Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePlechový disk vs. hydraulický lis: Takhle to dopadne, když na kolo působí 500 tun
7 komentářů
likvidator
0
kulodrtic
kalousek
Snad jako ukázka nekompromisní síly lisu. Samotný disk neměl proti takové přesile nejmenší šanci a autorovo přesvědčení že ze začátku odolával lisu statečně je poněkud úsměvné.
Stejsn
co je zas tohle za článek? Přepočet na fabie je extrémní zlo, které v diskusích vyčítají čtenáři autorům i na bulvárních serverech (další taková oblíbená fyzikální jednotka je fotbalové hřiště). Nehledě na to, že věta "odpovídá více než pěti stům základním fabiím" je gramaticky špatně (když už tak "základních fabií"). Slovo "díky" místo "díry" je už jenom taková třešnička v článku, který tak jako tak popisuje video postrádající jakýkoliv smysl. :no:
Keby sme chceli byť dôslední, tak "Fabia" je v tomto prípade meno, resp.názov výrobku, takže sa píše s veľkým počiatočným písmenom. Ale na tomto serveri dokáže fundovaný redaktor písať aj "renault" a "opel" s malým prvým písmenom.
Martin350
Mě by taky zajímalo, jak by dopadlo lité hliníkové diskové kolo.
Myslím si, že z pohledu bezpečnosti (tlumení nárazu při havárií) je toto ocelové "bezpečnější"...
Myslím si, že z pohledu bezpečnosti (tlumení nárazu při havárií) je toto ocelové "bezpečnější"...
JiRkA997CZ
Chtěli si zmačkat plechy, tak to udělali, ale nic smysluplnýho v tom neni. Kdyby na ráfek dali gumu a ráfek přidělali na nějakou silnou tyč procházející středem a pak zkoušeli tlak a jak se bude ráfek kroutit, tak by to dalo mnohem lepší obrázek o tom, co plechový disky snesou.
V zahraničí asi nemaj stříbřenku 😜 krom černý a stříbrný se mi na ráfcích nic jinýho nelíbí, a tyhle modrý a červený dělaj dojem roku 1960 (můj dojem)
V zahraničí asi nemaj stříbřenku 😜 krom černý a stříbrný se mi na ráfcích nic jinýho nelíbí, a tyhle modrý a červený dělaj dojem roku 1960 (můj dojem)