Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Boj německé prémiové trojky: Mercedes v pololetí předstihl BMW

33 komentářů

chytrak1
Jak je to teda v Česku? Pokud MB prodal 3,5 tisíce a ti dva 3,2 tak je MB asi jedničkou ne? Proč je v textu napsáno ze je třetí s odstupem?
Hammunasakra
Článek totálně blbě :no: :no😒br />
Kouknul sem na SDA = za letošní pololetí vyhrál Mercedes i v česku a docela přesvědčivě :yes: 😄

S velkym odstupem následuje audi a o 4 vozy třetí BMW :-!

Jaguar 114 ks, Lexus 90, Maserati 32, Bentley 21, Rolls Royce 7

[odkaz]
white label
Mě logicky zajímá hlavně evropský trh, ten český je přiliš malý a Čína, nebo USA jsou přece jen "jiné světy".

*Zajímala by mě taky evropská čísla BMW, ovšem i bez MINI.
Hammunasakra
Tebe nelogicky zajímá jen Audi = a to je všude třetí 😉

S výjímkou česka kde je o 4 ks před BMW
white label
Audi všude třetí (v rámci D3) je zjevně tvůj mokrý sen, ale v Evropě je pořád třetí MB a v Číně je Audi také dál před MB. :😉 😉
Hammunasakra
Mokrý sen? Ty ses fakt zasek v pubertě >😁

Nebo [odkaz] >😒]

Na týhle planetě je třetí audi ale zas to navěky bude první prémiová předokolka = ať máš nějakou protiváhu tomu nejmenšímu růstu a celkovejm prodejum >😁 >😒]
white label
Napsal jsi jasně, že je Audi všude! třetí, což je prokazatelně nesmysl. Jestli neumíš přiznat chybu a případně se omluvit, tak můžeš jít tam, kam si zřejmě ještě/už cpeš plenky, viz tvá zjevně oblíbená poradna z tvého odkazu. :😉 8-s
Gvick2
V Evropě je letos třetí BMW, MB je druhý.
[odkaz]
Hammunasakra
White to ví = proto se ptá zrovna na tenhle údaj 😉

Když celosvětově ani u nás audi nevyhrálo = některý lidi to tak v hlavě maj 😄
lowkick
Netrap se...auťáky všech tří značek jsou výborný... jde jen o to si je kupovat a porovnávat rozdíly v autech, ne ve statistikách. 😉
_Karel_
Přitom evropská čísla jsou naprosto nedůležitá ve srovnání s českými, viď?

Mě to přijde srandovní, plus nebo mínus 200 aut není pro mě rozdíl. Všem třem se evidentně daří stejně. Jeden povedenější model bez problému změní pořadí.
white label
Díky. Tady jsou v tabulce evropská čísla BMW včetně MINI, takže to zkresluje.
SkyDriver
No řekl bych že to bude tím že příkaz z VWAUTO.cz zněl jasně udělejte s AUDI jedničku na Českém trhu. >😒] >😒]

Ono je to jedno jak to vlastně u nás je typoval bych to na na opět výborně odvedenou práci zdejšího korektora. Každopádně BRAVO MERCEDES :yes: :yes: ač nesouhlasím se směrem designu kdy je každé auto jako vejce vejci (odsuzoval jsem to už když s tím přišlo audi) tak se jim to vyplácí
_Karel_
Ještě pochopím, kdyby se sekl v číslech v tabulce. Ale napsat, že A a B vedou s 3200 a za nimi MB s 3400....to mi hlava nebere. :no: Snad leda že psal na konci pracovní doby a za dveřmi čekala na 3.rande nějaká prsatá Angelina.
white label
Racionální vysvětlení by byl překlep čísla českých prodejů MB a přepsání toho překlepu i do textu, jinak mi to taky hlava nebere... 😉
admin badge
David Bureš (Auto.cz)
Tak to je opravdu hloupá chyba. Evidentně se na mě odpoledne již zřejmě opravdu podepsala jistá přepracovanost. Ani na několikáté přečtení jsem si totiž téhle hrubice nevšiml.
_Karel_
😄 stane se.
maxi!
lebo medveď! :-!
Řízek
bmw jeeedee
praděda7
Stále důležitější roli v prodejích mercedesu hrají SUV. Ta podle slov marketingového ředitele značky Oly Källeniuse tvoří již třetinu prodejů automobilky. Prodeje SUV s trojcípou hvězdou na přídi navíc meziročně vzrostly o výrazných 46 % na celkových 339.541 aut.

Tady je důvod proč se MB tak dobře prodává. S automobily to nemá nic společného...prodávají se trucks.... 😉
Hammunasakra
Jj v kategorii nákladní vozy je Mercedes nejprodávanější :yes😒br />
Taky 😉

Mercedes je vítěz s 1142 ks, následován Volvem s přesně 1000 ks

MB za double :yes: :yes: 😄
Mig_35
Je to docela zábavné, jak chce každý gazyka v dehtu.
Pro mně u Benzů jedině tohle😊
[odkaz]
webpaja
Pro tebe snad tohle ne?!

[odkaz]
Mig_35
ano, ale poprosím cabrio😊
[odkaz]
jano2058
najlepšie prémiové autá aj tak robí LEXUS :yes:
Hammunasakra
Tak to je snad jasný žejo :yes: 😄
webpaja
Přesně! Takové CT válcuje konkurenci raz dva, o IS taky není potřeba pochybovat. Evidentně uměle dušená výroba pak zajišťuje jasnou exkluzivitu! :yes:
Dinar
proběhnul diskuse za posledních pár dní a mimo jiné se dozvěděl, že málo prodávaný rovná se exkluzivní, bmw prý např. na Slovensku stojí na každém rohu, tudíž informaci o tom, že letos je v Evropě v prodejích BMW až za Audi a Mercedesem nemohou majitelé bavoráků brát jinak než jako pozitivní, prostě BMW se stává oproti svým dvěma konkurentům exkluzivní značkou. 😄 :yes:
Mig_35
dovolená? a ty jsi vynechal denní čtení auto.cz 😄
Dinar
Vím, byla to chyba... >😁 😉
webpaja
Domníváš se snad, že by se mohlo svou exkluzivitou přiblížit Infiniti nebo Lexusu? >😁

Haha! :-!
white label
To nikdy, D3 jsou tuctovky, Lexus naopak ztělesnění exkluzivity. 😉
Londonbridge
Jag asi nema take velke predaje ale je to pekna kocka s dobrym podvozkom...