Novinky
cuisine
0
no musím říct že oproti staré verzi je tam velký krok dopředu, ale to auto má velmi těžkej úkol jít proti Camry, která jednak už hybrid má a jednak je to sakra dobře postavený auto. Po osobní zkušenosti s camry v hybridu je mi jasný proč je tak úspěěšná - super odhlučněná pohodlná kabina, všechno krásně funglující , pohodlný podvozek žehlící nerovnosti silnice ... volit nějakej sedan této kategorie tak jdu do camry ... passat se jí nemůže co se týče pohody v kabině vůbec rovnat ... 😄 :yes: ... ale doufám že fusion bude úspěšný páč taková auta teď ford potřebuje jako sůl ...
Přejít do diskuze
Rozumím tomu správně (při pohledu na tvary boků auta), že je to staré mondeo? Resp. ten odkaz mi připadá jako staré mondeo s předkem z vectry C, a ten facelift jako staré mondeo s předkem á la Japan navíc pod sponzoringem Spojených chromoven a.s. 😲 :no:
Dobrý postřeh, ovšem nikdo netvrdí, že je to jinak. Jurajos spíše poukazoval na fakt, že Ford tuctovou limuzínu vytunil tunou pochromovaných plastů k radosti US rapperů a imigrantských Číňanů a vypouští do světa radostné zprávy o nové generaci Fusionů... :-!
Mně se původní Fusion taky líbí víc, ba přímo UKRUTNĚ moc. 😊) Ale chce to změnu, protože byť Fusionu prodeje rostou, není to pořád na best-seller. Soudě podle některých modelů, které v US Japonci prodávají "jako housky na krávě", se to možná musí zkusit jinak.