Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda si v USA registrovala názvy svých modelů. Míří na americký trh?

23 komentářů

Uživatel_5340709
a když situaci trochu odlehčíme, tak už vidím reklamu v tomto duchu: "Soudruzi Američané, kupujte Škodofku, přichází s krásnými čistými diesely :yes: , ne jak ten prolhanej bakanej Volkswagen." 😉
Sky for everybody
chvíli jsem uvažoval, proč jsi užil tu zdrobnělinu... ale pak mi došlo, že se jedná o přímou řeč s průměrnými Američany a odpustil jsem ti to 😄
Uživatel_5340709
😄
Pjenkava
Tady je zajímavý a vtipný video o jediném (údajně) Superbu v USA:
IPace
video nefunguje, ale jedinej v USA urcite nebude, cestou z LA do LV v 2014 jsme potkali a predjeli stareho cerneho Superba na cernych plechacich a c SF pri prochazce po pierech jsem videl projet svetleho dvojkoveho Superba
jirin
Tak to jsi měl štěstí, my tam loni projezdili celý západní pobřeží a nic takového jsem neviděl.
admin badgeAvatar - Honza Mička
Honza Mička
Dobrý den,

tady: [odkaz]

😄
N6600
Dobry den, co ten test GSF? Uz od pondelka rana sa nan tesim a zatial nic >😁
AUDIRS6
a vies ako dlho sa ja po uputavke na A8 4.2 TDI quattro tesim na nu, a nic...? >😁 ;-\
N6600
No, p. Micku som stretol v pondelok rano v Lexuse, ked vracal testovane GSF a riesil vypozicanie 450h 😄 Preto sa neviem dockat recenzie 😄
Ale drzim palce, nech je A8 co najskor na rade. Bolo by to prijemne citanie.
AUDIRS6
Jo, noooo, diky. 😉
Ta uputavka na nu je uz riadne fuzata, bradata ( 2; 3+ mesiace ? )... 😐
Teba si vazim, lebo si sice priaznivec Lexusu, ale trosku "iny" nez nejaky HaminalieKysakra... >😒] :yes:
speedfred
ja tiež čakám na LaFerrari a stále nič,aby som vedel či ísť do toho. >😁
AUDIRS6
Ja ale reagujem tak ako aj kolega N6600, v kontexte toho, na co uz bola uputavka.
No a ta o ktorej pisem ja, je uz teda hoooodne stara. :-!
Ale ci ja pojdem do tej kolegovej "osmy", to na teste nezalezi, ved mam s nou uz tiez nieco odbehane. Som proste zvedavy, ze ako o nej Janci napise, lebo on bude pisat o novej - teda po FL, kdezto u mna to vyvchadza na pred FL model. 😉
speedfred
Chcel som reagovať na topera,lebo aj on čaká,nech nás tu je čakateľov viac. 😒 , v telefone som sa nejak preklikol.
Kašli na A8,kúp radsej nejakú RS5,že by som sa prišiel zviezť ;-\
AUDIRS6
😄
O nej som nejako extra neuvazoval. Teda nie zeby sa mi nepacila, ale bola by to pre mna nelogicka volba: Bolo by to totiz 2+2 miestne auto s dlhymi dverami ( teda problemy pri parkovani v uzkych park. miestach ) a pri mne ako soferovi defakto 2+1. Takze ak by sa nahodou naskytla situacia ze treba odviezt 3 ludi a videli by auto kde tie miesta su, ja by som sa musel uskromnovat, no a to teda neee... >😒]
A asi mas na mysli uz jazdenu RS5, takze proti nej je slusna kontra jazdena R8 V8 o ktorej uvazujem s prestavkami stale. To auto je uplne ze inde vo vsetkom, paci sa mi kazdym "coulom", zboznujem ho, ceny uz ani klesat nebudu a je moznost aj manualu a ten by som preferoval. Proste auto aj na zabavu a z hladiska investicie aj na veky. Proste ziva legenda. 😄
Ta A8 predsalen splni moje potreby na par rokov o cosi lepsie. Skoda ze si nemozem dovolit obidve naraz... ;-\
N6600
No, je to skoda. Bolo tu S klasse, 7er, Audi nic 😐
Dakujem za pochvalu 😄 Posnazim sa to renome nepokazit >😁
3_diamanty
ja sa zase toho sportagu s TGDI asi tiez nedockam.... ono kazdy na nieco cakame >😁

ale dam tip na nejaky ten piatkovy porovnavaci test.... tigi TSI vs sportage TGDI 😉 .. a obe so 7st automatom samozrejme ...
N6600
Tak hlavne dufam, ze to nebude cakanie na Godota >😁
3_diamanty
tak santa fe/grand santa fecko mi ho pripomina... rovnako genesis a par dalsich kuskov ktore tu marne ocakavam ale ano aj lexus GSF by som prijal.. lexusy su moja krvna skupina
N6600
Tak obcas premyslam, ci je to zamer redakcie, alebo neochota importera/oficialneho zastupenia Hyundai/Kie. Po poslednych spravach o Hyundai v CR som na vazkach...
ericn
Octávka a Suberb by se líbit mohli, Yeti je pro Amíky moc malý, ikdyž zvládnou i 500X >😁 😉
Anonym
500X se prodá měsíčně kolem 1200 ks, to není moc oslnivé číslo a 500 a 500L se měsíc od měsíce propadaj a prodává se jich méně a méně....
Riceeater
Na plastové křápy jsou tam u Ušáků zvyklí, takže je fakt, že jim to u Octavie a Superbu asi vadit nebude... 😉