Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
Arese
Toto kdysi býval server pro automobilové nadšence a odborníky, ale teď...Ach jo! 8-s
:yes: Vyloženě účelově vzniklý článek. Myslím, že už to je pod úroveň jak ACZ, tak Míši.
bohuzial nie prvy ale zrejme ani posledny ... samozrejme kazdemu je jasne aky je skutocny zmysel tohto clanku..... chapem ze zacina "obdobie sucha" ( dovolenky, leto ) a treba to tu trosku zavlazit .. ale toto je pod uroven suhlas.....
napriklad to video - ovladanie gestami v bawu malo aj napad.. hudba... ako dobre ok... tiez to bola haluz ale aspon to bolo o niecom a tak nejak tam neslo len o jednu vec ako tu v tomto pripade
napriklad to video - ovladanie gestami v bawu malo aj napad.. hudba... ako dobre ok... tiez to bola haluz ale aspon to bolo o niecom a tak nejak tam neslo len o jednu vec ako tu v tomto pripade
Misa je urcite svepravna, vi, co dela a zna svou uroven. Zlobici se puritani, co nesnesou pohled na mladou zabu v letnich satech se na to nemusi koukat, aby je z toho potom nekleplo >😁
Pohled na žabku v letních šatech samozřejmě nepříjemný není, ale nějak nevidím důvod dívat se přitom na zdejšího šéfredaktora a poslouchat "blbé kecy" k tomu... 😉
Pamatam si este ako som pred dvomi rokmi odporucal auto.cz ako dobry web o autach. To boli casy! 😄
No a dnes je to server pro automobilové lamy >😒] 8-s ;-\
Vazne? Kdy? Od testu golfu Gti pate generace a inkarnace pana GTI je to jen reklamni server VW. Testy tu delaji lidi, kteri neumi ridit... Ale zase se tu clovek dozvi spoustu prekvapivych veci! 😄 priste by tu holku meli jinak oblict, kdyz uz ji doslova pouzivaji jako objekt. Vubec bych se nedivil, kdyby na Machalu spachala utok nejaka feministka 😄
AUDIRS6
Zablokujte ďaľšiu diskusiu !
Nechcem sa tu dočítať, ako niekto chytí MM za slovíčko, že ako si išiel s Míšou zacvičiť... :-!
A vôbec, zmažte aj všetko čo už tu je... ;-\
Nechcem sa tu dočítať, ako niekto chytí MM za slovíčko, že ako si išiel s Míšou zacvičiť... :-!
A vôbec, zmažte aj všetko čo už tu je... ;-\
Mas recht. A to tam ma malyho smarta. Na cviceni je nejlepsi Kaktus.
To mazanie THP leva sme mali hanit a nie chvalit, chyba nie je v redakcii >😁
Kedysi sa diskusia aj upravovala, takze kritizujuci prispevok zmizol a redaktor pisuci anonymne ako lietajuci chlapec svoj kritizovany prispevok upravil.
A uznaj, ze to je vela prace a tlak na znizovanie nakladov je neuprosny, teraz je cas len na mazanie celej diskusie.
Kedysi sa diskusia aj upravovala, takze kritizujuci prispevok zmizol a redaktor pisuci anonymne ako lietajuci chlapec svoj kritizovany prispevok upravil.
A uznaj, ze to je vela prace a tlak na znizovanie nakladov je neuprosny, teraz je cas len na mazanie celej diskusie.
white label
Co tu bude příště, video: Jak protáhnout Míšu? 8-s :no:
rohYpnol
Já nevím, vždy když přijde Míša, tak se musím ptát proč?
Ta holka má podle mě potenciál i pro tento server. Hezké ženy a auta k sobě patří od nepaměti. Ale vy v redakci z ní neustále děláte infantilní nesvéprávnou bárbínu. A právě proto se ptám proč?
Přitom i protahovací cviky nemusely být od věci a i článek/video na tohle téma mohlo být zajímavé, člověk nezná některé terapeutické vychytávky. Ale tohle mi fakt jen připomnělo rozcvčku v tělocviku na prvním stupni 8-s 8-s 8-s
Alespoň že nebyl tradičně stupidní hudební podkres...
Ta holka má podle mě potenciál i pro tento server. Hezké ženy a auta k sobě patří od nepaměti. Ale vy v redakci z ní neustále děláte infantilní nesvéprávnou bárbínu. A právě proto se ptám proč?
Přitom i protahovací cviky nemusely být od věci a i článek/video na tohle téma mohlo být zajímavé, člověk nezná některé terapeutické vychytávky. Ale tohle mi fakt jen připomnělo rozcvčku v tělocviku na prvním stupni 8-s 8-s 8-s
Alespoň že nebyl tradičně stupidní hudební podkres...
Pokud by se jednalo o nejakou slicnou testerku, ktera by o tech autech taky neco vedela a umela o nich neco rict, tak proc ne, ale tahle holka ma akorat roli "sem si stoupni a vypadej dobre, at na to klikne vic lidi".
Ano, ale to z nídělají ostatní. Sama se neprojevila a co ty víš, třeba o autech skutečně ví... Stačilo by dát prostor a uvidělo by se. Ale takhle je to jak píšeš a jak jsem uvedl. Nesvéprávná bárbína.
ber to tak ze se jedna o absolventku soukrome pomocne zurnalisticke akademie.
[odkaz]
Sestava zvaná přikleplá trafika.... >😒]