Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Renault Alaskan: Francouzský šarm pro japonský pick-up (+video)

12 komentářů

DEVIL
...i přesto, že nejsem zrovna zastánce kosočtverce přes půl kapoty a celey volant, mají některé nové RVi pěkný design, promyšlený a zajímavý. Ale tohle mě z nějakého důvodu nutí jít vrhnout. Tak nabubřelou tlamu snad neměla ani stará Q7 >😁 Nevím, zda toe maskou a světly narvanými co nejveyš, ale prostě mi to tam nesedí. Ten čumák je takovey až moc "já jsem tu ten největší king" a zbytek auta je spíš střídmý. V podobě Nissanu to vypadá dobře, ale tohle je hodně nepovedený... Někdo by měl vytvořit něco jako DEFAULT verzi auta a každý by tam jen bastlil svoe logo a světla 😁 možná by to dopadlo lépe, než tohle... A ještě to jméno "alaskan" 😁 sqele to jde cedit přes zuby, navíc k "francouzskému" autu se to zrovna dvakrát nehodí...
Dinar
Taky moc nechápu, kde se v tomto výtvoru skrývá v titulku zmíněný francouzský šarm, ale jinak počinu nissan/renaultu rozumím, proč nezvýšit prodej modelu relat. levnou mutací.
3_diamanty
nieco podobne prekapotovane je aj fiat fullback.... ten ale zase "nakupuje" u mitsubishi ...

tie megaloga renaultu sa mi tiez nepacia.. a aj novy talisman a megane maju logo az nevkusne velke... pritom podla mna nie je ziaduce aby clovek az z dialky jedneho kilometra uz musel vidiet ze sa jedna zrovna o renault ... napriklad taky peugeot uz dnes logo zmensil co som si vsimol.. vid 207 vs 208 alebo 407 vs 508 :yes: a ze to aj hned solidnejsie a vkusnejsie vyzera 😉
dewill
V článku se píše " Ve výbavě nebude multimediální systém se sedmipalcovým dotykovým displejem, dvouzónová klimatizace či vyhřívaná přední sedadla" ...a pak kouknu na fotky a všechno tam je, tak jak tedy? 8-s
pogo26
V textu chybí slovo chybět.
Lio
Velmi dufam ze do Europy k tomu daju moznost aj benzinovych motorov... Inac je to pre mna nepouzitelne.
4bytelnýkola
v evropě mimo dovoz pickup s benzínem ani nekoupíš nebo?
WinDiesel
Poměrně zbytečná a hloupá poznámka. Benzín respektive etanol se bude nabízet ze známého důvodu jen v Brazílii ... Na naftu to jezdí všude jinde.
Lio
Vysoko inteligentna reakcia... Do EU sa rocne dovezu tisice pickupov s benzinmi z Us. Mozno si to konecne niektora automobilka uvedomi.
Jozef
Podľa tejto správy [odkaz] bude Alaskan v Kolumbii dostupný aj ako single cab a chassis cab, či prídu ďalšie karosárske verzie aj do Európy, sa v správe nepíše. Pre Južnú Ameriku sa Alaskan bude vyrábať v mexickom závode Nissan Mexicana Cuernavaca, neskôr aj v argentínskom závode Santa Izabel pri Cordobe. Európsku verziu by mal vyrábať Nissan Motors Ibérica v Barcelone.

Tá argentínska fabrika patrí Renaultu.
grifith
Tak nevím, jestli by Adolf neměl trochu přehodnotit svůj profláknutý názor na vozy s diamantem ve znaku. Má to diesel, parádní světlou výšku a ručka? Ta je klasická.... Tak co Ádo, už je to ono? >😁
WinDiesel
V Evropě bude k mání jen 2,3 turbo a biturbo, 2,5 Nissan není Euro 6 ...