Třída TT Zero. To vystihuje všechno. Ujedou jedno usmolený kolo. :no:
MariAchi
1
Jedno usmoleny, pres 60km (sedesat kilometru) dlouhe kolo na verejnych cestach, coz je pro elektromotorku, jedouci vetsinu casu na plny kotel, dost slusny vykon.
Jen pripomenu pro neznale, ze jsou i jine kategorie, ktere maji 2-4 kola, vrcholem je pak hlavni zavod, ktery se jede na 6 kol (cca 380km).
kalousek
0
mariachi: a jaké jsou elektročasy ve srovnání s hlavním závodem ? Nastejno nebo pomalejší ?
gil54
0
177 koní a 240 kg bez jezdce. To se vážně musíš ptát ?
Hmotnost malýho Harleye (Iron 883 nebo Forty-Eight) je 247 kg. ;-\
kalousek
0
Jo zeptal jsem se blbě, váha to samozřejmě zabíjí ale mi šlo spíše o to, jestli taková motorka vůbec může jet 60 kiláků opravdu naplno nebo je to spíše economy run
gil54
0
Na tuto otázku odpovědět zodpovědně neumím a v článku také o výkonu - kapacitě akumulátorů ani slovo, aby to šlo nějak přesněji odhadnout - spočítat.
Můj osobní a téměř laický pohled - těch 60 km to snad může vydržet jet i rychle, tedy v rámci svých možností. Kdyby ne, tak by to byla naprostá zbytečnost. Ale to jen hádám z rozměrů toho obřího boxu v místě jakoby pod nádrží, o kterém si myslím, že to budou baterie.
Naštvaná Dopravní Značka
0
MariAchi
0
Nejsem si jisty, jestli by to dve kola normalne dalo, to uz by museli jet hodne na spotrebu...
Naštvaná Dopravní Značka
0
Taky myslím. Ty stroje jsou asi udělaný TT "na míru" takže těch 60km udělají s nějakou menší rezervou naplno a použijí tak výkonný motor aby to ta baterka utáhla i z pohledu přehřívání. Loňská motorka měla 17kWh baterku a 150k motor.
MariAchi
1
BTW.: Dobrej nick s avatarem.
MariAchi
0
Nevim, az tak TT nesleduju, slo mi o to uvest to "jedno usmoleny kolo" na pravou miru, TT je hooooodne dlouhe kolo a pokud ho ten elektrobajk da zavodnim tempem, tak je to podle me docela slusny prislib do budoucna. Osobne by me zajimaly nazory jezdcu na vlastnosti motoru.
gil54
0
Čert vem mizernej dojezd, je to prostě taková kategorie.
Horší je, z mého pohledu, ta příšerná hmotnost na závodní motorku. Když si vezmu sériovou produkční R1, se světlama, zrcátkama, zadníma stupačkama, blinkrama, RZ a na tandem si posadím šedesátikilovou roštěnku, tak na tom budu, co do hmotnosti, stejně. A výkonově vlastně taky, jestli ne líp.
Jen pripomenu pro neznale, ze jsou i jine kategorie, ktere maji 2-4 kola, vrcholem je pak hlavni zavod, ktery se jede na 6 kol (cca 380km).
Hmotnost malýho Harleye (Iron 883 nebo Forty-Eight) je 247 kg. ;-\
Můj osobní a téměř laický pohled - těch 60 km to snad může vydržet jet i rychle, tedy v rámci svých možností. Kdyby ne, tak by to byla naprostá zbytečnost. Ale to jen hádám z rozměrů toho obřího boxu v místě jakoby pod nádrží, o kterém si myslím, že to budou baterie.
Horší je, z mého pohledu, ta příšerná hmotnost na závodní motorku. Když si vezmu sériovou produkční R1, se světlama, zrcátkama, zadníma stupačkama, blinkrama, RZ a na tandem si posadím šedesátikilovou roštěnku, tak na tom budu, co do hmotnosti, stejně. A výkonově vlastně taky, jestli ne líp.
A to mi přijde divný.