Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Ford Model T: Vzkříšení legendy v roce 2015

12 komentářů

Novic (Porsche team/GT-R team)
...NEUMI VZKRISIT AUTO! viz. Ka nebo tendle nastesti jen koncept!ted mu tu chybi zvracejici smajlik!
Deadlift
Ty tomu tak rozumis :no: :no: :no:
Bodejť by to nebylo tak levný,když už v konceptu je to zepředu nabořený a ten poklop od kanálu to nezachrání :-!
Doufám, že diskový pole, kde jsou tyhle zázraky uložený, zhavaruje.
co se tady plašíte kucka, to bylo jen cvičení pro děcka z univerzit.
Klaudius
Akí ste múdri naraz. Ušla vám pritom jedna zásadná vec, totiž že pri tomto projekte nešlo primárne o dizajn, ale o riešenie celkom inej problematiky. Ale to nevadí, že, hlavne že je čo kritizovať a hádzať špinu.
Deadlift
Mudrlanti >😁 Presneji hodne retardovani mudrlanti.

Za cenu 6.750 dolarů je to jeste super povedeny design. 😉

Proti Tata Nano je to krasavec. >😁
gld
tata nano stojí o dobrých pár tisíc dolárov menej :-!

ale súhlasím s názorom že pri tomto projekte nešlo o dizajn ale o ekologické dostupné vozidlo budúcnosti..náročná úloha, nutno uznať
To auto je jenom na obrázku. Všechny jeho ostatní vlastnosti a technické údaje jsou zatím pouhou (s)myšlenkou.
Může se člověk s mozkem divit tomu, že si obecenstvo dovolí hodnotit vzhled, tedy jedinou věc, kterou opravdu hodnotit může?
A docela by mě zajímalo, kdy je vyjádření nelibosti považováno za házení špíny..? Je to tehdy, když puboš vidí věci jinak?
Klaudius
puboš sa práve vyjadril
Dan0044
Klaudio, tak si řikám, že jsem nejspíš narazil znovu na nějakého despotického člověka. Ale to je jedno...

Vzhled vždycky dělá hodně. Mnoho lidí ovlivní při koupi auta. Mě se taky nelíbí. To dokonce až tak, že kdyby byl sebelepší, tak bych si ho nekoupil. To třeba stájový větší sourozenec Focus vůbec není špatný, abyste zase neřikali, že jsem zaujatý proti nějaké značce.

Jinak řešení auta atd. je zajímavé, ale těžko říct, zda-li bude i účelné. Dost o tom pochybuji. Tři místa, z čehož řidič je uprostřed... Malé auto... Budou tam jak sardinky a vždy při výstupu řidiče musí vystoupit i spolujezdci ;-\ A navíc, někomu může řízení uprostřed vadit. Kvůli zvyku.
Johnny_P
Připomělo mi to netbooky. Jde o malé, levné notebooky se slabými procesory a bez HDD. Když se o nich jen psalo, Nečekal se takový prodej, vlastně se v čechách ani neměl prodávat a nakonec se stal Hitem(dnes ho dává i mountfield 😄 ) viz. asuss EEE či acer aspire one.
Nakonec třeba FORD všechny překvapí, a nové "téčko" se stane světovým HITem 😉
nikdy neříkej nikdy, zvláště teď, když světu vládne ekologie.