Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
Arese
Když odhlédnu od opravdu strašlivého designu, tak Roomster je dobrou volbou jen pro rodinu s malými dětmi, které sedí v dětských sedačkách. Pro dospělého jsou totiž skládací zadní sedátka tak šíleně nepohodlná, že jejich každá delší cesta v tomto autě je utrpení... Jako řidiči mě v tomto autě vadil hlavně velmi špatný výhled do všech stran (nízké čelní sklo, silné A sloupky a maličká okna předních dveří), naopak jízdní vlastnosti jsou podstatně lepší než u Fabie II. :-!
Máš pravdu, ale když to co píšeš pomineš, tak je Roomster velice praktický auto pro rodinu a volný čas. Pokud koupíš 1,4 nebo 1,6 benzín, případně si doupravíš TSI novýma rozvodama, tak to za ty peníze nabízí hodně muziky. 😉
Ja si na design nepotrpím ... ale Fabia II/Roomster to je jednoducho pre mňa hrôza 😢
Možno pre manželku ... ak by ho omlátila ... škaradšie by to vozidlo nebolo : )
A samzrejme nie motor 1,2 TSI ...
Možno pre manželku ... ak by ho omlátila ... škaradšie by to vozidlo nebolo : )
A samzrejme nie motor 1,2 TSI ...
Riceeater
Pokud vím, tak průměrný český koncák toužící po Škodárně kupuje v tomto rybníce téměř vždy... tedy v bazaru :-!
Není nad pořádně "zajetou" káru 😉
Není nad pořádně "zajetou" káru 😉
Dan666
Někde v autobazaru mi říkali že to k nám jezděj kupovat němci. Koukám na ten jejich web 3xA přičemž málo jich tam nemají. Ve škodovce říkali chlapy z výroby že si to pak koupěj jako ojetý. To už je ale let..
rudovlach
včera jsem se o tom Roomíkovi bavil se ségrou, která ho má a vzhledem k tomu, že má dvě malé děti a neustále s nimi někde jezdí je s tím autem naprosto spokojena, koupili ho v bazaru asi před 3 mesícema...já bych ho teda asi nechtěl, ale nemám dvě děti, tak nevim co bych rikal kdybych je měl >😁
Enfula
Kamarád si ho dost pochvaluje. 10 let starý auto, kupoval bazarovku v ackach a prý šlape jako nový. Plánujem si ho půjčit na dovolenou, s SUV jsme zatím moc zkušeností neměli, pokud se nám zalíbí, začnem šetřit =)
Filalák
neni spatny auto, ale koupil jsem peknou sunku prej z nemecka, byla to stocena bourajda, bacha na podvodniky na bazos.cz atd
no s těma dotaženýma autama z německa už to není co to bejvalo, taky mám podobnou zkušenost, proto raději uz nakupuju přímo v bazaru at vidim, co kupuju a co se mi libi, o zadnou bouranou stočenku nestojím... >😁
michalpneu
Já jsem s ním teda spokojený strašně moc. Je to pohodlné auto, na práci skvělé, je to malé velké auto, během vteřiny z něj udělám auto ve stylu berlingu a zase zpátky. Jízdní vlastnosti jsou třeba vůči fabii daleko dál, je pohodlný a výborně sedí v zatáčkách. Já ho kupoval jako zánovní ještě před čtyřmi lety, když byla krize v ceně dnes nové krátké fabie v základní výbavě a dnes jsou ojetiny i o 50 tis. dražší.
Fakt na to auto nedám dopustit. Rozvody mám v 1,2 TSI původní, ale já už bych měl mít ten širší řetěz z fabriky a při 73 tis. jsou pořád OK.
Co se mi ale líbí nejvíc je vyšší posez a vyšší podvozek než u octavie, takže s ním můžu i do lehčího terénu a na polní cestu.
Fakt na to auto nedám dopustit. Rozvody mám v 1,2 TSI původní, ale já už bych měl mít ten širší řetěz z fabriky a při 73 tis. jsou pořád OK.
Co se mi ale líbí nejvíc je vyšší posez a vyšší podvozek než u octavie, takže s ním můžu i do lehčího terénu a na polní cestu.
Thomas-novy
No moc ani nevim proč ho přestali vyrábět, ale koupit roomster za 50 000 z bazaru je super kauf... kamos ho ma uz 4 roky a je s nim hodne spokojenej..
Logicky bude stejně ale největší zájem o atmosféry 1.4 nebo 1.6, tam podobné katastrofy nehrozí.