Novinky
0
Mimcohodom, ešte pred školou treba niečo odoslať. A po škole...
Přejít do diskuze
>😁 Môžem ťa uistiť, že toto určite nezávidím.
P.S.: Tipujem cca. 16 050 príspevkov. 😄
Ako som sa pomýlil. Cez 16 100 príspevkov a deň ešte stále pred nami. 😄 😄 (16:15)
P.S.: Tipujem cca. 16 050 príspevkov. 😄
Ako som sa pomýlil. Cez 16 100 príspevkov a deň ešte stále pred nami. 😄 😄 (16:15)
webpaja
F430 (at jiz beru serii, nebo verzi Scuderia), spolu s Fioranem nejkrasnejsi vuz ze soucasne produkce ziskava dalsi ostruhy. Je nadhera podobny vuz videt, jeste lepe za jizdy a samozrejme slyset. Zluta Scuderia jezdi pravidelne okolo me kancelare a je to fantasticky zazitek, i kdyz zavrete oci.
A se soudy, zda je neco hezke, ci neni je lepsi pockat nazivo. Specialne u Ferrari 😉
A se soudy, zda je neco hezke, ci neni je lepsi pockat nazivo. Specialne u Ferrari 😉
Sto príspevkov za deň! Tak toto som ešte nevidel. Za celých 468 dní priemer 34 príspevkov!
[odkaz]
8-s 8-s
[odkaz]
8-s 8-s
oIoo
proč myslíš že Irán chystá atomovku? na USA ne, ale do pralesa na houby - protože díky tomuhle budou Arabáši žrát písek a o vodě si nechávat zdát :-!
V nějakým starším článku bylo že z jednoho kubíku "kompostu" udělají baktérky asi barel ropy >😁 :yes:
V nějakým starším článku bylo že z jednoho kubíku "kompostu" udělají baktérky asi barel ropy >😁 :yes:
figurka
Na Californii mě taky ( příjemně ) překvapila její velikost, resp. "malost" a třeba 360 spider v šedé vypadá překvapivě dobře.
oIoo
mě se líbí ta tmavěšedá, i když to není Ferraribarva, v červený je ale taky super. Jestli něco, tak California se mi taky nelíbí, speciálně ten pruh se světly vzadu, a celkově velikost... ale každému co jeho jest
oIoo
porovnejte prosím s tím tlustoprdem AMG ze soboty a uvidíte co je sportovní auto. Takhle to prostě má vypadat, výkonné, lehké, agilní.
je to divne, ale nejak sa mi prestava pacit. Su rozne krasne, modena, fiorano atd.. ale F430 teda nic moc, 430 Scuderia vyzera s prepacenim strasne a Scuderia Spider nie je o nic lepsie... california tiez nic moc... 8-s
manetino
Jako limitka je to zajímavé. Nejvíc se mi líbí ty krásné nové liťáky na červené scuderii :yes:
KANKUNEN
Skvělý kousek. Mám takový dojem, že v originále článku se psal výkon v koních. Je to takové víc auťácké.