Ekonomika
Podle me se dci vyplati vic jak benzinak. Dacii si lide nekupuji na tri roky. Tohle auto se kupuje na mozna i deset let a vice, protoze prodat toto auto po trech letech je opravdu nesmysl. Dacia si urcite neudrzi nizkou ztratovost hodnoty jako Skodovky.
No kdyz vemu v uvahu ze nekdo s timto autem bude brazdit silnice treba deset let, to uz se dci s jeho nizkou spotrebou opravdu vyplati 😉 No a to ze rendlikovi dci patri v soucasne dobe k nejlepsim dieselum na trhu uz je stara znama vec 😉
Takze pokud sandero na dlouhu radu let tak dci.
Otazkou pak zustava zda se vubec vyplati koupi sandero jen na par let.... v tom pripade by byla asi lepsi volba fabia HTP v zakladni vybave ktera nenarocnemu uzivateli udela urcite stejnou radost jako sandero navic po trech letech se da porad prodat za celkem slusne penize 😉
Bohuzel fabia nenabidne tolik prostoru jako sandero, ale zase na druhou stranu fabia nabidne kvalitni materialy a dilenske zpracovani.
Tomu rikam chaluparovo dilema >😁
No kdyz vemu v uvahu ze nekdo s timto autem bude brazdit silnice treba deset let, to uz se dci s jeho nizkou spotrebou opravdu vyplati 😉 No a to ze rendlikovi dci patri v soucasne dobe k nejlepsim dieselum na trhu uz je stara znama vec 😉
Takze pokud sandero na dlouhu radu let tak dci.
Otazkou pak zustava zda se vubec vyplati koupi sandero jen na par let.... v tom pripade by byla asi lepsi volba fabia HTP v zakladni vybave ktera nenarocnemu uzivateli udela urcite stejnou radost jako sandero navic po trech letech se da porad prodat za celkem slusne penize 😉
Bohuzel fabia nenabidne tolik prostoru jako sandero, ale zase na druhou stranu fabia nabidne kvalitni materialy a dilenske zpracovani.
Tomu rikam chaluparovo dilema >😁
nekdo kdo si kupuje takovy auto toho moc nenajezdi, a prave na tu dobu je lepsi ten benzin, u dyzlu ti za tech 10 let odejde 2x turbo, zhaveni a buhvi co jeste...
Řekl bych že kouzlo Dacií je v poměru prostoru k ceně a možnosti plno věcí na autě udělat s malými náklady doma, ale s tím dieselem už to moc neplatí. Navíc nafta půjde nahoru ve srovnání s benzínem a popravdě i s tou benzínovou 1.4 nebo 1.6 lze zajet slušnou spotřebu, záleží hlavně na řidiči.
Kde som napísal, že Sandero je zlé auto? Napísal som, že sa s ním musím previezť. A že je škaredé, neskutočne škaredé, na tom nezmeníš nič.
Za tú Fabku som rád, isteže, a určite je rád aj zamestnávateľ, bez nej by som pol dňa zabil v MHD. Ale že je to neskutočne tvrdý a hlučný traktor, je fakt. Dúfam, že to škaredé Sandero s 1.5 dCi jazdí lepšie. Môj Scénic s takýmto motorom jazdí celkom fajn. Je rozhodne tichší a auto je s ním živšie, ako spomínaná Fabia s TDI.
Na tú 1203 neviem, kde si prišiel, ale je to české auto jak bič, s českým dizajnom, takže do toho neťahaj TAZ. Ten sa len trápil s nevydareným dedičstvom.
Tak sa ukľudni, Šmoulo, lebo ešte viac zmodráš.
Psal jsi "na tejto škaredej hrči", tak jsem na to musel reagovat.Do Dacie se každej strefuje, protože tak určil dav a kdo vybočuje svým názorem, je špatnej.
Co se TAZu týče, do něj jsem se nestrefoval, jen do Š1203, která bude za chvíli zajímavej veterán.