Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda Kodiaq: Nové SUV se ukáže už na Tour de France. Známe i interiér

47 komentářů

ozawasan
snad mi z toho napětí nepraskne cévka......
přezdívaný alias
Jistě, sponzorovat 3. nejsledovanější sportovní akci světa (po mistrovství světa ve fotbale a OH), to je pro Škodu opravdu ohromná ostuda. >😒]
Egi
Mohu se zeptat, proč Vám vadí zrovna hranaté blatníky? Mě je to nějak jedno, jaké jsou výřezy na kola. Rozhodně to na m nepůsobí jakkoliv rušivě
Well-being
Protože to zbytečně odkrývá prostor podběhů, kam je nevábný pohled na ten humus, co se tam nachází.
twistedTSD
...jen ty jsi letadlo.
DEVIL
...taková to mohla být krásná a zajímavá škodovka a o5 to nebude nic jiného než nudná krabice s designem jak vokousaná houska s plastovými a neútulným interiérem za totálně přepálenou cenu... 8-s Stejně, jako žigulík v Rusku má ale i škodovka v ČR hromadu tupých oveček, které budou stále dokola tyhle * kupovat >😁
Necro
zase jak ze stodvacítky.. myslel jsem, že se ze Superbu poučili a ono ne, škoda no. >😁
grifith
Prostě si ji nekoupíš a je to. Budeš jedna "ostrá" ovečka vystupující z davu a třeba budeš king. Pokud teda nebudeš mít podložku pod SPZku značky ááá ...
Egi
ehm...tma? >😁

ale děkuji za vysvětlení, to mě nenapadlo. Každopádně kdyby se všem líbilo to samé, mohli by vyrábět všechny automobilky na světě jen jedno auto a bylo by to vyřešené 😄
Well-being
displej navigace na správném místě. Ty hranatý výřezy blatníků bohužel ... Bohudík to už téměř nikdo nepoužívá.
Egi
akorát ho nebude vidět přes tu fólii >😁
holden_holden
povede bandu fetaku do cile.
DEVIL
...si piš, pěkný Jumbo jsem >😁 pořád lepší letadlo než avatar se škodovkou >😒]
twistedTSD
Druhý pár je zřejmě zamaskovaný. Vyjádřili se tak i redaktoři ACZ po prezentaci odhaleného vozu.
přezdívaný alias
Tak si Škodu nekupuj. Kup si auto značky, která nic nesponzoruje a za ušetřené peníze hned bude basa lahváčů doma. A dobrý pocit, jak se mnou nikdo nevyj*be, k tomu! 😉
Petrko
Jistě a zaplať ten sponzoring v ceně auta by mělo být ctí každého Čecha. 😉
Auto CZ
nájdite mi niekto jednoduchú osvedčenú polohnijúcu feliciu pick up, ktorú opravím na ceste, ja už nechcem prdieť do týchto nových preblikujúcich zázrakov, preplnených špičkovými motormi, vynikajúcimi materiálmi, uvažujúc každý mesiac kedy ma pozvú na zvolávačku, výmenu senzorov, upgrade software, nastavenie rozvodov, vysvetľujúc mi, prečo majú dnešné autá takú nadspotrebu.,.. :-! Interiér ako nula bodov... 8-s
ozawasan
inu asi páska od pampersek a vyvalí se oblak emisí, co by nezvládl ani update softu od VAGu...
Uživatel_5340709
důsledku to na vertikálně dělené přední světlomety nevypadá. Přitom škodo"f"ka o tom hovořila jako o hotové věci.
přezdívaný alias
To by ses divil. Většina lidí, když se rozhodne koupit auto, tak ví jen to, že to bude mít 4 kola a volant. Zbytek záleží na tom, co jim nakecá prodejce.

Znal jsem člověka, co prodával Mitsubishi. Vyprávěl, jak tam jednou přišel chlápek, že chce Colta. A nakonec odjel s Pajerem. 😄

Takže Kodiaq může v klidu konkurovat Superbu...
tommyTS
Ony totiž nebudou dělené vertikalně, ale horizontálně.
přezdívaný alias
Budiž. Ale stejně mi něco říká (vážně nevím proč >😒] ), že tam ty tvrdé plasty budou.
přezdívaný alias
Mám takovou zkušenost, že tvrdé plasty většinou mívají takový jemný povrch, který prostě to světlo odráží. Netvrdím, že je to dogma. Ale jestli je to, co má vyfocený Kodiaq kolem středového panelu, měkké, budu hodně překvapený.
praděda7
Bacha! Plasty na palubovce jsou asi předprodukční kusy s nedokončených forem.
DEVIL
...rozhodně nemám aaa esa a jim podobny zvěrstva. A už vůbec nemám potřeba zamořovat vzduch karcinogenními spalinami z naftových pleček. A jo, king s V8 jsem. Ani škodofka RS nemá šanci >😒]
TommII
Tak zrovna Cesi maji nejlevnejsi auta, takze my si zrovna stezovat nemuzeme... 😉 No a pak by me zajimalo, od kdy se cena auta odvozuje od vyse marketingovych nakladu vyrobce...
Uživatel_5340709
Může být, ale marně jsem hledal spáry pod polepem na snímku. Necháme se překvapit.
Ada je zase tady
Co tam dělá to zbytečné a dosti ohavné zábradlí okolo fofrklacku? Vždyť to bude tlačit do pravé nohy těsně pod kolenem. Kvůli tomu jsem si nekoupil XC70. To je z ergonomického hlediska fatální chyba. Chlapi neřídí s koleny u sebe jako baby. :no: :no: :no:
grifith
opravdu si tímto vysvětluješ konkurenci dvou modelových řad jednoho výrobce ??? Jen ukazuješ na malost takového individua...
jam2015
Príklad 1: Chlapík túži po Superbe. Ale sused má Yetiho, tak si kúpi Kodiaq, aby mu vytrel zrak.
Príklad 2: Chlapík ide kupovať do Nemecka - tutovo Audi, prinajhoršom Golf. No a príde na vyhrkanom Forde a povie, že nemohol odolať takej skvelej cene.
XTad
To zase pozor. Konkurencni obri SUV to tak mivaji. Treba takovy Suburban... :-!
grifith
To máš pravdu, to bych se divil >😁 Nechceš snad popsaným říct, že by Colt konkuroval Pajeru, že ne? Příklad jen ukazuje "blbost" zákazníka a obratnost prodejce.
Věřím, že se najde zákazník, který Kodiaqa upřednostní před Superbem, ale že by šlo o přímé konkurenty, to ani náhodou.
janyc
A ešte som zabudol spomenúť.
Len tak aby Kodiaq tie materialy nepodedil po Tiguanu lebo ten má v stredovom tunely žiaľ iba tvrdý plast.
janyc
Šuškalo sa aj, že bude postavený na základoch Superby. Keby Kodiaq mal tie isté matierály v interiéri ako Superb tak to vôbec neurazí lebo samotný Superb ich má veľmy dobré.
janyc
Na palubovke je SKIN ciže mäkčené plasty ale na stredovom tunely/panely sa mi zdá fakt akoby tam boli tvrdé plasty 😒 . A mne tiež niečo hovorí, že tam budú lebo sama automobilka vravela, že Kodiaq vraj sa nemá dostať na úroveň Superbu vraj Superb musí byť vlajková loď.
tommyTS
No vypada to, že je vyosený.
tradon
Na takove akci, ve finale a jeste zamaskovane... musim uznat ze marketingove to maji osetrene skvele. Ukazat minimum a jeste dva mesice lehce nadzvedavat sukni a neukazat kalhotky a to v zemi kde mel peloton vest Citroen ... fakt dobre, at uz to auto bude jakekoliv
přezdívaný alias
Ta tvrdost plastů na palubce je vidět už napohled (leskne se to jako kráva). Nepochopím, kde se tahle móda tvrdých plastů vzala. Jezdím trojkové Mondeo, jehož interiér už vypadá zastarale (taky to přišlo na trh v roce 2007), ale - sakra - všechno je tam měkké! 8-s
grifith
Já se bavím, mám V8, a nezamořuju vzduch karcinogeny jako nafťák. To jsi opravdu king. A to, že nemá RS šanci vypovídá o čem? A v čem že nemá šanci? Ve spotřebě?
grifith
Kodiaq z principu nebude konkurovat Superbu, což neznamená, že by měl mít horší materiály kabiny. Když budou stejné, nebude to žádný problém. Cílovky jsou odlišné.
grifith
První fotky jsou hodně nepovedené a opravdu bych tvrdost plastů podle nich opravdu nehodnotil. Ale po zkušenostech s aktuálními modely Škodovky bych si troufnul tvrdit, že v těchto místech měkčený plast bude...
grifith
Všechno je tam měkké? Že tys ještě na to všechno nesehal? Ty poznáš tvrdost plastu podle lesku? No ty koky...
lled
Tak doufam, ze ten stredovy panel bude zarovnan pod tou navigaci a ze to nebude trochu vyosene, tak jako u Astry.
TommII
Ja nejak porad nerozumim, co kdo mysli pojmem delene svetlomety... Skutecne delene svetlomety bude mit FL Octavie uz zacatkem ledna. Ale Kodiaq? V realu je to stejne reseni jako na Vision S. Tj jedny normalni nedelene hlavni svetlomety a pak ponekud netradicne vysoko umistene mlhovky. Zadne delene svetlomety se nekonaji. Snad nikdo neveril, ze by Skodovka udelala nejakou hruzu ve stylu stavajicich Citroenu...
Snooob
Kožak asi nebude mať delené svetlomety.
execom99
som zvedavy ako moc sa to bude podobat na audi 😄
Nonsens
ani nechcem vedieť, čo ti praskne, keď sa vyzlečie