Ekonomika
Pochybuje ještě někdo o tom, že žijeme ve "čtvrté říší"?
Na3rat.. němečtí grázlové i jejich posluhovači... a klidně mě zablokujte - stejně mě to tady už nebaví.
Na3rat.. němečtí grázlové i jejich posluhovači... a klidně mě zablokujte - stejně mě to tady už nebaví.
Tak tato zpráva mě opravdu nadzvedla. Pokud by v Německu opravdu zakázali prodejů Fiatů, byla by to po kauze VW vůči Italům vrcholná provokace a hnus! Fakt ubohé! 8-s
Proč?
Co proc?
Co na tom nechapes?
Grazlove, co roky prodavaji po celem svete auta s ryze podvodnym rizenim, aby zakamuflovali svou neschopnost vyvinout normalni motor, tak po roce marneho hledani nekoho, kdo by v tom byl aspon trosku s nima prohlasi, ze zakazou prodej aut s americkymi vlastniky, protoze "maji pocit, ze neco neni v poradku" - jako ukazkova ubohost je to dobry.
Ale ve spojeni s vedomim, ze EU = Ctvrta Rise, a po secteni toho, jakej bordel tady Nemecko dela to nuti k jedinemu stanovisku: pryc z EU!
Jediny co nechapu je, pros se EU dobrovolne likviduje.
To se dozvime casem.
Co na tom nechapes?
Grazlove, co roky prodavaji po celem svete auta s ryze podvodnym rizenim, aby zakamuflovali svou neschopnost vyvinout normalni motor, tak po roce marneho hledani nekoho, kdo by v tom byl aspon trosku s nima prohlasi, ze zakazou prodej aut s americkymi vlastniky, protoze "maji pocit, ze neco neni v poradku" - jako ukazkova ubohost je to dobry.
Ale ve spojeni s vedomim, ze EU = Ctvrta Rise, a po secteni toho, jakej bordel tady Nemecko dela to nuti k jedinemu stanovisku: pryc z EU!
Jediny co nechapu je, pros se EU dobrovolne likviduje.
To se dozvime casem.
Co takhle zakázat prodej dieselu do všech osobních automobilů? Aspoň jednou by udělali něco užitečného, ale to je taky důvod, proč se to nikdy nestane. :-!
Uz by se hodil nejaky uceleny clanek co ktera automobilka dela za praseciny.
Pokud tomu správně rozumím - VW se už přiznal, tak to tak nechme, vyšetřovat kohokoliv dalšího je nezákonné nebo alespoň silně nemorální?
A vazba obou automobilek na USA (původce problémů VW) možná není náhodná.
I sestivalce maji ciste podvodny software, takze nejde jen o nejake nevyhrivani katalyzatoru.
>😒]
Aj ked mna sa ten motor netyka.
Stejne by me zajimalo, jestli to delas proto, ze tomu veris, nebo jses za to placenej.
😉
Audi malo na starost komplet vyvoj V6 TDI - je to ich velauspesny motor, proste ho urobili poriadne. Jedine co im asi vedenie neumoznilo, tak pouzit drahsie riesenie vyhrievania katalyzatora, ktory by vydrzal take caste vyhrievanie, ako bolo potrebne a kedze uz v tej dobe sa robili "veci" s R4-ami, tak im to pravdepodobne nariadili riesit tak, ako to EPA nasla.
Keby mali na starosti aj R4-ky, tak by aj tam asi boli problemy mensie, ale tie motory a cele auta by asi boli drahsie - to su vyhody a nevyhody byt sucastou takeho velkeho koncernu. :-!
Motory se tady hromadne prodavaly...
A germansti nadlidi vzkazali, ze se tady zadny akce delat nebudou, protoze takovej software evropsake normy vyslovne nezakazuji!
Prasata nemecky.
Neni zadny duvod jezdit za nemeckym ministrem dopravy...