Ojetiny
Pokud rozumím dobře titulku - kdekdo ojeté Felicie nabízí a nikdo je nechce?
Jinak po článcích o rekordních prodejích ojetých Roomsterů a Felicií očekávám stejné články o ojetých Octaviích, Fabiích a Superbech! Doufám jen, že mě redakce nezklame, co bych si jen takových důležitých informací počal.
Škoda jen, že se Favořiť a 105/120 přesunují pomalu na vrakoviště případně do kategorie veterání. Jinak by jejich prodeje přesahovaly jistě všechny myslitelné hranice. A možná i víc.
Jinak po článcích o rekordních prodejích ojetých Roomsterů a Felicií očekávám stejné články o ojetých Octaviích, Fabiích a Superbech! Doufám jen, že mě redakce nezklame, co bych si jen takových důležitých informací počal.
Škoda jen, že se Favořiť a 105/120 přesunují pomalu na vrakoviště případně do kategorie veterání. Jinak by jejich prodeje přesahovaly jistě všechny myslitelné hranice. A možná i víc.
Žijem rok v CZ a začínam si všímať rozdiely v automobilovom parku voči SK. Je to naozaj v prospech Felicií, už sú to ale väčšinou akčné modely po facelifte, ako Magic2, Mystery, BlueSky, atď... Tiež ma teší nákup 80s jazdeniek, to sa v SK už nevidí, tam kupujú novšie záležitosti, ale určite to Česi neberte ako negatívom, len taký fakt. 😄
jsou už dnes vesměs totálně rezavé olítané vraky. Na Favorita jsem v provozu už nenarazil snad půl roku, stejně tak Š105-130.
To by mě zajímalo kde se nedá na Favorita nebo Š120/105 půl roku narazit. Já je potkávám denně. Nemluvně o tom, že u nás my mladí skoro jinými auty než Feliciemi a Favority nejezdíme. Navíc plno mých kamarádů jezdí právě ve Škodovkách typu 105/120. A pokud jezdí člověk i do města tak u levnějších supermarketů stojí š120 dost a Favoritů také. Dokonce i V Ostravě a dalších velkých městech je těchto aut hodně. Navíc věřil bych tomu, že se Felicie dost prodávají. O zachovalé kousky hlavně faceliftovaných verzí od roku 1998 je velký zájem, mezi méně movitým obyvatelstvem. A to že jezdí vraky. Ono auto které má přes 20-30 let asi nebude jako nové a taky záleží na tom jak se o něj majitel stará. Vídávám denně spousty Felicií či Favoritů. Některé jsou výstavní, některé jsou dost v bídném stavu.
Já mma z té doby Alero.
to je taková americká Felicie.
Cenově to taky stojí docela podobně (cca 20-30), výbavou a jízdním projevem je to o parník jinde, ale zas to nejezdí za 7 a není to kombík.
Ale s tím že by všichni mladí jezdili jen škodovkama bych moc nesouhlasil. Kámoš na vejšce měl před pár lety simku, další měl Granada, další žigula nebo Punto.
to je taková americká Felicie.
Cenově to taky stojí docela podobně (cca 20-30), výbavou a jízdním projevem je to o parník jinde, ale zas to nejezdí za 7 a není to kombík.
Ale s tím že by všichni mladí jezdili jen škodovkama bych moc nesouhlasil. Kámoš na vejšce měl před pár lety simku, další měl Granada, další žigula nebo Punto.
120 sem viděl včera, v sobotu dokonce 100ku na normálních papírech a veterán to dle stavu taky zrovna nebyl.... Favority trošku vymizely, ale Felicí jezdí dost i v praze a na vesnicích je jich ještě hafo, hlavně pikapy a kombíky.
To samé jedničkové Oktávky a Fabie, to už sou dneska taky káry staré 17-20 let některé ty kousky
To samé jedničkové Oktávky a Fabie, to už sou dneska taky káry staré 17-20 let některé ty kousky
Felda je super. K nám s tím jezděj rybáři. Po těch polňačkách lepší než nový SUV. A v těch áčkách to pořídíte za 20. Levný díly a spolehlivost.
Felda je super, kamos s ni jezdi dodnes a byl s ni i v italii. Nenechala ho ve stychu. a kdyz se o auto staras poctive, neni to srot jak tu pisou ostatni. Nahodou, je to podle mne bezva auto. A kdyz ne ta, je tam mrte dalsich aut, ze kterych se da vybrat. Potvrzuju ze sem tam koupila opel astru a nadmiru spokojena.
V textu byl obsazen nazev firmy. Neni treba v tom hledat cokoliv jineho. Smysl clanku je reklama, nejde o obsah sdeleni.