Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Mitsubishi Colt – nová tvář pro nový modelový rok

11 komentářů

Mno to už vůbec... Já nechápu na co proboha mysleli? No rači nekomentovat... :no: ;-\
Mno naprosto musím souhlasit... Geny Lanceru... Pro Colt? Nechápu... Proč museli dělat tak zásadní změnu, vždyť současný Colt nevypadá vůbec špatně... Chápu, sjednocování designu... ale v tomto případě je to spíše ke škodě Coltu... nwm, vůbec se mi to nelíbí... ;-\
A to nemluvim o tom, že styl (konkrétně v tomhle případě) sporťáku zrovna nesedí na městský vozítko.
>😁 To auto spadá do úplně jiný třídy, tak to prostě nemůže fungovat... To je třeba jako u Fordu. Nový Mondeo mě nadchlo, ale jelikož velmi podobně vypadá i Focus, Kuga a Káčko, dost rychle se to okouká... ;-\
Pierro
co to plácáš ty jeden designe?? Já se tu snažim balit Martinu a ty to takhle zazdíš... 😉
T613
hai sensei
Pierro
Marťo svatá pravda. A bohužel u Colta to vypadá hodně blbě. To co sluší Lanceru vypadá otřesně u malého koltíku. Z docela milého autíčka se japoncům povedlo udělat ošklivou malou potvoru... 8-s
Já prostě nechápu tu podivnou módu vymyslet pro jeden model novou tvář a pak cpát na všechny ostatní tu samou podobu... ;-\
dakilla
ktovie, ako bude vyzerať naživo. Idem začiatkom budúceho roka kupovať nové auto, rozmýšlal som aj nad Coltom, ale skôr to bude i30.
úplne súhlasím. predok je športovo naladený a zadok... pripadá mi dosť hranatý... neladia vôbec k sebe (ako nová oktávka 8-s ) na tak malé auto mi ten predok nesedí... :no:
Pierro
Otřesné auto... 8-s