Ekonomika
ubozaku v praci nafasovalo novou skodovku
Vypadá to, že co se nefiremních prodejů týká, i30 možná i předstihla Octavii >😒] >😒]
Možná to je to podstatné slovo. Spíš bych se vsadil, že museli dealeři zase "zabojovat" a přihlašovali na sebe auta jak diví... Je potřeba ty statistiky krapet podpořit.
Důležitá jsou celková čísla, jestli firemní nebo ne není důležité. A i30 je za půl roku na slušných číslech, s podílem 14% na segmentu (bez započtení Octavie).
Úspěch nepopírám, může být. Je ale otázka, jak je to s těmi prodeji sami sobě, to může reálné počty prodejů ovlivnit.
Sami sobě?A co když započítáš auta Škody svým zaměstnancům?To teprve sami sobě a za naprosto podbízivou cenu.A že těch zaměstnanců není málo,to může reálné počty ovlivnit :-!
to takmer zdvojnasobenie predaja i30 voci minulorocnemu junu/cervnu je teda aspon pre mna dost prekvapujuce... bud opat nakupovali nejake velke firmy alebo neviem ... mesacny predaj cez tisicku si u i30 snad ani nepamatam a to pritom ani z cias ked mal mensiu konkurenciu ako dnes ( nova mazda 3, novy megane, novy p308 a podobne ) ....
rovnako slusne zafrcal ceed... v prvej desiatke modelov som ho nevidel opat ani nepamatam.... ale na druhej strane tieto vozy kupuje aj dost sukromnikov a ti zase radi nakupuju prave v letnom obdobi .. asi by to chcelo tabulku sukromnych predajov ta by prezradila ovela viac
co ma ale uplne dostalo boli junove/cervnove predaje ASX ( len tesne sa nevoslo do prvej 20tky najpredavanejsich modelov ) ... a tu treba povedat ze firmy vseobecne znacku mitsubishi moc nekupuju ... takze pred barakmi na sidliskach asi opat pribudlo hodne ASX
rovnako slusne zafrcal ceed... v prvej desiatke modelov som ho nevidel opat ani nepamatam.... ale na druhej strane tieto vozy kupuje aj dost sukromnikov a ti zase radi nakupuju prave v letnom obdobi .. asi by to chcelo tabulku sukromnych predajov ta by prezradila ovela viac
co ma ale uplne dostalo boli junove/cervnove predaje ASX ( len tesne sa nevoslo do prvej 20tky najpredavanejsich modelov ) ... a tu treba povedat ze firmy vseobecne znacku mitsubishi moc nekupuju ... takze pred barakmi na sidliskach asi opat pribudlo hodne ASX
Octavia ma pres 70 procent, kolik ma i30 pro fleet?
u i30 fleetove predaje zvykli tvorit zhruba polovicu z celkovych poctov ... ale tentokrat v juni tych predanych vyse 1000 kuskov je ozaj akosi az moc... a je mozne teda ze za tento mesiac bude firemny predaj i30 uz nadpolovicny voci celkovym poctom... rovnako ceed akosi solidne poskocil dopredu ... a je otazne do akej miery za to mohli sukromnici ktori v letnom obdobi taketo rodinne vozy nakupuju radi a do akej miery za to mozu firemne predaje ... chcelo by to teda aj tabulku sukromnych predajov.. ta by povedala hodne
pochvalit treba aj mustang.... za prvy polrok 2016 predal v cz takmer dvojnasobok toho co bezny dostupny a prakticky rodinny pulsar... a to je ozaj velmi zaujimave .. priam az neuveritelne
pochvalit treba aj mustang.... za prvy polrok 2016 predal v cz takmer dvojnasobok toho co bezny dostupny a prakticky rodinny pulsar... a to je ozaj velmi zaujimave .. priam az neuveritelne
Je neskutecny, kolik se prodava Superbu... Tohle auto se opravdu povedlo :yes: a to se rozhodne nepodbizi cenou.
... ten Váš prídomok "Sleeper" mi pripomína, že akože rocketmena zo seriálu Teorie velkého ...
O tej Vašej trapnej, lesklej a strapatej anfas fotografii radšej pomlčím!
O tej Vašej trapnej, lesklej a strapatej anfas fotografii radšej pomlčím!
auto.cz z neznamych dovodov neuverejnuje cisla svetovych predajov. ak by to niekoho zaujimalo rebricek za rok 2015 je 1. Corolla, 2. Golf, 3. Ford F-Series, 4. Hyundai Elantra, 5. Focus, 6. Polo, 7. Toyota Camry, 8. Logan , 9. Nissan Sentra, 10. Passat
Také nechápu, proč není už první 😉
více, než výborná pozice! :yes: >😒] >😒] >😒]