Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford Fusion 2010: Premiéra amerického Fusionu na autosalonu v Los Angeles

8 komentářů

jurajos
Tu je dobre vidieť tradičná slabina faceliftov. V snahe zaktualniť vzhľad a podporiť novú techniku sa kôli stromu nevidí les, a čo je dobré sa pokazí.
[odkaz]
Mně se původní Fusion taky líbí víc, ba přímo UKRUTNĚ moc. 😊) Ale chce to změnu, protože byť Fusionu prodeje rostou, není to pořád na best-seller. Soudě podle některých modelů, které v US Japonci prodávají "jako housky na krávě", se to možná musí zkusit jinak.
jurajos
Ťažko sa mu žije vedľa Accordov a 6-tiek. Tak nech mu zmena vizáže pomoôže.
Dinar
Rozumím tomu správně (při pohledu na tvary boků auta), že je to staré mondeo? Resp. ten odkaz mi připadá jako staré mondeo s předkem z vectry C, a ten facelift jako staré mondeo s předkem á la Japan navíc pod sponzoringem Spojených chromoven a.s. 😲 :no:
No, "rozumíš" tomu evidentně opravdu hodně.
Jenze US Fusion je neco uuuuuplne jineho, nez ta Evropska krabica >😒]
Atomas
Dobrý postřeh, ovšem nikdo netvrdí, že je to jinak. Jurajos spíše poukazoval na fakt, že Ford tuctovou limuzínu vytunil tunou pochromovaných plastů k radosti US rapperů a imigrantských Číňanů a vypouští do světa radostné zprávy o nové generaci Fusionů... :-!
cuisine
no musím říct že oproti staré verzi je tam velký krok dopředu, ale to auto má velmi těžkej úkol jít proti Camry, která jednak už hybrid má a jednak je to sakra dobře postavený auto. Po osobní zkušenosti s camry v hybridu je mi jasný proč je tak úspěěšná - super odhlučněná pohodlná kabina, všechno krásně funglující , pohodlný podvozek žehlící nerovnosti silnice ... volit nějakej sedan této kategorie tak jdu do camry ... passat se jí nemůže co se týče pohody v kabině vůbec rovnat ... 😄 :yes: ... ale doufám že fusion bude úspěšný páč taková auta teď ford potřebuje jako sůl ...