Novinky
Že by už úplně novej hundaj voe nikdo nechtěl ani doma? 😉
No samo od té doby co je bezcelní dohoda mezi KOR a EU se tam prodává na jejich vkus příliš mnoho evropských aut
dobrá záminka a ještě jim pustěj žilou
dobrá záminka a ještě jim pustěj žilou
Přesně, v Koreji se jim tato záminka k likvidaci prodejů německého konkurenta hodí stejně dobře jako v USA... ;-\
Dodnes si pamatuji záběry z poslanecké sněmovny z Korei, jak tam hlasovali pro otevření vlastního trhu pro konkurenci z Evropy.
Normálně se tam ti poslanci servali jak koně. To je teda kultůra... >😁
Normálně se tam ti poslanci servali jak koně. To je teda kultůra... >😁
To teda je.Vzdyt v civilizovanejch zemich se prece uz davno spory resi penezma,ne..😄
Rozhodně se neřeší tak, že bych se na někoho vrhnul, vyškubal mu vlasy, roztrhal oblek či ho případně rovnou inzultoval pěstí. :-!
Kluci, bych chtěl číst vaše komenty, kdyby šlo o americkou automobilku.
Ale protože se jedná o vaše "zbožňované" skopčáky, nesmí se na sáhnout, že? 😉
Ale protože se jedná o vaše "zbožňované" skopčáky, nesmí se na sáhnout, že? 😉
chovani pro korejce. A nebo jeste hur, Vosicky uz maka v Soulu... 😄 Asi si pripravuji pudu pro Hjundaj Genesis, ale zapomneli, ze klientela Audi a Bentley je trochu jina liga a rozhodne do Hjundaje nesednou. Preskoci maximalne do jineho evropana... Panacci v tomto konci sveta byli, jsou a budou zoufalci s mindrakemz Evropy
som po ceste počúval Radiožurnál tak spomínali,že aj Bavorská vláda zažalovala VW,kvoli zníženiu hodnoty nejakých fondov (mám pocit duchodové).
Zisky VW sly nahoru.
7.5 billion euros za polovinu 2016 ve srovnani s 6.99 billion euros v 2015.
VW akcie taky nahoru. :-!
Tady se úspěchy neodpouští. 😉
.. a Ty mne znáš že koncernu nefandím .. 😄
Ale jak tu také o sobě tvrdím, nemám problém s jinými kvalitními názory. Ať už je píše někdo, kdo mi je, či není po chuti, ocenit to dokážu.
Nehodnotím příspěvky dle pisatele, ale dle jejich obsahu. 😉
holden napsal, jak to je. To, že se v Česku přivírají oči u podvodů pokud jde o protěžovaný xindlwagen neznamená, že to tak má být. Prostě - podváděli, musí za to platit. Možná je to od Korejců tvrdé, ale podobně by měly reagovat všechny státy, kde ty jejich "tdi-zázraky" vesele rozmetávají rakovinotvorné saze.
A ty kecy o závisti ... to je poslední dobou opravdový český trend.
Měl by jsi snad takové řeči, kdyby jsi 10 let jedl sýr značky Karel a potom by se zjistilo, že místo smetany Karel přidává do sýrů syntetické rakovinotvorné látky ? Karel je sice pracháč, ale zničil při této svojí honbě za úspechem své okolí a negativně ovlivnil životy mnoha lidí.
Pro čecha by to byla zřejmě obět šikany, komplotu a nebo úředníků ... Hrdina a úspěšný člověk
Pro normálního člověka je to potom zloděj, podvodník a lhář, který si nezaslouží nic jiného než padnout tvrdě na hubu.
Chtělo by to míň psát a víc používat makovici.
Zrovna ty jsi mě pár měsíců zpět nepravdivě osočil a místo toho, aby ses mi jako rovnej chlap omluvil, tak jsi zalezl a bylo ticho po pěšině!
Ty si ten poslední, co by měl vykládat něco o lhaní a podvádění, když se sám nejsi schopen slušně a odpovědně chovat!
Ale už jsem si zvykl, že ti, kteří nejvíc křičí, mají v těchto oblastech největší rezervy. :no:
Pokud by to bylo stejné s ostatními dehty, měly by i stejnou spotřebu. Anebo stejnou spotřebu mají, ale xindlwagen u ní lže? Opět? Vyber si ...