Ojetiny
bodejť by motory 1,8 a 2,0 duratec nebyly spolehlivé, když je to ještě komplet konstrukční dědictví od mazdy, stejné motory se dodnes prohání v šestkách. Akorát občas upadne ta škrtící klapka na 1,8, ale není to zase tak často, a občas mají tyto motory problémy s karbonem, který leze všude a může rozhodit volnoběh. To ale hodně souvisí s dlouhodobým stylem jízdy uživatele.
Upadne škrtící klapka?
Jinak 1.6 74kW je taky ze spolupráce Ford/Mazda/Yamaha jako tyhle duratecy. Jenom u 1.6 (1.4) bylo znát odlehčení a špatná snášenlivost velkých kilometrových proběhů proti původním fordím 1.8 a 2.0 zetec, které skončily ve Focusu první generace.
Mazda rozvisí tuhle řadu dál, kdežto Ford ji zazdil a později osadil turbem 2.0ecoboost.
Je to poznat v nástupu přímého vstřikování nebo 6°převodovky, kde Ford s velkou ostudou používal 5° MTX75, přitom první přímý vstřik pro Mondeo 1.8 SCi měl převodovku MMT-6 jako diesely. Tedy vše šlo, jenom Ford šetřil bohužel i novějšího C-Maxe, S-Maxe a Mondea IV
Jinak 1.6 74kW je taky ze spolupráce Ford/Mazda/Yamaha jako tyhle duratecy. Jenom u 1.6 (1.4) bylo znát odlehčení a špatná snášenlivost velkých kilometrových proběhů proti původním fordím 1.8 a 2.0 zetec, které skončily ve Focusu první generace.
Mazda rozvisí tuhle řadu dál, kdežto Ford ji zazdil a později osadil turbem 2.0ecoboost.
Je to poznat v nástupu přímého vstřikování nebo 6°převodovky, kde Ford s velkou ostudou používal 5° MTX75, přitom první přímý vstřik pro Mondeo 1.8 SCi měl převodovku MMT-6 jako diesely. Tedy vše šlo, jenom Ford šetřil bohužel i novějšího C-Maxe, S-Maxe a Mondea IV
Šestka má u 1,8 taky jen pěti st. převodovku. Ale co si budeme nalhávat, už to začíná být "motorová" historie. Tedy až na současný mazdí dvoulitr.
Zdravím. Kdepak. 1.6 Zetec-Sigma od Forda nemá s Mazdou nic společného. Motory v Mazdě2 (té minulé už hezké) a Mazdě3 (dvě předchozí generace) jsou vlastním produktem Mazdy (myslím, že je to řada Z). Mají rozvodový řetěz, zatímco motory Ford Zetec Sigma od Yamahy mají ozubený řemen. A třeba 1.6 od Forda jede ve Focusu Mk2 nesrovnatelně lépe, než 1.6 v Mazdě3 první generace. V Mazdě je ten motor takový mdlý a jako bez ducha, zatímco ten ve fordu naopak jede tak, že máte pocit, že musím mít vyšší výkon než jen 100 koní. Ano ty motory Duratec-HE jsou s Mazdou sdílené, byť odlišností je celá řada. Ty jedou dobře všechny, hlavně dvoulitr a to jak v Mazdě6 (Mk1) tak i Mondeu od roku 2000.
Přiznám se nevím jakou 1.6 měla Mazda 2, ale Ford a posléze i Volvo S40/V50 používalo 1.6 Zetec-S/SE později přejmenovanou na Duratec ze společného vývoje😒br />
The advanced Zetec-SE (sometimes badged as Zetec-S) was developed in collaboration of Yamaha and Mazda, under the Sigma codename. It ranges in size from 1.25 L (1249 cc) to 1.7 L (1679 cc). It is very different from the Zeta engine – the intake and exhaust are even on opposite sides. It was the first engine to use a plastic intake manifold.
Ve Focusu 2 tomu hdoěn pomáhají krátké kvalty, kdyse při 130 točí 4 000ot/min. Rozdíl oproti Focus 1, kterrý u delší převodovky točil při 130 3000ot/min, existovali i verzi s kratším stálý převodem a nebyly to pouze Trendy.
V Mondeu mk3 jezdím Duratec-HE s odměřenými 110kW, ale 6° by zasloužil napříkald ten z SCi.
The advanced Zetec-SE (sometimes badged as Zetec-S) was developed in collaboration of Yamaha and Mazda, under the Sigma codename. It ranges in size from 1.25 L (1249 cc) to 1.7 L (1679 cc). It is very different from the Zeta engine – the intake and exhaust are even on opposite sides. It was the first engine to use a plastic intake manifold.
Ve Focusu 2 tomu hdoěn pomáhají krátké kvalty, kdyse při 130 točí 4 000ot/min. Rozdíl oproti Focus 1, kterrý u delší převodovky točil při 130 3000ot/min, existovali i verzi s kratším stálý převodem a nebyly to pouze Trendy.
V Mondeu mk3 jezdím Duratec-HE s odměřenými 110kW, ale 6° by zasloužil napříkald ten z SCi.
Presneji receno 1.25 je zmensenina 1.4ky a 1.4 je zmensenina 1.6ky a vsechny jsou od Yamahy. Od 1.8 je to Mazda.
včetně 1.7 která se taky aldila s Yamahou, ale pořád tam čtu i o Mazdě a tohle nebyl jediný zdroj. To, že se podáleli na vývoji, neznamená, že je používají (v Mazdě).
Motory Ford Zetec-Sigma, tedy ty vyvíjené s Yamahou jsou v kubaturách 1.25, 1.4, 1.6 a 1.7. Ten poslední měl proměnné časování, nikasilové vnitřní plochy válců a byl jen v kupé Puma a jako jediný se vyráběl v Japonsku u Yaamahy. Tyto motory byly v Mazdě, ale pouze v Mazdě 121 (jako Fiesta od roku 1996) a dále v Mazdě2 první generace (taková ta vysoká divná). V Mazdě2 Mk2 (ta první hezká), v Mazdě3 ani v jiné další Mazdě nikdy tyhle motory nebyly. V těchto autech mají motory rozvodový řetěz, nikoliv ozubený řemen jako má Ford Zetec Sigma. Když jsem psal články o ojetých Mazdách 3 Mk1 a 2 Mk2 tak jsem se na toto speciálně zaměřoval co to má za motory. Motory 1.8, 2.0 a 2.3 v Mazdě6 Mk2 i 2.5 jsou původně Duratec-HE, v Mazdě známé jako série L. Ty jsou společné, avšak rozhodně ne úplně stejné. Jisté je, že tento motor má v Mazdě a Fordu shodný hliníkový blok.
6st. prevodovku postradal kazdy, na druhou stranu 5ka byla skvele poskladana do mesta a na okresky. Tam ji Ford cilil. Na dalnici to uz nebylo to prave.
Dnes maji vsichni 6ky i se stejnym objemem Mazda nebo mensim Fiat. Ja mam 6ku a pokud vylozene nejedu vic jak 115kmh, tak ji ani nepouzivam, takze pokud nekdo nejezdi dalnice, tak mu staci 5.
Dnes maji vsichni 6ky i se stejnym objemem Mazda nebo mensim Fiat. Ja mam 6ku a pokud vylozene nejedu vic jak 115kmh, tak ji ani nepouzivam, takze pokud nekdo nejezdi dalnice, tak mu staci 5.
Ano s tím musím souhlasit, 5° bez dálničních přesunů je dobře poskládaný. Ve městě na čtyřku 50-60km/h okolo 2000, krásná spotřeba bez podtočení a už má i sílu. Pětka od 60-70 a výš. Bohužel mám jen Mondeo, takže dělám i dálniční přesuny, tam je znát při 130-3500ot./min chtělo by to trochu srazit.
3500? Páni... je to hodně slyšet?
Ani není, odhlučení je dobré, je vystýlka na přepážce z obou stran i dvojitá izolace na kapotě, ještě doplním spodní kryt motoru. Jde spíše o spotřebu. Hlučnost začíná stoupat přes 4000 kdy je tachometrových 150km/h.ale tam se to kryje s aerodynamickým hlukem.
Díky osazení 18" mám dost přesný tachometr, při 130tacho GPS ukazuje 128km/h možná rpot si řikám vyšší spotřeba, ale ostatní co jedou 130tacho v reálu mají třeba 120km/h
Díky osazení 18" mám dost přesný tachometr, při 130tacho GPS ukazuje 128km/h možná rpot si řikám vyšší spotřeba, ale ostatní co jedou 130tacho v reálu mají třeba 120km/h
Passat ma jakoze to neamaterske reseni, ale v amaterskem provedeni, kde je domecek el. brzdy z plastu a lame se. Navic pri vymene desticek se musi diagnostikou zasunout valecek, takze vymenu si clovek doma neudela jen tak.
Astra J ma taky centralni motor a lanko jako Cmax a tam je to spolehlive, max se nekdy meni lanko rucky, ktere uz nabizi i levnejsi druhovyroba.
Astra J ma taky centralni motor a lanko jako Cmax a tam je to spolehlive, max se nekdy meni lanko rucky, ktere uz nabizi i levnejsi druhovyroba.
U meho Maxe problem se skrtici klapkou - kolisaji otacky u studeneho motoru. Uz jsem si na to zvykl a holt to jednou za mesic chcipne na krizkovatce.
Horsi problemy jsem mel s elektronikou - 3x problemy s pojistkovou skrini, nastesti 2x v ramci zaruky, protoze vymena se vysplhala pres 10kKc.
Celkove jsem spokojen jak s motorizaci, tak s komfortem jizdy.
Horsi problemy jsem mel s elektronikou - 3x problemy s pojistkovou skrini, nastesti 2x v ramci zaruky, protoze vymena se vysplhala pres 10kKc.
Celkove jsem spokojen jak s motorizaci, tak s komfortem jizdy.
Normálně to nedělám, ale tohle tahá oči😒br />
možná mají ve švédsku anomálii a po podzimu přichází zimna, ale pokude ne tak si to prosím opravte - vyhřívání chladící kapaliny se hodí v zimě a ne v zimně. Tohle je snad první stupeň ZŠ, ne? 😲
s C-Maxem taky neudelate chybu, ale ten clanek je spis reklamou na ESA ne? Doporucuju tam nejezdit, pred pul rokem jsem se tma pekne nechal napalit.
1,6tdci neni spatny motor.. Pokud jsi sundate vanu autogenem vytahnete vypustak tak aby vse vyteklo budete delat privymene oleje proplach motoru a pouzivat kvalitni olej.. Je smutny ze česi jen jezdi a udrzba zadna.. Pak je ten motor nakope do zadni casti... Ja mam najeto 300 tis a karbon minimum. Jezdi jako dabel..kam se hrabe pd od wv 😄
Nicméně, mimo téma - ceny Digital Trends aut [odkaz]