá jak hyundkia
nalimer
V 2010 šli ceny áut rapídne dole. To, čo stálo 600.000Kč zrazu stálo od 350.000Kč. Cenovky však šli opäť jemne hore a markantne je to pri "štvorkolkách". Platiť za takéto autá nad 600.000Kč? A to ešte bez výbavy? Sa s koňom stretli?
Anonym
:yes: >😒]
Arese
No, žádný krasavec to není, ale na dobíhající generaci Koleosu to nemá (v ošklivosti). :-!
Joab
to je mi článek, jak noha. Místo zbytečný snahy o zhodnocení designu byste mohli dát trochu víc infa a odkazy na živý fotky aspoň tý čínský verze, třeba odtud. [odkaz]
Co se týče ceny, základ by měl bejt v UK o víc než 100k CZK nižší než Yeti, což mi v kombinaci se silnějším motorem nepřijde jako tragická nabídka.
jurajos
Titulky a tiež aktivita na FB vyzerá, že sa auto.cz vzhliadlo v autorum.cz 8-s
jam2015
v dizajne potriasť ruku so Ssangyongom
Vij
Uplne hnusne to neni, kdyby se to prodavalo stropem za 350 000 v dobre vybave, tak by to melo sanci.
Ja Prvni 123
ale aspoň si nevyčítám, že jsem od nich odešel.
A to jsem pro ně dělal asi 14 let!
😒

Jo a poznámka - už to není VŮBEC britské, nejen ryze britské...