Videa
Vážená redakce, napsat o tomto, že je to SEXY ZVUK, to chce fakt odvahu. Buď jste se tam už z tý všudypřítomný objektivity úplně zbláznili, nebo jen opět dokazujete, že dno může být ještě níž, než ACZ zatím dosáhlo.
Tohle fakt ne.
Tohle fakt ne.
...asi stejně, jako Fantozziho dcera Mariangela.
([odkaz] [odkaz] jen kdyby jí někdo náhodou neznal.)
([odkaz] [odkaz] jen kdyby jí někdo náhodou neznal.)
Takze jestli to dobre chapu z clanku o 1,5tsi, budou mit mnsi auta nez octavie v ramci benzinovych motoru pouze trivalce 1,0tsi??? Tak proto ten humbuk tady kolem tohoto motoru! Tak to uz je vazne sila...
je to moc krásný auto, nejhezčí superb všech dob bez debat, ale
Co ty motory to si dělají srandu ?, začínají na obsahu 1.4 ? to si dělají srandu to fakt myslí vážně a vrcho představuje 2.0 a bohužel to není vtip
Kam se poděl atmosferický V6 3,6 ? který je bezporuchový bezproblémový a průměrně se sním dá jezdit za 7 litrů benzínu
je to smutný, u příští generace superbu bude vrcholná motorizace 1.4 s 5ti turby a bude začínat jako třívalec 1.0 s 8mi turby
Co ty motory to si dělají srandu ?, začínají na obsahu 1.4 ? to si dělají srandu to fakt myslí vážně a vrcho představuje 2.0 a bohužel to není vtip
Kam se poděl atmosferický V6 3,6 ? který je bezporuchový bezproblémový a průměrně se sním dá jezdit za 7 litrů benzínu
je to smutný, u příští generace superbu bude vrcholná motorizace 1.4 s 5ti turby a bude začínat jako třívalec 1.0 s 8mi turby
Průměrně za 7? To ti nakecal kdo Edo? >😒]
je vidět že jsi neználek a víš * 😉
Právě tímto hlodem to dokazuješ ty >😁 Za 7 litrů jezdí možná tak z kopce bez plynu ...
Známý ho má (3.6 V6, RV 2011), na motor má samou chválu a neměnil by, ale zrovna spotřeba mezi jeho přednosti nepatří. Jezdí s ním poměrně rutinně, takže s ním přes 80% času nijak neblázní a v průměru jezdí mezi 11-12 litry na sto... Viz taky co ti píše níž Petr07 info ze spritmonitoru.
Btw pokud se nepletu, tak i oficiální hodnota udávané kombi spotřeby od výrobce se pohybuje kolem desítky, tak nevím co se tu snažíš vytvářet za flame se 7 ...
Známý ho má (3.6 V6, RV 2011), na motor má samou chválu a neměnil by, ale zrovna spotřeba mezi jeho přednosti nepatří. Jezdí s ním poměrně rutinně, takže s ním přes 80% času nijak neblázní a v průměru jezdí mezi 11-12 litry na sto... Viz taky co ti píše níž Petr07 info ze spritmonitoru.
Btw pokud se nepletu, tak i oficiální hodnota udávané kombi spotřeby od výrobce se pohybuje kolem desítky, tak nevím co se tu snažíš vytvářet za flame se 7 ...
Jo, to je pravda. Velké krásné auto a motorově a objemem končí tam, kde by mělo začínat. A to je dnešní evropský automobilová průmysl. Bohužel. A ještě je to opravdu drahé.
3,6 V6 podle spritmonitoru jezdí za😒br />
min. 9,03
průměr 10,88
max. 15,07
Jsou do toho zamotaný všechny převodovky a i 4x4.
průměr 10,88
max. 15,07
Jsou do toho zamotaný všechny převodovky a i 4x4.
LEŽ, LEŽ a zase jen LEŽ 8-s ;-\ :no😒br />
Jinak to ale fakt nezní špatně a mít Octavii RS TDI, už to objednávám >😁 >😒] 😉
Jinak to ale fakt nezní špatně a mít Octavii RS TDI, už to objednávám >😁 >😒] 😉
Kazit brumlavý zvuk dieselu skřeky benzínového motorčeku :no:
Dobrá sranda. Dýzlovej zvuk je z toho slyšet stále. Tomu ani repro ve vejfuku nepomůže. Prostě z R4 TDI benzínovej V8 nejde udělat. 😄
Myslím, ale že je důležité, že Škodovka umožňuje spořílkům mít Octávii RS doma. Proto ten TDI.
Myslím, ale že je důležité, že Škodovka umožňuje spořílkům mít Octávii RS doma. Proto ten TDI.
V téhle věci jsem celkem nekompromisní - pokud to jde, tak takovou hračku v autě nechci, je to prostě fake a tím je to trapné.
Ale je mi jasné, že by mě zkušený diskutér-demagog asi zahnal do kouta - laděný výfuk vám nevadí? Nevadí. Laděný výfuk s rezonátorem? Asi nevadí. Tak proč vám vadí vibrace generované repráčkem? No fajn, tak... každému dle jeho gusta, já radši obětuju volič jízdních režimů jen aby to tam nebylo 😄
Ale je mi jasné, že by mě zkušený diskutér-demagog asi zahnal do kouta - laděný výfuk vám nevadí? Nevadí. Laděný výfuk s rezonátorem? Asi nevadí. Tak proč vám vadí vibrace generované repráčkem? No fajn, tak... každému dle jeho gusta, já radši obětuju volič jízdních režimů jen aby to tam nebylo 😄
Ať se na mě výrobce nezlobí, ale uspokojovat se na tomhle udělátku mi přijde podobně úchylné jako se ukájet na gumové panně 😉 To chce fakt zoufalce...., nebo extrablba >😁
Jasný, ten reprák si můžete dát i na koloběžku a budete znít jako stejnej frajer co si to dá sem...
Takže jsme se z článku dozvěděli několikrát, že to jde na několik Škodovek.
1.RS 2.0TDi
2. na normální 1.6TDi a 2.0TDi
3. i na benzinové Škodovky
a na závěr, že to vlastně jde na jakýkoliv vůz >😁 >😁 >😁
1.RS 2.0TDi
2. na normální 1.6TDi a 2.0TDi
3. i na benzinové Škodovky
a na závěr, že to vlastně jde na jakýkoliv vůz >😁 >😁 >😁
Pamatuju si, že jsem něco takového viděl v katalogu originálního příslušenství. Zásobník tlakového vzduchu byl připojený za tlumičem a podle pokynu řídicí jednotky to přifoukávalo vzduch. Ale myslím si, že to bylo o něco levnější a navíc ty zásobníky byly dva, pro každou stranu výfukového potrubí (bylo to pro šestiválec 3.0 TDI).
Je možné, že na skladě zbyly nějaké ležáky tohoto nesmyslu a ta firma se to teď snaží prodat.
Dát si něco takového za 35 tisíc do Oktávky TDI, to už je na diagnózu.
Je možné, že na skladě zbyly nějaké ležáky tohoto nesmyslu a ta firma se to teď snaží prodat.
Dát si něco takového za 35 tisíc do Oktávky TDI, to už je na diagnózu.
Myslím, že je lepší si koupit sportovní výfuk, než bručící šidítka.
https😐/www.youtube.com/watch?……
https😐/www.youtube.com/watch?……
btw. do předokolky stačí čtyřválec až nad hlavu...
Nevadí turba, nevadí automaty, nevadí xdrive, hlavně, že to má vše vrtulku na kapotě.
Uprimne, ja sam tomu moc nerozumim, pokud se bavime o R6 v BMW, kazdy vi, ze zni skvele, proc tam teda pridavat takovou vec ?
Nejspis asi proto, ze to nekdo(zakaznik) chce, asi je to proste vyvoj. Stejne jako se vyviji vsechno ostatni.
Ja si osobne myslim, ze kdyby o to lidi nestali, tak to tam nebude. Takze pokud dostatek zakazniku projevi nesouhlas, treba se v pristich generacich (nejen u BMW) dockame zmeny.
Pokud ovsem firmy jako ta z clanku budou tyto veci vyrabet a lide kupovat, asi se toho automobilovy prumysl jen tak nezbavi.