Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
KANKUNEN
0
Skvělý kousek. Mám takový dojem, že v originále článku se psal výkon v koních. Je to takové víc auťácké.
manetino
Jako limitka je to zajímavé. Nejvíc se mi líbí ty krásné nové liťáky na červené scuderii :yes:
je to divne, ale nejak sa mi prestava pacit. Su rozne krasne, modena, fiorano atd.. ale F430 teda nic moc, 430 Scuderia vyzera s prepacenim strasne a Scuderia Spider nie je o nic lepsie... california tiez nic moc... 8-s
mě se líbí ta tmavěšedá, i když to není Ferraribarva, v červený je ale taky super. Jestli něco, tak California se mi taky nelíbí, speciálně ten pruh se světly vzadu, a celkově velikost... ale každému co jeho jest
Na Californii mě taky ( příjemně ) překvapila její velikost, resp. "malost" a třeba 360 spider v šedé vypadá překvapivě dobře.
oIoo
porovnejte prosím s tím tlustoprdem AMG ze soboty a uvidíte co je sportovní auto. Takhle to prostě má vypadat, výkonné, lehké, agilní.
A protože pod forestrem zase není diskuze....
diesel forever
[odkaz]
😉
diesel forever
[odkaz]
😉
proč myslíš že Irán chystá atomovku? na USA ne, ale do pralesa na houby - protože díky tomuhle budou Arabáši žrát písek a o vodě si nechávat zdát :-!
V nějakým starším článku bylo že z jednoho kubíku "kompostu" udělají baktérky asi barel ropy >😁 :yes:
V nějakým starším článku bylo že z jednoho kubíku "kompostu" udělají baktérky asi barel ropy >😁 :yes:
Sto príspevkov za deň! Tak toto som ešte nevidel. Za celých 468 dní priemer 34 príspevkov!
[odkaz]
8-s 8-s
[odkaz]
8-s 8-s
webpaja
F430 (at jiz beru serii, nebo verzi Scuderia), spolu s Fioranem nejkrasnejsi vuz ze soucasne produkce ziskava dalsi ostruhy. Je nadhera podobny vuz videt, jeste lepe za jizdy a samozrejme slyset. Zluta Scuderia jezdi pravidelne okolo me kancelare a je to fantasticky zazitek, i kdyz zavrete oci.
A se soudy, zda je neco hezke, ci neni je lepsi pockat nazivo. Specialne u Ferrari 😉
A se soudy, zda je neco hezke, ci neni je lepsi pockat nazivo. Specialne u Ferrari 😉