Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Electra Meccanica Solo EV vypadá jako bota. Uveze pouze řidiče a stojí 374.000 Kč

8 komentářů

M1chal
>😁
Kharl.ANTIDIESEL
TO UŽ LEPŠÍ 😒br />
Nissan Land Glider [odkaz]
Brin
Podle mého názoru je tento koncept obecně pomýlený v tom, že za stejnou cenu se dá postavit malé čtyřmístné plně dvoustopé vozidlo typu Mitsubishi i-Miev. Tohle je prostě moc drahé. To už mi vychází lépe Twizy od Renaultu.
bez_prislusnosti
Miev je dražší, twizzy zas nemá okna (jinak by byl super). Dokážu si představit toto prdítko třeba pro rozvoz pizzy po městě..(a zde rozdíl 200.ooo Kč za miniauto a 365 za toto není strašný, hlavně když na to budou v civilizovaných zemích úlevy). Já bych si to nekoupil, ale fandím všem, kdo prošlapávají cestičky 😄
IPace
drahe seredne fuj, za tretinovou cenu poslouzi lepe kapotovany elektroskutr
kalousek
A já tvrdím, že při drtivé většině jízd auto nehavaruje. Bezpečnostní pásy a airbagy se tak vlastně stávají zbytečnými.
JohnST
Novodoby Velorex.
Rojin
Mně příjde, že v dnešní době může stavět auto kde jakej b.b 8-s

A ještě za cenu nové fabie >😁 jedno že v základu a jedno že s motorem od sekačky, ale mám plnohodnotné auto. Ve smyslu mobilního dopravního prostředku, který dává smysl.

A to se nebavím o ekologii 😊
Opravdu bude lepší, když každý z nás bude mít auto jen sám pro sebe? A opravdu je elektrika tak supr oproti benzínu? 😉 😁