Novinky
...ale hlavne at tam zase "nezapomenou" pridat nejaky rychlodobijeci standart, nebot jeho absence je hlavni pricinou neuspechu elektrickych Mercedesu na trhu.
Zbehnem a vytrhnem tu mocovinu z kufra dame tam par Duracell bateriek mozno to s tymi 2 t pohne...Este by pomohli slapacie pedale miesto tej noznej rucnej brzdy... Klamanie s emisiami a priemernou spotrebou uz nezabera tak mozno aj Dyson zacne auta... >😁
celej automobilovej provoz v CR by utah dostavenej temelin, takze ani problém s elektrikou nebude tak neprekonatelnej, jak pesimisti doufaj
MERCEDES ÜBER ALLES :yes😒br />
Akorát ty Tesly jsou od prvního náčrtu koncipované jako elektromobily a tudíž budou asi koncepčně lepší, než roubovat do normálních aut elektro...uvidíme. Líbil by se mi elektromobil dejme tomu s parametry Tesly, ale designem a interiérem MB.
Málem jsem se smíchy potrhal.
8-s 8-s
Neni na tom nic pejorativního, až jednou ušetřim na maringotku, jdu do éčka s koulí.
TWL kupujou si to mraky lidí a mimo jiné i tihle, copíšeš.
Turci zase v Německu jezděj v bávech, ale prodaj se všechny vbáva turkům? asi ne...
Vtipny to cloviecik. 😉
PS: Vidim, ze uz si mu nalozil, tak pozor, aby podobne neohodnotil aj teba... >😒]
Na to budes potrebovat ale nadludsky vykon ! :-!
Test pisal Jancči, dobre ho napisal a vdaka tomu som ho aj cely precital. :yes:
Az som sa neovladol a trochu nechal uniest emociami ( neboj, nezblaznil som sa a nechcem ho ) ale uplne som ho z povrchu zemskeho nezniesol ! >😁
Kludne si precitaj len moj prispevok - moje vlakno "Teda..." 😄
cekat ze by Mercedes postavil elektromobil za rozumnou cenu je jeste par let spise utopie, Mercedes ani zadna jina fosilni automobilka nema zajem jit proti svemu fosilnimu bussinesu 😄 ostatne je to videt kuprikladu na cene VW eGolf, cena je doslova "lidova" >😁