Novinky
Pokus o TOP GEAR II
Vždy jsem si říkal, proč není řešením lokální železniční dopravy nějaký Unimog a jeden odlehčený osobní vagon? Nyní vidím, že by stačil Discovery a jedna opravená 010tka a ČD by byly u lokálek nákladově skoro na nule 😉
Vždyť i tzv. "šukafon", neboli ten moderní žlutý motorák řady 814 s obchodním názvem Regionova [odkaz] (neskutečný křáp) dostal od sudiček do kolébky motor z Liazky 242 kW. Tedy to, co pohánělo Liaz 18.33TBV, čemuž se kamioňáci už před 20 lety smáli a označovali jako nepoužitelný. Proto i ty poslední staré Liazy řady 300, což bylo dávno před Xenou měli raději DetroitDiesely.
Nějaké 3 železniční vozy nejsou problém. Spíše pohlídat zatížení auta ať to má trakci a zkontrolovat zpřevodování. Zkontrolovat křivku točivého momentu vs jízdní odpory. Což je celkem lehká látka myslím 3 ročníku na VŠ v dopravních oborech,to už není problém. Klidně by tam mohl být i Yeti nebo tak něco.
Nějaké 3 železniční vozy nejsou problém. Spíše pohlídat zatížení auta ať to má trakci a zkontrolovat zpřevodování. Zkontrolovat křivku točivého momentu vs jízdní odpory. Což je celkem lehká látka myslím 3 ročníku na VŠ v dopravních oborech,to už není problém. Klidně by tam mohl být i Yeti nebo tak něco.
Liaz 18.33TBV nebyl dávno před Xenou, ale byl to v podstatě to samé, akorát byla použitá klasická liazácká bouda.
Motory DD v Liazech řady 300 a 400 byly už jen labutí píseň, ty auta byl neskutečně zastaralá. Já jsme jezdil v letech 1993 -1994 s novým liazem řady 300 (19.33 TBV) a následně v roce 1995 jsem přesednul do mírně ojetého Volva FH 12 320 - a rozdíl byl neskutečný. I když šlo o výkonově plně srovnatelná auta, tak Volvo byl o dvě generace dále (pohodlí, jízdní vlastnosti a hlavně spolehlivost).
Motory DD v Liazech řady 300 a 400 byly už jen labutí píseň, ty auta byl neskutečně zastaralá. Já jsme jezdil v letech 1993 -1994 s novým liazem řady 300 (19.33 TBV) a následně v roce 1995 jsem přesednul do mírně ojetého Volva FH 12 320 - a rozdíl byl neskutečný. I když šlo o výkonově plně srovnatelná auta, tak Volvo byl o dvě generace dále (pohodlí, jízdní vlastnosti a hlavně spolehlivost).
vsetko je to len a len o fyzike .. suhlas 😉