Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

VC Itálie F1 2016: Rosberg využil špatného Hamiltonova startu

7 komentářů

AUDIRS6
>😁 >😁 >😁 >😁
Nemam co dodat. Na Monzu nebol zavod az taky uplne nudny, vzadu sa trosku predbiehalo, vpredu ale Nico zavelil Vollgas!!! a proste vdaka vydarenemu startu, ktory bol klucovy a Lewis ho spackal ako sa len dalo, utiekol prec a uz si to len reziroval tak, aby nemal nejake problemy so strategiou ohladom pneumatik. 😄
Toz, "Hame", skoda ze som si dnes ja nevsadil... >😒] >😒] >😒] >😒] 😉

No a kapitola sama o sebe podium - co sa dialo tam ! >😁 Na Lewisa buuuuuuu >😒] , Nica brali +/- neutralne ale tiez aspon trochu oslavne a Seb - ten tam vdaka svojej cervenej kombineze proste ziaril. Sympaticke, ze obaja Nemci, vedia ( a vypada ze Nico fakt slusne ) aj po Taliansky a mohli sa Tifosim prihovorit v ich jazyku.Lewis - ten ma "vyhodu" ze jediny jazyk ktroy vo svojom zivote potrebuje je jeho rodny... :-! Ale Nemcuri su ucenlivi, takze Nico si s nimi aj zaspieval >😁 :yes:
kundalini_it
nevím, nevím, ale podle mě bučeli na Nica...
AUDIRS6
Noooo, neviem...😒br /> [odkaz]

[odkaz] - a tu cca 1:20 sa hned vyhovara, ze na jeho start sa musia pozriet inzinieri, ze on nevie, co bolo zle ! >😁 >😁 >😁 >😁 dylyno ! >😁

no a totooooo - od cca 1:40 😒br /> [odkaz] proste klobuk dole ! :-! :yes: :yes: :yes: :yes:
kundalini_it
Při nástupu na pódium bučeli na Nica
To šaškování nebudu komentovat 😄 😄
Ham.
Ano, dnes to Lewis podělal. Ale nebyl bych tak rozdováděný, včera jsi psal WM - Nico, na to WM si počkám, tak jak se bude blížit konec šampionátu a poroste tlak, tak budou růst výkony Lewise a mamánkovi potečou nervy.
A bučelo se na Nica, bučí se na něj v Monze od roku 2014 a bučet se tam na něj bude asi už vždycky (kvůli incidentu ve Spa).
Floyd
Já věděl že tu budeš >😁 >😁 >😁 Já bych to shrnul následovně: Nico dobrá práce, Ham zabojoval.
kundalini_it
Klasický rychlostní závod. Ham udělal první polovinu zajímavější, ale obecně je to v Monze jen o rychlosti a preciznosti. Čekat bůhvíjaké souboje je alibismus.
Za mě dobrá podívaná, ale v Monze live by to bylo lepší 😄
Nico good job, ale ten skok na pódiu byla dobrá směšná parodie.
Ham i když nemá den, udělá druhý flek.
Ferrari našlo trochu sebedůvěry
Zbytek? Snad je n vyzdvihnout Wehrl...z toho něco roste.
Poznámka....McLaren...opět blízko dna.