Novinky
Turba vo vecku sa už viac krát ukázali ako problematické riešenie. Viem že napr také BMW s tym malo problém, tie turba sa tam prehrievali. Dúfam že Porsche to má vyriešené 😄
Audi 4.0 TFSI ma tie turba vo vecku tiez a problemy s nimi niesu.
BMW malo problemy len prve cca 2 roky, potom dostal ten motor upgrade a problemy boli odstranene.
A autor by mi este mohol vysvetlit, ako samotne umiestnenie turb do vnutra V-cka znizuje spotrebu... >😒]
Jo, a tiez, ze ci sa mu zda byt novinka odpojovania valcov taka velka, nakolko technici od Porsche brali praveze inspiraciu pre tento motor z 4.0 TFSI Audi, teda nielen turba vo V-cku, ale aj system COD - teda Audinacke vypinanie valcov. :-!
BMW malo problemy len prve cca 2 roky, potom dostal ten motor upgrade a problemy boli odstranene.
A autor by mi este mohol vysvetlit, ako samotne umiestnenie turb do vnutra V-cka znizuje spotrebu... >😒]
Jo, a tiez, ze ci sa mu zda byt novinka odpojovania valcov taka velka, nakolko technici od Porsche brali praveze inspiraciu pre tento motor z 4.0 TFSI Audi, teda nielen turba vo V-cku, ale aj system COD - teda Audinacke vypinanie valcov. :-!
Koncern bude raději dál "pozadu" a zůstane u no trendy V8... 😉
Tys ten článek doteď nepochopil = a ty 2 matloooové co ti přitakávaj evidentně taky ne >😁
Tak jak sem už řek = to se týká všech značek
Jen se bavím tvými diskuzními schopnostmi.
Cos ty řekl a předpověděl, je asi tak důležitý, jako počet prodaných vajíček v Račicích-Pístovicích.
Tohle není má předpověď nebo věštba = to chápeš nebo? 😉
Že nedojdu k tomu samýmu co ty? >😁 >😁 >😒]
Všichni už věděli ze země je plácatá a slunce se točí kolem ní >😁
Takže znovu: A to víš jak? 😄
Kylie? :😉 >😒]
to ti nestaci, kolik diskuzi uz je zaplevelenejch ?