Novinky
... závod jako vždy nuda,.. ale označení VC Evropy v Baku, to je opravdu skvost..., :no: , proboha čeho se ještě dočkáme ?
zasloužené 3 místo a další stupně vítězů. Talent Hulkenberg který měl být výrazně lepší se letos může spláchnout ve WC >😁 >😁
😄 😄 😄 😄 :yes:
poleposition, fastest lap, victory !
A problemy ? Ano, aj u Nica. Lenze Nico hned prenastavil co bolo treba a vratil nazad a opravil to defakto hned ! Kym to docvaklo "šampiňónovi >😒] " prešlo 12 !!!! kôl !!!! >😒] >😒] >😒] >😒]
A to som si myslel, ze ten MB je fakt tak dokonaly, zeby za jeho volant mohli posadit aj ....psa >😁
poleposition, fastest lap, victory !
A problemy ? Ano, aj u Nica. Lenze Nico hned prenastavil co bolo treba a vratil nazad a opravil to defakto hned ! Kym to docvaklo "šampiňónovi >😒] " prešlo 12 !!!! kôl !!!! >😒] >😒] >😒] >😒]
A to som si myslel, ze ten MB je fakt tak dokonaly, zeby za jeho volant mohli posadit aj ....psa >😁
Nojo, ale co todleto?
akosi ti ten ***sky odkaz nefunguje... >😒]
asi aj internet vie, ze ma dnes nema ako nahnevat ! >😁
asi aj internet vie, ze ma dnes nema ako nahnevat ! >😁
TWL dal jsem na G. vyhledat gay driving a vyskočilo mi tam tohle. Moc vtipný to není, ale k...va jsou dost podobný Nicovi a Lewisovi - na to, že je to první trefa z google 😄
[odkaz]
[odkaz]
hele Nico vyhrál, pohoda. Ale dělat z něj technickýho génia?
Lewis ho stejně zajezdí 😄 jen ten SC mi tam chyběl.
Lewis ho stejně zajezdí 😄 jen ten SC mi tam chyběl.
ok, skusim triezvo😒br />
Po zhliadnuti interview s Toto Wolfom, Niki Laudom a po vypocuti si nazorov aj Britskych (!!!) komentatorov mi ale vychadza, ze Niko si svoje "domace ulohy" ( tak to oni doslova oznacili ) urobil spravne, Lewis nie.
A k rychlosti - vsetci sa zhodli, ze Lewis nemal sancu byt rychly ako Nico, nakolko v "poli" - medzi ostatnymi - proste nieje ten "cisty vzdych" na ktory je MB stavany a Lewis nemal moc moznosti, ako sa dostat cez tych rychlych pred nim ( Force India, Ferrari ).
Takze dnes treba fakt ako Niki Lauda hovori - smeknout klobuk pred Nicom.
Svoju robotu si on narozdiel od Lewisa urobil na 100%.
Uvidime nabuduce... 😉
A k rychlosti - vsetci sa zhodli, ze Lewis nemal sancu byt rychly ako Nico, nakolko v "poli" - medzi ostatnymi - proste nieje ten "cisty vzdych" na ktory je MB stavany a Lewis nemal moc moznosti, ako sa dostat cez tych rychlych pred nim ( Force India, Ferrari ).
Takze dnes treba fakt ako Niki Lauda hovori - smeknout klobuk pred Nicom.
Svoju robotu si on narozdiel od Lewisa urobil na 100%.
Uvidime nabuduce... 😉
No konečně střízlivý komentář >😁
Peace 😄
neodpustím si poznámku, že Nico je trochu podobný Jorgemu....Pole, rychle ujedu, žádný boj o pozice, pohoda. Jakmile něco z toho není je problém. Ham je zase podobný Valeho...
Peace 😄
neodpustím si poznámku, že Nico je trochu podobný Jorgemu....Pole, rychle ujedu, žádný boj o pozice, pohoda. Jakmile něco z toho není je problém. Ham je zase podobný Valeho...
Hmm, teoreticky by sa dalo suhlasit. Je to ale trosku tazsie - Nico je viac tímový hráč😒br />
Po minule roky ked bolo treba pustit Lewisa dopredu - nepytal sa a pustil. Ked dostal podobny prikaz Lewis, nasledovalo milion otazok a neoustil ho.
Aktualne je situacia trosku ina: Ked nastane situacia, ze Nico bude za nim a bude treba bojovat s nim o prvenstvo a bude na to mat auto a gumy v dobrom stave, mozes vziat jed na to, ze to riziko tentoraz podstupi. - ide o titul ! Ma lepsie karty ( naskok 24 bodov ).
Takze svoj pripadny utok, kontakt, poskodenie auta - si bude vediet obhajit.
Po minule roky bol len tym druhym, kedy sa od neho len cakalo nosit pravidelne vela bodov do pohara konstrukterov. Ved za 2 tyzdne v Reichu uvidime... 😉
Aktualne je situacia trosku ina: Ked nastane situacia, ze Nico bude za nim a bude treba bojovat s nim o prvenstvo a bude na to mat auto a gumy v dobrom stave, mozes vziat jed na to, ze to riziko tentoraz podstupi. - ide o titul ! Ma lepsie karty ( naskok 24 bodov ).
Takze svoj pripadny utok, kontakt, poskodenie auta - si bude vediet obhajit.
Po minule roky bol len tym druhym, kedy sa od neho len cakalo nosit pravidelne vela bodov do pohara konstrukterov. Ved za 2 tyzdne v Reichu uvidime... 😉
Info pro redakci: smlouva je
podepsána na pořádání F1 v Baku na
5 let, za odstoupení je řádná pokuta, smlouvu jsem osobně jsem viděl M
podepsána na pořádání F1 v Baku na
5 let, za odstoupení je řádná pokuta, smlouvu jsem osobně jsem viděl M
2. a 4. místo...to není tak špatné , ale mělo to být lepší. Seb ok..lépe to nejelo..
Kimi by měl ale na Pereze stačit..
Nakonec celkem slušný okruh..čekal jsem to horší.
Kimi by měl ale na Pereze stačit..
Nakonec celkem slušný okruh..čekal jsem to horší.
Debilní, sterilní okruhy H.Tilkeho, úplně k ničemu. Všechny vypadají jinak, ale charakterem jsou naprosto stejné, nudné. Všimněte si, že nejkrásnější závody se odehrávají na okruzích, které s Tilkem nemají nic společného, Montreal, Spa, Imola, Monza, A1 Ring, atd...
Do toho nesympatičtí piloti, opět všichni stejní, bez názoru, fňukající. Není komu držet palce, nejsou protipóly.
Pak ty otřesně znějící a vypadající monoposty.
Vždycky mám tuhle zhnusenou náladu ohledně F1 každý rok začátkem června, když zkončí Le Mans. Tam vidíš tu partu lidí, odhodlání, strategie, umění prohrát a pogratulovat vítězi, no nádherný závod. Zatímco ve F1 sleduješ pár znuděných blbečků, vřískajících do rádia, vyžadujících potrestání kohokoliv, kdo je předjede bez využití DRS. No hnus.
Do toho nesympatičtí piloti, opět všichni stejní, bez názoru, fňukající. Není komu držet palce, nejsou protipóly.
Pak ty otřesně znějící a vypadající monoposty.
Vždycky mám tuhle zhnusenou náladu ohledně F1 každý rok začátkem června, když zkončí Le Mans. Tam vidíš tu partu lidí, odhodlání, strategie, umění prohrát a pogratulovat vítězi, no nádherný závod. Zatímco ve F1 sleduješ pár znuděných blbečků, vřískajících do rádia, vyžadujících potrestání kohokoliv, kdo je předjede bez využití DRS. No hnus.
Zatímco pro pražáky začíná Asie za Humpolcem, Bernie vidí Evropu ještě v Baku. Navíc napasuje termín na víkend s Le Mans, které jednou ročně ukazuje čistou závodnickou esenci prolnutou nadšením, únavou a dalšími emocemi, které už z principu 20-ti dílný seriál formulí nabídnout nemůže.
Přes veškeré kouzlo města Baku se nedá změnit rukopis Tilkeho a tak se ani tady nějaká vyjímečnost nekonala.
Překvapit snad může pravidelný slušný výkon finančně poddimenzované Force India, utvrzení, že Hulk přes veškeré kvality nemá štěští. Slušné výkony Pereze, tápání Ferrari, kdy sami nevědí proč v sobotu neumí zajet slušný výsledek a v neděli jsou vyrovnaní nebo na dostřel M-B. Navíc se strategií, kterou nejlépe odhadne sám pilot (kdyby Kimi neuposlechl stejně jako Seb tým a posečkal s výměnou pneu, penalizaci by ustál na třetím místě). Divné nastavení RB, které žralo pneu jako hladový pes, obrovské zlepšení práce v boxech i Williamsu a zároveň nijaké představení Bottase, který i přes různé proklamace nezajíždí Massu do země.
Nikdo se nezabývá záměrným blokováním pilotů Mercedesů v kavlifikacích (nebylo poprvé) a tím samým prohřeškem v závodech v podání pilotů Haas (to co předvádí Grosjean hraničí s tupostí), ale Kimi dostane okamžitě pentli za přejetí boxové čáry bez napomenutí.
Těším se na klasické tratě, které s příchodem léta budou hostit další díly seriálu. Zda-li se potvrdí domněnka, že Riciardo je stabilně jezdec na nejvyšší úrovni a Max naopak přemotivovaným mladíkem. Lewis bude tlačit víc a Nico se naopak stáhne do obrany. Seb si snad už dokáže stejně jako kdysi Schumi udělat v Maranellu pořádek a druhá polovina šampionátu získá ještě větší náboj 😉
Přes veškeré kouzlo města Baku se nedá změnit rukopis Tilkeho a tak se ani tady nějaká vyjímečnost nekonala.
Překvapit snad může pravidelný slušný výkon finančně poddimenzované Force India, utvrzení, že Hulk přes veškeré kvality nemá štěští. Slušné výkony Pereze, tápání Ferrari, kdy sami nevědí proč v sobotu neumí zajet slušný výsledek a v neděli jsou vyrovnaní nebo na dostřel M-B. Navíc se strategií, kterou nejlépe odhadne sám pilot (kdyby Kimi neuposlechl stejně jako Seb tým a posečkal s výměnou pneu, penalizaci by ustál na třetím místě). Divné nastavení RB, které žralo pneu jako hladový pes, obrovské zlepšení práce v boxech i Williamsu a zároveň nijaké představení Bottase, který i přes různé proklamace nezajíždí Massu do země.
Nikdo se nezabývá záměrným blokováním pilotů Mercedesů v kavlifikacích (nebylo poprvé) a tím samým prohřeškem v závodech v podání pilotů Haas (to co předvádí Grosjean hraničí s tupostí), ale Kimi dostane okamžitě pentli za přejetí boxové čáry bez napomenutí.
Těším se na klasické tratě, které s příchodem léta budou hostit další díly seriálu. Zda-li se potvrdí domněnka, že Riciardo je stabilně jezdec na nejvyšší úrovni a Max naopak přemotivovaným mladíkem. Lewis bude tlačit víc a Nico se naopak stáhne do obrany. Seb si snad už dokáže stejně jako kdysi Schumi udělat v Maranellu pořádek a druhá polovina šampionátu získá ještě větší náboj 😉
A že to není double?
Ale LeMans jde taky do Stuttgartu, díky Porsche!
Skvělý den, bravo! Bravissimo!