Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Cvičíme s Míšou! Jak se po dlouhé jízdě protáhnout?

43 komentářů

positivemind
Kdo chcete vidět Míšu cvičit, přetočte na 1😁5, tam to začne! A zajímavé cviky jsou pak na 2:13. :-!
Mig_35
Já cvičím s Jirkou
[odkaz]
white label
>😁 Velmi náročné na koordinaci pohybu.
Sestava zvaná přikleplá trafika.... >😒]
vabis
paroubek v akci je výživný úlovek >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Machýrek
:yes:
Arese
Toto kdysi býval server pro automobilové nadšence a odborníky, ale teď...Ach jo! 8-s
twistedTSD
:yes: Vyloženě účelově vzniklý článek. Myslím, že už to je pod úroveň jak ACZ, tak Míši.
3_diamanty
bohuzial nie prvy ale zrejme ani posledny ... samozrejme kazdemu je jasne aky je skutocny zmysel tohto clanku..... chapem ze zacina "obdobie sucha" ( dovolenky, leto ) a treba to tu trosku zavlazit .. ale toto je pod uroven suhlas.....

napriklad to video - ovladanie gestami v bawu malo aj napad.. hudba... ako dobre ok... tiez to bola haluz ale aspon to bolo o niecom a tak nejak tam neslo len o jednu vec ako tu v tomto pripade
Bully_
Misa je urcite svepravna, vi, co dela a zna svou uroven. Zlobici se puritani, co nesnesou pohled na mladou zabu v letnich satech se na to nemusi koukat, aby je z toho potom nekleplo >😁
white label
Pohled na žabku v letních šatech samozřejmě nepříjemný není, ale nějak nevidím důvod dívat se přitom na zdejšího šéfredaktora a poslouchat "blbé kecy" k tomu... 😉
Bully_
Reaguju na to, ze je to pry pod uroven auto.cz i samotne Misi. Jednoduseji- jak redakce, tak i Misa urcite vi, co delaji a je na nas, jestli se na to chceme koukat nebo ne. Blbe to prijde i mne, ale lekce z moralky a nevkusu tady udelovat nechci, zkouknul jsem to az do konce (videa) >😁
150 kWh
Pamatam si este ako som pred dvomi rokmi odporucal auto.cz ako dobry web o autach. To boli casy! 😄
rohYpnol
No a dnes je to server pro automobilové lamy >😒] 8-s ;-\
_Karel_
😲 Vono je vás tu víc? 😉
AUDIRS6
>😁 >😁 >😁 >😁
to si píš ! :-!
Na dalsieho si reagoval pred cca 10 minutami... >😒]
_Karel_
Myslíš šeldna Lexuse? >😁
AUDIRS6
ved pokial odratas tych 10 minut, vychadza ti len 1... >😒]
rohYpnol
čekal jsem kdo zahýká >😒] 😉
Ted
Vazne? Kdy? Od testu golfu Gti pate generace a inkarnace pana GTI je to jen reklamni server VW. Testy tu delaji lidi, kteri neumi ridit... Ale zase se tu clovek dozvi spoustu prekvapivych veci! 😄 priste by tu holku meli jinak oblict, kdyz uz ji doslova pouzivaji jako objekt. Vubec bych se nedivil, kdyby na Machalu spachala utok nejaka feministka 😄
amadeus
Ostuda tohle.
AUDIRS6
Zablokujte ďaľšiu diskusiu !

Nechcem sa tu dočítať, ako niekto chytí MM za slovíčko, že ako si išiel s Míšou zacvičiť... :-!

A vôbec, zmažte aj všetko čo už tu je... ;-\
Mig_35
Já jsem chtěl napsat, že bych Míšu protáhnul😊
Hovnohlav
Mas recht. A to tam ma malyho smarta. Na cviceni je nejlepsi Kaktus.
jamp
Kaktus, to uz je drsna uchylka. Ak by si Misa mohla vybrat, cvicila by radsej s Cactusom >😁
Hovnohlav
Ty si pako. Myslim Citroen.
jamp
Ak by si myslel citroen, napises Cactus >😁 , ved je to web o autach 😉
Hovnohlav
Pisu cesky. Ty kdyz si jel do Moskvy, tak si psal "JEDU DO MOCKBY"?
jamp
To mazanie THP leva sme mali hanit a nie chvalit, chyba nie je v redakcii >😁
Kedysi sa diskusia aj upravovala, takze kritizujuci prispevok zmizol a redaktor pisuci anonymne ako lietajuci chlapec svoj kritizovany prispevok upravil.
A uznaj, ze to je vela prace a tlak na znizovanie nakladov je neuprosny, teraz je cas len na mazanie celej diskusie.
white label
Co tu bude příště, video: Jak protáhnout Míšu? 8-s :no:
positivemind
Jak cvičit na řadící páce. Ale nejdřív Míša, pak p. redaktor
holden_holden
příště to bude Míša a kaďák (kodiaq) >😒]
specikk
Hovadina ... ale kdo by si s Míšou nezacvičil 😉
Arese
Myslíš kamasutru? >😒]
rohYpnol
Já nevím, vždy když přijde Míša, tak se musím ptát proč?

Ta holka má podle mě potenciál i pro tento server. Hezké ženy a auta k sobě patří od nepaměti. Ale vy v redakci z ní neustále děláte infantilní nesvéprávnou bárbínu. A právě proto se ptám proč?

Přitom i protahovací cviky nemusely být od věci a i článek/video na tohle téma mohlo být zajímavé, člověk nezná některé terapeutické vychytávky. Ale tohle mi fakt jen připomnělo rozcvčku v tělocviku na prvním stupni 8-s 8-s 8-s

Alespoň že nebyl tradičně stupidní hudební podkres...
XTad
Pokud by se jednalo o nejakou slicnou testerku, ktera by o tech autech taky neco vedela a umela o nich neco rict, tak proc ne, ale tahle holka ma akorat roli "sem si stoupni a vypadej dobre, at na to klikne vic lidi".
rohYpnol
Ano, ale to z nídělají ostatní. Sama se neprojevila a co ty víš, třeba o autech skutečně ví... Stačilo by dát prostor a uvidělo by se. Ale takhle je to jak píšeš a jak jsem uvedl. Nesvéprávná bárbína.
holden_holden
ber to tak ze se jedna o absolventku soukrome pomocne zurnalisticke akademie.
CrankyDude
I'd do her. >😁
holden_holden
kdyby byla nouze
white label
Neboj, takovou nouzi, aby zakopla zrovna o tebe, nebude mít určitě...
holden_holden
taky doufam ze zakopne o tebe vosle kdyz uz zakopla i ta tvoje obecni stetka
CrankyDude
[odkaz] 😉
Googelit
mě by stačilo po cestě kafe, ale v případě těch pěkných děvčat je to radost pohledět 😉