Je to hnusný, úzký, tvrdý plasty, neoriginální, pro český pepíky co by si radši měli koupit ojetý GL, motory na pyču, od koncernu kerýmu šéfoval Hitler a určitě to bude samo přejíždět koťátka.
Ještě něco?
Jak jsem psal pod rendery interiéru, včera jsem měl tu čest se zamaskovaným prototypem a to auto je opravdu velké, větší, než jsem čekal a než je typické SUV na bázi nižší střední, ale přišlo mi to nějaké úzké. Na délku a výšku jako Sorento, ale užší :/
Ja tohle taky nepovazuju za SUV na bazi nizsi stredni, ale spis stredni tridy, tady nevidim rozdil se superbem (kdo vidite vic do pouzite techniky klidne me opravte). V kategorii nizsi stredni zustane Yeti.
Na to je to ale dost úzké :/ Až nevyvážené... navíc když vidím odmaskovaný kus na reálné fotce, tak ten předek, zejména maska se mi opravdu nelíbí. To Superb i Oktávka jsou větší šviháci.
Koukám na to a nevěřím vlastním očím. Vůbec se mi to nelíbí. Hlavně ze předu.
Čekal jsem rozhodně víc, když kolem toho dělali takový cavyky.
Jednoznačně nejošklivější škoda :no:
holden, ty si tu už tradične najväčší chrapúň. Keď ťa Kabaň toľko se.ie, tak ho choď sám vyhostiť. P.S. A popri tom nezabudni aj na ostatných gastarbajtrov v manažmente Škoda!
ked Walter de Silva si Kabana vychovaval este ako studenta a po navrhu Bugatti ho nasadil do Skody a vseobecne jeho rukopis vyzdvyhuju po celom svete - no teba by to nejebkalo o zem? Jasne, ze ho to s....
ale ty to spatne chapes. me nese*rou slovaci, i moje babicka byla slovenka. pouze konstatuju ze ten designovej hnuj neskonci dokud tam bude to slovensky jelito.
Za mě velmi dobrý počin domácí značky. Jen ta šedá, ta tomu nedává tak vyniknout.
Interiér? To bude zvýšená kopie Superbu, který ve své cenové relaci nijak cenově neuráží. Design je věc druhá, sto lidí, sto chutí. Že však bude o model zájem si tu snad říkat nemusíme. Už jsem jen zvědav na první osobní zkušenost, snad mě nezklame.
Zajímalo by mě, kdo co čeká od SUV? Kdo je podle Vás diskutujících tím etalonem a nejlepším konkurentem tohoto modelu?
aha, tak ty ani nevieš rozmery.... tak to chápem!
To ja tu hovorim o velkosti a o priestoroch za dané prachy - v tom je silna stranka skodoviek!
Len par udajov - je to o 20 cm dlhsie ako Tiguan
vies aky kus auta to je?
a v zaklade to ma byt zhruba o 25-30 tisic pod cenu Tiguana
na zadnych sedackach je priestor pre kolena asi ako v S Klasse
Nedá, ale tam to funguje jako permanentní čtyřkolka s možnou změnou poměru hnaných náprav. Kdežto Nissaní dvojici máš buď jako předokolku nebo jako předokolku s možností přiřazení pohonu zadní nápravy a nebo jako permanentní čtyřkolku v nižších rychlostech.
Tak ja mam pocit, ze tohle bude prvni skodovka, ktera bude mit ve srovnani s primym konkurentem vw problem na domacim trhu... Protoze ackoli tiguana nemusim, tohle bych si misto nej domu neodvezl...
Někdo auto ani nevidí, neřídí, ale ví, že by si ho nekoupil.... Ok, nelíbit se na foto může design, ale osobně Tiguana nevidím jako přímého konkurenta. Ale i tak věřím v sílu domácí značky. Budoucnost ukáže, kde měl lepší čuch ;-)
Je důvod, aby Kodiaq jezdil hůř? Taky není a pak zde budou rozhodovat jiné preference, ať již design, ale i prostornost a zejména cena.... Je to o preferencích.