Nevite jestli uz take nemusite pri zastaveni davat nohu na zem jako to umi napriklad trikolka od peugeotu? Pripadne jestli to lze dokoupit? Tricity 125 to neumi a je to skoda ale ta nema v zakladu ani abs a boduje tak hlavne cenou. Jinak to vypada i na nove barvy.
FOFO
0
hlavně ten výkon byl celkem malý na normální Tricity 152 kg a 8kw .Tady to vypadá celkem solidně 11,1 kw 14,4 nm na 165 kg je o dost lepší .Ale klidně mohli rovnou dát tředa 200cc to by byla pecka
0
Tricity ma uplne ine riesenie predneho zavesenia nez akakolvek ina trojkolka (Piaggio, Peugeot, Quadro), takze automaticke zamykanie na sposob konkurencie asi nie je celkom dobre prakticke - tak to aspon vysvetluje Yamaha.
Stroj je ale lahky takze si nepamatam, ze by to v testoch ludom prilis vadilo, najma s ohladom na cenu.
Na druhej strane, ked si pozries video, tak pri 0😁8 chlapik zatahuje za parkovaciu packu a ide fotografovat priamo zo skutra, takze 150 nejaku formu aretacie ma.
Na Yamaha Motor EU je fotka, ale nejde sem vlozit link....
Uvazujem o trojkolke do mesta, hadam sa dostanem k testovacej jazde, hoci myslim, ze 125 ccm by stacilo.
MBambus
0
Jo vypada ze parkovaci brzdu ma ale bojim se ze na zastaveni na krizovatce to nebude. Tricity je sice lehka ale i tak bych tuhle funkci uvital. Takze jestli ani 155 to nepodporuje pockam jestli s jejim prodejem nezlevni 125 protoze vykon by mi taky stacil.
Stroj je ale lahky takze si nepamatam, ze by to v testoch ludom prilis vadilo, najma s ohladom na cenu.
Na druhej strane, ked si pozries video, tak pri 0😁8 chlapik zatahuje za parkovaciu packu a ide fotografovat priamo zo skutra, takze 150 nejaku formu aretacie ma.
Na Yamaha Motor EU je fotka, ale nejde sem vlozit link....
Uvazujem o trojkolke do mesta, hadam sa dostanem k testovacej jazde, hoci myslim, ze 125 ccm by stacilo.