Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Ojetá Corvette C5 (1996-2004): Supersport za půl mega

13 komentářů

maxi!
boli casy, ked ma pritahovala C6 ale len vo verzii Z06 - za tie peniaze velmi dobre riesenie a neskor aj Z01 ( ale ta je uz pomerne draha )
celkom chvalia aj novu radi C7
aspon pozriem inzeraty, ze ako sa to pohybuje.... :-!
Anonym
ještě nedávno byly C6 kolem 550, pak zimzely a ted stojí kolem 700.

Za 550 dávala C6 smysl a nopak smysl už nedávala C5.

Ale ameriky obecně poslední dobou spíš zdražují
Ozzman
Protože se po nich zvedá zájem po tom, co si nám tu všem vysvětlil, že jsme hloupí když kupujeme evropské a asijské vozidla 😄
Anonym
No vidíš jak významně působím co se týče osvěty a propagace. Kam se hrabe Pepa Gébls i marketingová oddělení automobilek >😁 >😁 >😁
speedfred
Akurát som šokovaný z cien niektorých nd,jasné je športový voz vyrábaný s kozmickou technológiou ale aj tak. ;-\
Asi radsej nedriftovať.
Anonym
Ta díly na corvette sou dražší než na obyč ameriky ale zas proti Porsche, ferrari a spoll. výrazně levnější. Samo musíš koupit v usa ne od místních překupníků s 300% marží
Enthusiastic.driver
A co bys čekal, že budou brzdy stát jako na Fabii? Naopak, Vette je cenami servisu nadmíru příjemná.
speedfred
Brzdy motor spojku a pod neriešim ,ale karosárske diely.
Bully_
Havarie se u podobnych vozu resi havarijni pojistkou, nebo dostatecnou financni rezervou.
Ozzman
Minimálně pro nás méně majetne snílky, kdy je takové auto teoreticky dostupné 😄 Stejně jako ta vybavená Fabie TSI. Jestli tedy chápu správně recenzi, tak se automatu není třeba bát a pokud nebude auto mít poškozenou karosérii, tak to vylozene prodělečná investice nebude? Zajímalo by mne třeba srovnání z pohledu údržby třeba s 911 tkami, které jsou při podobném stáří také kolem 500tisic.
Enthusiastic.driver
Vette je na servis i provoz jednoznačně levnější. Už jen kvůli tomu jednoduchému a spolehlivému OHV dinosaurovi pod kapotou. Brzdy, tlumiče, zavěšení také všechno levnější...
maxi!
uff, zacal som byt nervozny, ze co sa tu deje!
cely cas mi nedal moje minusove hodnotenie, ale uz je to v poriadku :-!
Enthusiastic.driver
Pobavila mě věta: "Jsou ovšem díly, které vám složitost celého voze připomenou. Jde zejména o ty karosářské" >😁 Takže jednoduché auto se složitou karoserií? >😁

Corvette C5 je pecka. Pro zájemce o placatou, uřvanou a rychlou věc rozhodně nejlevnější způsob, jak se ke svému snu dostat. A interiér bych kvůli vzhledu a motoru milerád kousnul. Třeba jednou...