Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Mercedes-Benz R - čekání na hrany? (nové fotografie)

7 komentářů

VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Navtech
Můžeš si tam dát ty z "emtrojky".
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Navtech
Proč, já si nestěžuju.
Bubáq
... že koncept R nefunguje. Je to prostě geniální koncept, který nemá prodeje (s výjimkou ČR a Ruska). Věřím, že Hyundai Portico bude mnohem úspěšnější, i když mnohem méně luxusní. Ale řekněte sami, čtyřkolka, 6 míst na samostatných křeslech, spousta místa pro každého cestujícího, a když jedete ve čtyřech, pak máte k dispozici přes 650 litrů v zavazadelníku (pod roletkou). Netí to nádhera?
Avatar - scooter_x (AlkoholixXx)
scooter_x (AlkoholixXx)
Je to nádhera a trochu se bojím, jestli se facelift té nádhery trochu nedotkne až příliš. Problém ale podle mě není v konceptu jako takovém. Zásadní je podle mě cena, jako u všeho. R je velice velice drahé auto, chápu že se platí za luxus, značku a další věci, přesto cena je dle mého názoru neúnosně vysoká. Kdyby soudruzi z SRN trochu ubrali, možná by se divili, jak by se R začalo prodávat. Jedná se o takřka geniální automobilovou koncepci, majetnější rodiny s dětmi by těžko hledali vhodnější auto. A navíc tak nádherné 😄 :yes:
Navtech
WOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!! :yes: 😉