Novinky
CHerokee
0
Parádní kousek. Tohle jo...teda za mě až na to křídlo a diody. Ale jinak paráda. Tento vůz jen potvrzuje k čemu turba, když z 5,2 litru umí bez foukání 533 koní. Fabricky. :yes:
kdyz pominu to podsviceni, tak je videt, jak malo staci, aby se i me celkem libil Mustang, poradny kola, poradny vejfuky, cernej zadni difuzor a hned vypada k svetu :yes: Ne to, co jezdi po nasich silnicich.
Sice na tyhle fotce bych si skoro tipnul Focus [odkaz] , coz ale nemyslim nijak ve zlym, je dobre, ze je z toho poznat Ford.
Sice na tyhle fotce bych si skoro tipnul Focus [odkaz] , coz ale nemyslim nijak ve zlym, je dobre, ze je z toho poznat Ford.
I po našich silnicích jezdí upravené mustangy. Přede mnou měl v Novém Jičíně někdo Roush stage 1, já jsem sám vrazil do auta skoro 200 litrů. A ještě nejsem hotov. Mustang je takový polotovar pak už si ho člověk dělá podle sebe z katelogů řady firem. Jsou na něj stovky dílů.
Ty, ktere potkavam na silnicich ja, jsou jedna velka nuda.
Ale ja nejsem znalec, mozna, ze jsou nejak upravene, ale me to proste nesedi.
Ale ja nejsem znalec, mozna, ze jsou nejak upravene, ale me to proste nesedi.
Každý podle svého. A o tom to je. Mi mustang nepřijde nuda ani v základu proti tomu co potkávám kolem na cestách.
Souhlasim s tim, ze kazdymu se libi neco jinyho.
Me se Mustang hrozne rychle okoukal, potkavam jich asi az moc a mozna jde i o to, ze kdyz se rekne Mustang, tak to dobre zni a tak nejak podvedome od toho ocekavam vic, nez to, co potkavam.
Me se Mustang hrozne rychle okoukal, potkavam jich asi az moc a mozna jde i o to, ze kdyz se rekne Mustang, tak to dobre zni a tak nejak podvedome od toho ocekavam vic, nez to, co potkavam.
Já se snad s žádným jiným autem nesetkal s tolika pozitivními ohlasy. Řidiči mě zdraví, ukazují palcem nahoru apod. Někteří si auto fotí. Až mě to překvapuje. To se mi nikde nestalo, ani s Mercedesem SLK nebo E 63 AMG. Leda tátovi v Jugoslávii s favoritem, když se začal vyrábět...to tehdy cizinnci na to čuměli jak puk >😁 >😁 >😁
standardni pocity vetsiny lidi, kteri jezdi po silnicich necim zajimavejsim.
vetsinou palce v diskuzich neresim, ale koukam, ze tu mas nejakyho obdivovatele, kterej ti vsude dal :no:
ja to nebyl 😄
ja to nebyl 😄