kvalda bola dlha takmer ako zavod!
spusta havarii
a McLaren sa celkom pekne umiestnoval a oba vozy bojovali v Q3
Barbie dufam nebude vysetrovani ( Horner?) a zajtra bude Mickey Mouse v jeho rezii, aj ked to nebude lahke.
Red Bull pred Ferrari
Max celkom dobre
tak uz sa tesim!
AUDIRS6
2
Ja ti dam aj Barbie ! >😒] :-!
Vypada tak, ze aj napriek tomu, ze Lewis sa po piatkovej buracke tvaril, ze vsetko ok, tak vsetko uuuplne ok u neho nieje. Od toho momentu je Nico stale pred nim a dufam ze to dotiahne do celkoveho vitazneho konca aj v nedelu v zavode. 😄 :yes: :yes: :yes: :yes:
CHerokee
0
Taky mu fandím!
maxi!
2
Barbie je fajn, lenze nie je az tak bezhlavy a tvrdy jazdec, ale mozno prave preto mu fandim.
Mna zaujal, ked ho angazovali k Schumacherovi ako nekeho zaciatocnika a ucna - a napokon sa chlapec pekne drzal a bol viac ako len vyrovnanym superom.
Mam rad aj Maxa a Carlosa. kedysi som obiehal trate F1 a vcera som bol v Bp a nakoniec som aj tak siel domov do Prahy. No uz starnem,no! :-!
CHerokee
0
Dneska už to bohužel zvukově není ono...a i to předjíždění. Je ho sice více, ale za cenu tlačítka. Těsné souboje a předjíždění na brzdy ubylo. Škoda.
speedfred
1
Ano,zvukovo to uz nie je ako bývalo ale troska sa to zlepšuje. Hlásim z miesta.
AUDIRS6
0
a babiku mas ? >😒] >😒] >😒] >😒]
Ak ano, tak pomohla ! >😁 :yes: :yes: :yes: :yes:
speedfred
0
No jo, zobral som z domu 4 bábiky 😄 (baby)
AUDIRS6
0
Tipujem, ze do nich ale spendliky pichat nebudes... :😉 >😁 >😁 >😁 >😁
speedfred
0
:yes:
AUDIRS6
0
dufam ze ste vcera nezmokli. Ked som videl tu kopu vody zlakol som sa, ze niekto vypustil Gabcikovo ! >😁 >😁 >😁 >😁
speedfred
0
No prietž mračien bola brutálna,mne to neva a deti boli v aquaparku čo je hneď vedľa.
AUDIRS6
0
Videl som zaber, ako sa tam prave pocas toho ako tak prsalo a bol SC na trati, spustili naraz vsetci ( neviem kolko je tam tych klzaciek vedla seba 5, 6 ? ) do bazena. >😁
maxi!
0
videl som to aj ja, aj ked to nebol velky rozdiel od vody na trati! 😄
kundalini_it
0
nebýt Alonsova výletu tak Ham barbínku porazí. Ale závod je dlouhý tak uvidíme 😉
Snad i Sebovi dobře poladili káru a bude bojovat vpředu.
speedfred
1
to vieš, keby,býľ,bystrý.... na keby sa nehrá a Nico je na PP. No ale uvidime ako dopadne race.
Jaros71
0
Myslím , že 1. místo je prostě první místo na startu.
Okolnosti jsou vedlejší , zajel to nejlépe.
Uvidíme na startu , aby kluci Mercedesu zase nekolidovali a Red Bull s Ferrari jeli o bedny.. 😉
spusta havarii
a McLaren sa celkom pekne umiestnoval a oba vozy bojovali v Q3
Barbie dufam nebude vysetrovani ( Horner?) a zajtra bude Mickey Mouse v jeho rezii, aj ked to nebude lahke.
Red Bull pred Ferrari
Max celkom dobre
tak uz sa tesim!
Vypada tak, ze aj napriek tomu, ze Lewis sa po piatkovej buracke tvaril, ze vsetko ok, tak vsetko uuuplne ok u neho nieje. Od toho momentu je Nico stale pred nim a dufam ze to dotiahne do celkoveho vitazneho konca aj v nedelu v zavode. 😄 :yes: :yes: :yes: :yes:
Mna zaujal, ked ho angazovali k Schumacherovi ako nekeho zaciatocnika a ucna - a napokon sa chlapec pekne drzal a bol viac ako len vyrovnanym superom.
Mam rad aj Maxa a Carlosa. kedysi som obiehal trate F1 a vcera som bol v Bp a nakoniec som aj tak siel domov do Prahy. No uz starnem,no! :-!
Ak ano, tak pomohla ! >😁 :yes: :yes: :yes: :yes:
Snad i Sebovi dobře poladili káru a bude bojovat vpředu.