Novinky
Sky for everybody
2
mám to přesně naopak. Ranních 50 km je lepší, než silný kafe... a zlehka přepínám do módu "work", odpoledne se pěkně během těch 50 km přeprogramuju z módu "work" na mód "home". Umím si představit, že s autopilotem bych ještě cestou domů pracoval... a to už by nebyl prostor na mód "home" ale spíše "homework" nebo ještě hůř - "slave". Kdepak, řízení je relax...
Přejít do diskuze
Rozhodně nesouhlasím. Pokud je nějaká země pro funkci autopilota vhodná, pak bych řekl právě USA. Nevím, proč by měl v EU průzkum dopadnout /pro autopilota/ významně optimističtěji. A není pravdou, že autopilot přináší jen výhody. Stále je to jen člověkem vytvořený kus kódu...
Výzkumníci, kteří nevědí co se zeptat, se ptají těch, kteří nevěďí co odpovědět. Běźný zákazník vůbec netuší co vše mu může autonomní řízení v budoucnu přinést. Maximálně má pocit, že nebude muset točit volantem. Což logicky není až takový tahák. Že si třeba budou moci posílat auto mezi členy rodiny, nebo vystoupit v centru a poslat auto zaparkovat kde je volno a v případě potřeby si ho zase zavolat, to opravdu tuší málokdo. Až se to dovědí, zájem o autonomní řízení se zcela změní.
Keď tak nad tým premýšlam pravdepodobne najužitočnejšia feature, ktorú by som ocennil by bola "choď sa zaparkovať". Predstava, že môžem kdekoľvek zastaviť, vystúpiť a následne poslať auto nech si najde parkovacie miesto mi prijde ako najlepší automobilový vynález od dôb Ford Model T. 😄
Přesuny na dálnici jsou o ničem, klidně bych to nechal na autopilota. Ale vézt auto po okresce rychle a nerušit ostatní v autě se autopilot nikdy nenaučí. Je třeba rozlišovat i čáry jestli jsou hladké nebo dělají kravál.
Mno, nechci být jízlivý, ale jak jsem tak měl možnost vyzkoušet řízení DAS v Q50S Hybrid, tak se ani nedivím potenciálním zákazníkům této značky, že už to chtějí celé nechat rovnou na elektronice. 😉
To, že je ten průzkum z USA je jasně vidět. V Evropě by to bylo mnohem masivnější. Podle mého názoru bychom se tu přiblížili klidně 50 % zákazníků, kteří by si přáli autopilota. Někteří tu možná tvrdí něco jiného, ale je jasné, že to přináší samé výhody.
Keby som mal možnosť zakúpiť "autopilota", ktorý bude za mňa šoférovať v rannej a poobednej špičke neváham ani sekundu s jeho kúpou.
mohli zeptat, to je jasný, že typickej zákazník mercedesu, tedy tureckej, albánskej či rumunskej taxikář, chce autonomní řízení. Hned se bude ten Döner Kebab baštit ještě víc v klidu..
Přesně tak. A následně přijeď pro mne. Pokud by ta auta nepotřebovala dozor (což je nutné pro to samoparkování), tak by se to hodilo i po nějaké té skleničce ve společnosti. Proč ne. Alespoň člověk může osahávat spolujezdkyni. 😄
Jako když má člověk řidiče. Jen se mi do té představy většinou vloudí obraz toho, jak auto celou schůzku, oběd atp. projezdí městem a třeba zvládne i vyjet celou nádrž. A jak by se člověk nasmál, kdyby po obědě zjistil, že ve snaze najít si místo opustilo město. >😒]
Jako když má člověk řidiče. Jen se mi do té představy většinou vloudí obraz toho, jak auto celou schůzku, oběd atp. projezdí městem a třeba zvládne i vyjet celou nádrž. A jak by se člověk nasmál, kdyby po obědě zjistil, že ve snaze najít si místo opustilo město. >😒]
Tak v USA Honda není zrovna značkou pro největší fajnšmekry a ani Ford si tam tuším nezískal popularitu zrovna pro driving pleasure, jako u nás.
Představa pěkná, ale pak si vzpomenu na zkušenosti s kovboji MP Brno a je mi jasné, že ráno bych se podíval na smartfoun a auto by buď stálo odtažené na parkovišti městapa nebo (při striktním nastavení) 5 km od domu. 😄
Já to mám jednoduché, autopilot mě nezajímá ve špičce ani na dálnici. Řízení mi nevadí nikde...Leda snad když se vracím po hodně náročném dni, ale to bych rovnou usnul... 😄
přesně, kdybych ráno zapl autopilot tak cestou usnu a než se v práci proberu tak to bude chvíli trvat >😁