Ojetiny
Přihlásit pro přidání komentáře
Ondris
Dvojkovej poface kombík s 2.0 TDCi bylo z hlediska poměru cena/výkon zdaleka nejlepší auto, co jsem kdy měl. s 1.6 TDCi to bylo o něco horší - 66 kW verzi scházel nahoře výkon (o 70 kW verzi v 3. generaci ani nemluvím, to je vyloženě tragédie).
Co se interiéru týče, tam je koncern o několik světelnejch let dál, v jízdních vlastnostech se ale na Forda na 17" kolech nechytá ani soudobá Okta RS. Bylo mi fakt líto, když jsem Focuse vracel 😄
Co se interiéru týče, tam je koncern o několik světelnejch let dál, v jízdních vlastnostech se ale na Forda na 17" kolech nechytá ani soudobá Okta RS. Bylo mi fakt líto, když jsem Focuse vracel 😄
Tu 66kW verzi jsem projížděl ještě před FL a zažil docela kulturní šok... jednak z interiéru, který byl na pohled horší než u první generace, ale hlavně z hlučnosti toho auta. Nevím jestli to byla absence tlumících materiálů, dvouhmotového setrvačníku, relativně krátká 5MT nebo něco jiného, ale takový traktor jsem fakt od té doby neřídil.
ktjunior
Mam testovanou verzi Focuse 2.0TDCi s DPF filtrem (privezeny z Nemecka). Rad bych se autoru clanku zeptal, zda je mozne legalne odstranit DPF filtr, kdyz, jak pise, motor plni EURO4 i bez DPF filtru. Dekuji.
to urcite nie, DPF mas zapisany vo VIN cisle na kazdej technickej/emisnej sa ti budu riadit tym co ECU a VIN hlasi, takze to nemozes obist vozidlu je predpisany DPF, jeho vynatie je bohuzial neopravneny zasah... nikto nebude riesit, ze u nas zakupene specifikacie ho nemali
Do pr*dele...proč si kupuješ dýzlovou mr*ku a pak z toho ještě musíš vyndávat filtr?
Hlavně, že to žere 4 na sto, viď.
Hlavně, že to žere 4 na sto, viď.
lamal
Tomas to na Vas tak setria ? Mate tam jeden zaciatok na lavicke ´´jeste jednou´´ preco to nevystrihli ? Uz v minulosti som si na videach vsimol, ze par strihov by to dokazalo vylepsit co je bezne, toto ale bolo dost okate.
milic
S FoFo II 1,6 74 kW 5dv. po FL jsem najezdil asi 40 tkm a mé poznatky jsou následující😒br />
+
jisté jízdní vlastnosti, přitom komfortní podvozek
řízení, řazení, brzdy ... - veškeré ovládací prvky jsou naladěny nadprůměrně
prostorný interiér
dostatečný kufr (na poměry 5dv.)
pružný motor, rád jde do otáček
spolehlivost
ergonomie
-
odhlučnění motoru - tohle je asi největší slabina, motor je nejen hlučný, ale ten zvuk je takové protivné hučení prostupuijící nad 3000 rpm celou kabinu
uvedená motorizace není vhodná na dálnici, zejména díky krátké převodovce
nedostatek odkládacích prostor (pet lahev musíte dát do klína spolujezdkyni)
interiér (palubka) není zrovna vrchol luxusu ve smyslu materiálů a zpracování
Spolehlivost OK, za celou dobu pouze vybitá baterka díky šotku v elektroinstalaci (odstraněno v autorizáku během dvou návštěv).
+
jisté jízdní vlastnosti, přitom komfortní podvozek
řízení, řazení, brzdy ... - veškeré ovládací prvky jsou naladěny nadprůměrně
prostorný interiér
dostatečný kufr (na poměry 5dv.)
pružný motor, rád jde do otáček
spolehlivost
ergonomie
-
odhlučnění motoru - tohle je asi největší slabina, motor je nejen hlučný, ale ten zvuk je takové protivné hučení prostupuijící nad 3000 rpm celou kabinu
uvedená motorizace není vhodná na dálnici, zejména díky krátké převodovce
nedostatek odkládacích prostor (pet lahev musíte dát do klína spolujezdkyni)
interiér (palubka) není zrovna vrchol luxusu ve smyslu materiálů a zpracování
Spolehlivost OK, za celou dobu pouze vybitá baterka díky šotku v elektroinstalaci (odstraněno v autorizáku během dvou návštěv).
ta benzinova 1.6ka je ideal pre bezneho motoristu.
za najlepsiu motorizaciu povazujem benzinovy 2liter, tych je vsak malo; pre naftovych nadsencov 2.0tdci, alebo jednoduchiu 1.8.
podvozok je vynikajuci - ten pomer medzi komfortom a istotou v zakrutach je neskutocny. ja som dal Eibach pruziny (-35mm), co obmedzi naklony karoserie + pomoze vzhladu, ale je to na individualne zvazenie, ci to stoji za znizeny komfort.
par Fordich 'vychytavok'😒br /> - zamknuta kapota - otvaranie len s klucom;
- 3 diery v zadnom narazniku na odtok vody;
- uzasny mechanizmus otvarania/zatvarania bocnych odkladacich priestorov v kufri;
- a najlepsie nakoniec: na vymena peloveho filtra je potrebne demontovat plynovy pedal...
za najlepsiu motorizaciu povazujem benzinovy 2liter, tych je vsak malo; pre naftovych nadsencov 2.0tdci, alebo jednoduchiu 1.8.
podvozok je vynikajuci - ten pomer medzi komfortom a istotou v zakrutach je neskutocny. ja som dal Eibach pruziny (-35mm), co obmedzi naklony karoserie + pomoze vzhladu, ale je to na individualne zvazenie, ci to stoji za znizeny komfort.
par Fordich 'vychytavok'😒br /> - zamknuta kapota - otvaranie len s klucom;
- 3 diery v zadnom narazniku na odtok vody;
- uzasny mechanizmus otvarania/zatvarania bocnych odkladacich priestorov v kufri;
- a najlepsie nakoniec: na vymena peloveho filtra je potrebne demontovat plynovy pedal...
tomas247
Nieco k tej spolahlivosti.
Mam pred-FL verziu 2005 1.6 16v 74kw, momentalne 225tis km. kupovane pri cca 155tis km.
Zatial sa robilo (okrem bezneho servisu)😒br /> - zadna naprava na odpis - neda sa urobit geo, silenty hotove, treba snad komplet repas za asi 1200 eur
- spojka menena pri cca 160tis
- hadica od posilovaca + vymena zaolejovanych remenov cca 300 eur
- spinac kufra + zamok vodica - velmi casty jav
- silent prevodovky, no aj tak tam obcas daco strasne buchne
- 2x daky silent prednej napravy
- lanka rucnej brzdy
- klima je trocha zblbnuta, nevychladi rozhorucene auto
- zapalovacie kable + cievka - casty jav
- tesnenie veka ventilov
- vymena mrazovych poistiek
- lozisko vzadu
- lakovanie prednych blatnikov kvoli hrdzaveniu
- dakde dakedy odpadla krytka nadrze (alebo ju ukradli?)
Spolahlive? Hm, tazko povedat...
Pred par rokmi zvladlo skoro bez zavahadanie 3700km dovolenku po Balkane (aj Transfagarasan). Skoro preto, ze na zaciatku 2-hodinoveho cakania na hraniciach v 36st teplotach sa klima rozhodla, ze prestane fungovat... Nastalo peklo na zemi...
Mam pred-FL verziu 2005 1.6 16v 74kw, momentalne 225tis km. kupovane pri cca 155tis km.
Zatial sa robilo (okrem bezneho servisu)😒br /> - zadna naprava na odpis - neda sa urobit geo, silenty hotove, treba snad komplet repas za asi 1200 eur
- spojka menena pri cca 160tis
- hadica od posilovaca + vymena zaolejovanych remenov cca 300 eur
- spinac kufra + zamok vodica - velmi casty jav
- silent prevodovky, no aj tak tam obcas daco strasne buchne
- 2x daky silent prednej napravy
- lanka rucnej brzdy
- klima je trocha zblbnuta, nevychladi rozhorucene auto
- zapalovacie kable + cievka - casty jav
- tesnenie veka ventilov
- vymena mrazovych poistiek
- lozisko vzadu
- lakovanie prednych blatnikov kvoli hrdzaveniu
- dakde dakedy odpadla krytka nadrze (alebo ju ukradli?)
Spolahlive? Hm, tazko povedat...
Pred par rokmi zvladlo skoro bez zavahadanie 3700km dovolenku po Balkane (aj Transfagarasan). Skoro preto, ze na zaciatku 2-hodinoveho cakania na hraniciach v 36st teplotach sa klima rozhodla, ze prestane fungovat... Nastalo peklo na zemi...
To všechno se stihlo podělat během 70k km? Tak to bych za spolehlivé neoznačil ani omylem a náklady na servis to má větší než C5 s HDI na 120k km a to jsem ještě nepočítal rozdíl za PHM >😁
njn, ale uz to neriesim... raz rocne to dostane olej, daky ten filter a mozno aj novu brzdovku ak budem mat naladu... uz je to len na dojazdenie po meste...
Len 70tis km ale za 6 rokov. Posledne 2 roky robim na tom tak 3tis rocne.
Na dlhsie trasy a vozenie rodinky mam Mondeo 2.0 16v.
Len 70tis km ale za 6 rokov. Posledne 2 roky robim na tom tak 3tis rocne.
Na dlhsie trasy a vozenie rodinky mam Mondeo 2.0 16v.
ja do jednoho auta co sem kupoval na 30tkm nasypal mezi 160-180tkm asi 40tis. vždycky slo o nejakych 5-10tis. to auto bylo uz na tech 160tkm tak dobity, ze nemelo hodnotu ani tech 40tis. vždycky sem si rek, 5tis do toho dam když to ještě bude jezdit, pak ze dam i tech 10, když sem do doho nasypal uz 20 ... a tak dal.
pravda je, ze ho mam stále jako totalni hnojak na popojizdecky a do lesa, ma to najeto asi 210tkm a od tech 180tkm zatím (zutukavam) bez problemu. na podzim technicka, takze ho dam před podzimni dovolenou do servisu prověřit a udelat technickou a když usoudej ze neprojde, tak pujde...
prece jen, uz se pomalu zacina blizit prumernemu stari vozového parku u nas ..
pravda je, ze ho mam stále jako totalni hnojak na popojizdecky a do lesa, ma to najeto asi 210tkm a od tech 180tkm zatím (zutukavam) bez problemu. na podzim technicka, takze ho dam před podzimni dovolenou do servisu prověřit a udelat technickou a když usoudej ze neprojde, tak pujde...
prece jen, uz se pomalu zacina blizit prumernemu stari vozového parku u nas ..
hedvin
Focuse II combi s tímto motorem už skoro rok vlastním a po ujetých 18 tkm už můžu napsat pár postřehů. Auto mělo najeto 216 když jsem ho koupil a ted má 233. Motor je takovej mrumla co má turbodíru a jede jen od 1800 do 3000 otáček, pak se nic moc neděje. Spotřeba dle tankování asi 6,1 litru.Z pohledu spolehlivosti zatím nemůžu moc hodnotit, je to málo km, jen jsem musel vyměnit žhavící svíčky aby v zimě dobře startoval. Oleje je zde 5,6 litru což je dobře. Převodovka má podivně poskládané rychlosti což vyžadovalo chvíli cviku. třeba 90 na pětku jde jenom po rovině. Brzdy jsou fajn, oproti 1,6 mají přední průměr 300 mm což je jako u dvoulitrů, které mají ještě tužší pružiny vepředu tak pozor při koupi. Na brzdách mi odešel posilovač brzd což bylo 3 hodiny montování a 2000 za novej.
+ stabilita
řezání zatáček
kufr s rovnou podlahou (haha oktávky )
jednoduchost oprav
dobře svítí
-
slyším šlplouchání nafty v nádrži
náchylnost ke korozi
nic moc topení v zimě, to by musel jet člověk 50 km aby se ohřál
moc zkosené čelní okno a proto je dost těžké tam dát gps navigaci a něco přes ni vidět
toť jsou mé postřehy a recenzi na moje auto snad už po roce taky konečně napíšu
+ stabilita
řezání zatáček
kufr s rovnou podlahou (haha oktávky )
jednoduchost oprav
dobře svítí
-
slyším šlplouchání nafty v nádrži
náchylnost ke korozi
nic moc topení v zimě, to by musel jet člověk 50 km aby se ohřál
moc zkosené čelní okno a proto je dost těžké tam dát gps navigaci a něco přes ni vidět
toť jsou mé postřehy a recenzi na moje auto snad už po roce taky konečně napíšu
IPace
priste me otestujte benzinovej Smax, 2 litr nebo 2.3, at vim jak to bude spapat coby druhe auto v rodine z beznejsim pohonem a at vim na co si dat u nich pozor as se bude kupovat 😄
Thomas-novy
Tenhle Ford vypada jako dobra koupe, ale nejsem si jistej jak moc verit odbornikovi z Auto ESA... asi bych volil pro nakup jinej bazar 😢
Takže, Ford jedině v naftě.... Ideál 2.0 TDCI - nyní 223 tisíc najeto a naprosto bezvadné auto.
FORD JAKO ŠPATNÁ STRANA AMERIKY NADÁLE EVROPU DUSÍ DÍZLEM [odkaz] PŘEBERTE SI TO SAMI HOŠI [odkaz]
NENÍ AMERIKA JAKO AMERIKA - AŤ ŽIJE TESLA [odkaz] :yes:
>😁
>😁 >😁
>😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :yes:
ale zpet k clanku
tenhle clanek (a nejen ten), se snazi vyvolat dojem, ze nejlepsi co ceskyho motoristu muze potkat, je dyzl a to nejlepe dyzl bez filtru i kdyz zplodiny z naftovych motoru zpusobuji rakovinu plic a mocoveho mechyre...
a ja se ptam
proc ACZ dlouhodobe vytvari dojem, ze dyzl bez filtru je pro motoristu to nejlepsi??? neni to treba tim, ze prave tyhle coudici auta zpusobujici rakovinu se sem zacnou ze zapadu jeste vic hrnout, protoze po vzoru parize se naftakum bude zakazovat vjezd do mest a lidi na zapade, kteri si vazi sveho zdravi, se jich budou o to vic zbavovat a ACZ je nejak zainteresovany na tom, aby se tady ty auta kupovaly?? proc ACZ pred takovymi auty naopak nevaruje ve smyslu zdravotniho ohrozeni ale i tak, ze je jen otazkou casu, kdy podobny zakazy budou i u nas?
a k tomu tvemu ocernovani 1.8tsi - porovnej emise testovanyho focusu vyrobenyho v cervnu 2009, tedy s euro4 bez fitru a 1.8tsi vyrobenyho taky v cervnu 2009, tedy s euro4.
zatimco ten naftovej je coudici popelnice, ta 1.8tsi vpodstate plni i soucasnou euro6b.
a jeste pribeh z dnesniho rana
jedu do prace a na krizovatce vyrazi maly auto a za nim oblak dymu. zapinam vnitrni okruh, ktery ten smrad, jedy a rakovinu snad castecne odfiltruje a za chvili dojizdim celkem hezky ford fusion, ktery sice uz min ale stale znatelne coudi.
a tak jsem pred volbou, jestli se za nim udusit, jestli zastavit a pockat nez ten smrad odvane cas, nebo ho predjet i kdyz mam na tachometru pres 110. zvitezila samozrejme ta posledni varianta, i kdyz se chlapec snazil ... abych se za nim udusil ...
co to je za dobytka, ze s takovym autem vubec jezdi???
podobne to je s naftaky, když jich bude jen par, nic moc se nedeje a jen parazituji na tech ostatních. když se rozsiri, je problém - viz pariz nebo londyn
a co ta spoluprace s auto esa, která prave tyhle coudici rachotiny prodava ??? a predpokladam, ze většina jich je natahana ze zapadu
Ako vidis, benzinove motory mozu nasat klapky a mas vymalovane, celkom fatalna zavada. Na strane druhej, ja nikde nevykrikujem, ze najlepsi je dizel 😄
odstavec 2
skrz prevadzkove naklady a fakt, ze mas o jedno drbatko menej, ktoreho cena je nejaka, cesto nie nizka. Mimochodom, ja sam mam v 7 rocnom aute EU IV fap 1,6hdi. Doteraz s nim problem nebol.
ocernovanie 1,8tsi - kde som ho ociernil? Uz som pisal , ze uz vacsina EU IV motorov mala dpf/fap, EU V bola definitiva pre vsetky dizle. Tie co dpf namali su asi v mensine a na zapade, kde ma povod vacsina nasich jazdeniek bol montovany standardne. Dizel s dpf emituje menej pevnych castic ako priamovstrekovy benzin. Sam pouzivam 1,2tsi - firemne auto a okolie vyfuku je permanentne cierne (na bielom narazniku to krasne vidiet >😁 ), ked ho umyjes, mas bordel naspat v priebehu par jazd, dizle s dpf maju narazniky ciste 😉 . Netahaj sem kuchanie dpf, kuchaju sa aj katalyzatory benzinovych motorov, rovnako sa zaslepuju egr ventily u dizlu aj u benzinov, osobne som za postihovanie, resp zmyslupnejsie a doslednejsie vykonavanie stk.Tvoj pribeh z dnesneho dna nema zmyel komentovat, zakazdym ked v zime nastartujem svoj firemny tsi pekac, tak mas pocit, ze si nastartoval 2t elektrocentralu, ten smrad sa s tebou taha az kym sa motor nezohreje
Olej je nový, před 7tisíc km bylo na garančce.
Mimochodem servis auto startoval také a nekolikrát, zkoušeli co to dělá a motor prý běží.
>😒] >😒] >😒]
Nicméně... pokud je to v záruce, může ti to být vcelku jedno...
zapsali si tuhle tvou informaci do zakázkového listu?
Asi bych zastavil... ale nebyl jsem tam, tak se mi to kecá, žejo...
edit... zbytek do soukromé zprávy
tak jsem to natocil cimz mi to bylo jasny. sebral sem ji klicky aby ji nenapadlo s tim nekam jet. rano sem volal do servisu, rekli at s tim klidne prijedu ... 50km ...
znat to bylo vpodstate jen na volnobeh, když to jelo, tak sem ani nic neobvyklyho nepozoroval a dokonce sem pochyboval jestli neblbnu. logicky sem na to moc neslapal a tak sem ani nepozoroval zadny ubytek vykonu. po napichnuti na diagnostiku mi to ale potvrdili ...
minimalne 2x sem jim rikal ze mam podezreni na preskocenej retez a jestli s tim mam opravdu prijet po vlastní ose a minimalne 2x mi potvrdili ze jo ...
hlavne at brzo zas muzes jezdit s tim benzinem
jen tak na hranicich poznaj ze jsem pravi cesi a pustej nas bez probelmu dal 😄
jen se obavam, jak to bude nazpátek. rizky sezrany, pivo vypity, jak poznaj ze jsme pravi cesi, když navíc nemam tdi??? >😁
a pak uz to bylo OK >😁
nic ve zlym.