Videa
přezdívaný alias
3
Aby je tam ještě nezmastil naftový Škodiaq... >😒]
Přejít do diskuze
Teď jsem měl na víkend půjčenou novou 740😁 v longu s aktivním řízením + natáčením zadních kol........ přeposilovanější řízení jsem dlouho neviděl.... ale je fakt, že na to jaká je to loď se to vodí hezky.
ja uz se diky tomu tupemu naladeni, ktere se ale ve tride tezko hleda lepsi (mozna Jag, ale ten interier....) poohlizim o tridu i par trid nize. asi necham na cestovani pasika a poridim neco obratneho se 4ma sedackami.
zatim se klonim k M2 radeji nez Giulii...
rizeni (odezva volantu) je ted u BMW ale vazne strasny...
zatim se klonim k M2 radeji nez Giulii...
rizeni (odezva volantu) je ted u BMW ale vazne strasny...
Já jsem naopak rád, že to bude vypadat jako bavorák, ten přeskok MB od krabiček k bochníčkům mi pro kupce mercedesů přijde mnohem horší než bmw cizelace, F10 je pořád švihák, stačí trochu přiostřit tvary. Pro mně je podstatné, o kolik u G30 ve skutečnosti půjde dolů váha a jestli se to řidičsky tupé naladění F10 otočí znova směrem k Freude am Fahren, abych se mohl vrátit zpět ze tří na pět. 😉
dnes som bol u medvedov na garancke, a aby som nezostal bez auta, tak som zobral na Chodove nove E
tak pre mna velka spokojnost - exterier bez problemov a interier mne vyhovuje ( vec vkusu, ale ten stredovy panel okolo radia neviem bavorakom uz odpustit)
Tak uvidime - novu radu 5 sa celkom tesim! :-!
tak pre mna velka spokojnost - exterier bez problemov a interier mne vyhovuje ( vec vkusu, ale ten stredovy panel okolo radia neviem bavorakom uz odpustit)
Tak uvidime - novu radu 5 sa celkom tesim! :-!
Resim celkovy tvar a bachratost. 😄 zadni svetla budou asi jina ale to je faceliftovy posun, ne neco co tu ma zustat dalsich 6 let
Mne stredovy panel v bmw vubec neurazi, narozdil od infotainmentu mb a jejich grafiky. Ale zvenku je to stale stejne. Nechci jezdit porad v tom samem.... Navic ty hranatejsi pate dvere me moc neberou... Ale uvidime finale...