Novinky
snad mi z toho napětí nepraskne cévka......
důsledku to na vertikálně dělené přední světlomety nevypadá. Přitom škodo"f"ka o tom hovořila jako o hotové věci.
Druhý pár je zřejmě zamaskovaný. Vyjádřili se tak i redaktoři ACZ po prezentaci odhaleného vozu.
Ony totiž nebudou dělené vertikalně, ale horizontálně.
Ja nejak porad nerozumim, co kdo mysli pojmem delene svetlomety... Skutecne delene svetlomety bude mit FL Octavie uz zacatkem ledna. Ale Kodiaq? V realu je to stejne reseni jako na Vision S. Tj jedny normalni nedelene hlavni svetlomety a pak ponekud netradicne vysoko umistene mlhovky. Zadne delene svetlomety se nekonaji. Snad nikdo neveril, ze by Skodovka udelala nejakou hruzu ve stylu stavajicich Citroenu...
...taková to mohla být krásná a zajímavá škodovka a o5 to nebude nic jiného než nudná krabice s designem jak vokousaná houska s plastovými a neútulným interiérem za totálně přepálenou cenu... 8-s Stejně, jako žigulík v Rusku má ale i škodovka v ČR hromadu tupých oveček, které budou stále dokola tyhle * kupovat >😁
...jen ty jsi letadlo.
Prostě si ji nekoupíš a je to. Budeš jedna "ostrá" ovečka vystupující z davu a třeba budeš king. Pokud teda nebudeš mít podložku pod SPZku značky ááá ...
...rozhodně nemám aaa esa a jim podobny zvěrstva. A už vůbec nemám potřeba zamořovat vzduch karcinogenními spalinami z naftových pleček. A jo, king s V8 jsem. Ani škodofka RS nemá šanci >😒]
povede bandu fetaku do cile.
Jistě, sponzorovat 3. nejsledovanější sportovní akci světa (po mistrovství světa ve fotbale a OH), to je pro Škodu opravdu ohromná ostuda. >😒]
Jistě a zaplať ten sponzoring v ceně auta by mělo být ctí každého Čecha. 😉
Tak zrovna Cesi maji nejlevnejsi auta, takze my si zrovna stezovat nemuzeme... 😉 No a pak by me zajimalo, od kdy se cena auta odvozuje od vyse marketingovych nakladu vyrobce...
Tak doufam, ze ten stredovy panel bude zarovnan pod tou navigaci a ze to nebude trochu vyosene, tak jako u Astry.
Ta tvrdost plastů na palubce je vidět už napohled (leskne se to jako kráva). Nepochopím, kde se tahle móda tvrdých plastů vzala. Jezdím trojkové Mondeo, jehož interiér už vypadá zastarale (taky to přišlo na trh v roce 2007), ale - sakra - všechno je tam měkké! 8-s
Bacha! Plasty na palubovce jsou asi předprodukční kusy s nedokončených forem.
Všechno je tam měkké? Že tys ještě na to všechno nesehal? Ty poznáš tvrdost plastu podle lesku? No ty koky...
Mám takovou zkušenost, že tvrdé plasty většinou mívají takový jemný povrch, který prostě to světlo odráží. Netvrdím, že je to dogma. Ale jestli je to, co má vyfocený Kodiaq kolem středového panelu, měkké, budu hodně překvapený.
První fotky jsou hodně nepovedené a opravdu bych tvrdost plastů podle nich opravdu nehodnotil. Ale po zkušenostech s aktuálními modely Škodovky bych si troufnul tvrdit, že v těchto místech měkčený plast bude...
Na palubovke je SKIN ciže mäkčené plasty ale na stredovom tunely/panely sa mi zdá fakt akoby tam boli tvrdé plasty 😒 . A mne tiež niečo hovorí, že tam budú lebo sama automobilka vravela, že Kodiaq vraj sa nemá dostať na úroveň Superbu vraj Superb musí byť vlajková loď.
Kodiaq z principu nebude konkurovat Superbu, což neznamená, že by měl mít horší materiály kabiny. Když budou stejné, nebude to žádný problém. Cílovky jsou odlišné.
To by ses divil. Většina lidí, když se rozhodne koupit auto, tak ví jen to, že to bude mít 4 kola a volant. Zbytek záleží na tom, co jim nakecá prodejce.
Znal jsem člověka, co prodával Mitsubishi. Vyprávěl, jak tam jednou přišel chlápek, že chce Colta. A nakonec odjel s Pajerem. 😄
Takže Kodiaq může v klidu konkurovat Superbu...
Znal jsem člověka, co prodával Mitsubishi. Vyprávěl, jak tam jednou přišel chlápek, že chce Colta. A nakonec odjel s Pajerem. 😄
Takže Kodiaq může v klidu konkurovat Superbu...
Šuškalo sa aj, že bude postavený na základoch Superby. Keby Kodiaq mal tie isté matierály v interiéri ako Superb tak to vôbec neurazí lebo samotný Superb ich má veľmy dobré.
A ešte som zabudol spomenúť.
Len tak aby Kodiaq tie materialy nepodedil po Tiguanu lebo ten má v stredovom tunely žiaľ iba tvrdý plast.
Len tak aby Kodiaq tie materialy nepodedil po Tiguanu lebo ten má v stredovom tunely žiaľ iba tvrdý plast.
To máš pravdu, to bych se divil >😁 Nechceš snad popsaným říct, že by Colt konkuroval Pajeru, že ne? Příklad jen ukazuje "blbost" zákazníka a obratnost prodejce.
Věřím, že se najde zákazník, který Kodiaqa upřednostní před Superbem, ale že by šlo o přímé konkurenty, to ani náhodou.
Věřím, že se najde zákazník, který Kodiaqa upřednostní před Superbem, ale že by šlo o přímé konkurenty, to ani náhodou.
Príklad 1: Chlapík túži po Superbe. Ale sused má Yetiho, tak si kúpi Kodiaq, aby mu vytrel zrak.
Príklad 2: Chlapík ide kupovať do Nemecka - tutovo Audi, prinajhoršom Golf. No a príde na vyhrkanom Forde a povie, že nemohol odolať takej skvelej cene.
Príklad 2: Chlapík ide kupovať do Nemecka - tutovo Audi, prinajhoršom Golf. No a príde na vyhrkanom Forde a povie, že nemohol odolať takej skvelej cene.
Na takove akci, ve finale a jeste zamaskovane... musim uznat ze marketingove to maji osetrene skvele. Ukazat minimum a jeste dva mesice lehce nadzvedavat sukni a neukazat kalhotky a to v zemi kde mel peloton vest Citroen ... fakt dobre, at uz to auto bude jakekoliv
nájdite mi niekto jednoduchú osvedčenú polohnijúcu feliciu pick up, ktorú opravím na ceste, ja už nechcem prdieť do týchto nových preblikujúcich zázrakov, preplnených špičkovými motormi, vynikajúcimi materiálmi, uvažujúc každý mesiac kedy ma pozvú na zvolávačku, výmenu senzorov, upgrade software, nastavenie rozvodov, vysvetľujúc mi, prečo majú dnešné autá takú nadspotrebu.,.. :-! Interiér ako nula bodov... 8-s
Co tam dělá to zbytečné a dosti ohavné zábradlí okolo fofrklacku? Vždyť to bude tlačit do pravé nohy těsně pod kolenem. Kvůli tomu jsem si nekoupil XC70. To je z ergonomického hlediska fatální chyba. Chlapi neřídí s koleny u sebe jako baby. :no: :no: :no:
ale děkuji za vysvětlení, to mě nenapadlo. Každopádně kdyby se všem líbilo to samé, mohli by vyrábět všechny automobilky na světě jen jedno auto a bylo by to vyřešené 😄