Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Spy video: Nové SUV Borgwardu pro Čínu se testuje i v Evropě

Borgward minulý měsíc začal na čínském trhu prodávat SUV BX7. Aktuálně pracuje na dalším rozšíření nabídky.
Zpět na článek
Avatar - Uživatel_5340709
10. 5. 2016 19:22
To přece nemůže nikdo sežrat.....................
„Lákáme vzdělané mladé rodiny, které by si rády pořídily BMW, ale nemohou si ho dovolit a zároveň nechtějí kupovat levnou značku,“ říká Walker .......................... moc krásný hlod, nebo spíš hláška dne. :-) >:D
Btw. už tu máme jedny agresivní šikmoočka, co říkají něco podobného a šeredně se jim to vymstilo. Za to si ale vážím třeba Dácie, která říká - nabízím dělníka, není to luxus, ale za dobré peníze, chceš - nechceš?
Rozbalit vlákno
2
Re: To přece nemůže nikdo sežrat.....................
Súhlas. Kúpiť značku, nalepiť historické logo na čínske auto a hurá, máme skoro prémiu, to je veľmi jednoduchá predstava... A prečo tá orientácia na BMW? Že by si niekto pamätal, že práve člen predstavenstva BMW sa "náhodou" dostal na ten správny post a Borgward cielene namiesto oživenia výroby celkom položil?
Avatar - Uživatel_5340709
10. 5. 2016 20:30
Re: To přece nemůže nikdo sežrat.....................
Pravda, navíc nechápu co je to v poslední době za modu, že když se chci chytit na trhu, tak začnu okopávat kotníky konkurenci, nejlépe prémiové konkurenci. Nikdy nikdo to nedělal, každej chválil svoje, maximálně občas něco vtipně přimíchal. Dnes skoro každej aby prodal o kousek navíc, je schopen naházet tuny špíny na druhé a lidi jim to žerou. Nelíbí se mi ten směr vývoje v obchodě mezi auty.
A začali s tím ti "asijští mistři" ruku v ruce s jedním arogantem tady v Čechách.
10. 5. 2016 21:29
Nejaky Borgward
som videl v sobotu v Antwerp. Boli sme tam so znamim a priatelkou na vylete a prehanal sa po centre. Najprv sme nanho pozerali ako bager na tvrdu hlinu, ze co to je. Ale ked presiel okolo tak vzadu mal napis Borgward. Celkom dobre vyzeral v takej bordovej farbe. Ale aky model to bol, tak to netusim.
Rozbalit vlákno
0