Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Mitsubishi Colt – nová tvář pro nový modelový rok

11 komentářů

Pierro
Otřesné auto... 8-s
úplne súhlasím. predok je športovo naladený a zadok... pripadá mi dosť hranatý... neladia vôbec k sebe (ako nová oktávka 8-s ) na tak malé auto mi ten predok nesedí... :no:
Mno naprosto musím souhlasit... Geny Lanceru... Pro Colt? Nechápu... Proč museli dělat tak zásadní změnu, vždyť současný Colt nevypadá vůbec špatně... Chápu, sjednocování designu... ale v tomto případě je to spíše ke škodě Coltu... nwm, vůbec se mi to nelíbí... ;-\
dakilla
ktovie, ako bude vyzerať naživo. Idem začiatkom budúceho roka kupovať nové auto, rozmýšlal som aj nad Coltom, ale skôr to bude i30.
Já prostě nechápu tu podivnou módu vymyslet pro jeden model novou tvář a pak cpát na všechny ostatní tu samou podobu... ;-\
Pierro
Marťo svatá pravda. A bohužel u Colta to vypadá hodně blbě. To co sluší Lanceru vypadá otřesně u malého koltíku. Z docela milého autíčka se japoncům povedlo udělat ošklivou malou potvoru... 8-s
T613
hai sensei
Pierro
co to plácáš ty jeden designe?? Já se tu snažim balit Martinu a ty to takhle zazdíš... 😉
>😁 To auto spadá do úplně jiný třídy, tak to prostě nemůže fungovat... To je třeba jako u Fordu. Nový Mondeo mě nadchlo, ale jelikož velmi podobně vypadá i Focus, Kuga a Káčko, dost rychle se to okouká... ;-\
A to nemluvim o tom, že styl (konkrétně v tomhle případě) sporťáku zrovna nesedí na městský vozítko.
Mno to už vůbec... Já nechápu na co proboha mysleli? No rači nekomentovat... :no: ;-\