Novinky
Atomas
0
Video jsem shlédnul až do konce. Až dostanu žloutenku a nechám si sešikmit oči, možná tento asijský výtvor trochu pochopím...
Dinar
0
Actyon SUC just SUCK!
Navtech
0
Sakra... sebral si mi to z klávesnice! Měl jsem si natáhnout budík >😁 >😁
Asi som divny, ale mne sa to paci 😄
Mně se líbí taky, už od začátku. Kdyby to nevážilo dvě tuny, což u auta vážně považuji za zbytečnost, tak už je v garáži :yes: výrazně zajímavěší než podobně koncipovaný následník - mastodontí X6
prosim Vás, kde se tu fasujou mokrý hadry a blicí pytliky??? 8-s
Konkrétně věta: "V devadesátých letech tato značka spolupracovala s automobilku Mercedes-Benz a nyní od roku 2003 spolupracuje s čínskou skupinou Shanghai Huizhong Automobile Manufacturing Company." - s čínskou SAC nespolupracuje, ale SAC vlastní Ssangyong (což je IMHO rozdíl) a licencovanou techniku Mercedesu (např. motory a převodovky) SsangYong nadále využívá i v nejnovějších modelech...
Pořádek musí být! Ale u týhle značky mě to nějak vůbec nevadí. Její vizuální projev na mne působí, jako jeden velkej bordel nepřesnýho určení.
Začínáš se svými příspěvky nudit.
Asis toho ještě moc neviděl... Jak jsem psal u minulého článku o SsangYongu - Rexton vypadá celkem normálně a Chairman W se mi dokonce i líbí... :-!
A ten "bordel nepřesnýho určení" od nich nyní kopíruji i němci (viz BMW X6, které teda IMHO vizuálně o moc lépe než vzor nedopadlo). 😉
A ten "bordel nepřesnýho určení" od nich nyní kopíruji i němci (viz BMW X6, které teda IMHO vizuálně o moc lépe než vzor nedopadlo). 😉
Neviděl, jak jinak...
Pokud se ti nelíbí X6 ještě neznamená, že je to určující a myslím taky jediný oduševnělý příklad. Zvláště pokud se jedná o prémiovou automobilku na špici autořetězce.
Naopak modely Ssangu jsou širokou veřejností "oceňovány", jako designový plebs, pokud nepočítám těch pár ochránců z podobný korejský resp. asijský kategorie.
Pokud se ti nelíbí X6 ještě neznamená, že je to určující a myslím taky jediný oduševnělý příklad. Zvláště pokud se jedná o prémiovou automobilku na špici autořetězce.
Naopak modely Ssangu jsou širokou veřejností "oceňovány", jako designový plebs, pokud nepočítám těch pár ochránců z podobný korejský resp. asijský kategorie.
Ta proklamovaná "široká veřejnost" co má jeden názor, stejnokroj a škodovku, už naštěstí u nás skončila v roce 1989. Dnes si může každý vybrat podle svého gusta a nemusí se schovávat za "většinu"... >😒]
Asi každý myslíme jinou veřejnost. Ty si sedni do Rextona, když se ti tak líbí a já budu spokojenej v X6.
bez ohledu na vzhled musím říci, že po dvou letech co jsem jezdil v Ssangyongu Kyron bych si už auto této značky nekoupil. auto je nespolehlvý šmejd a chování generálního dovozce je kulantně řečeno zvláštní.