Technika
Přihlásit pro přidání komentáře
Uživatel_5340709
jsem zvědav, jestli se zařadí charakterem do dlouhé řady nevýrazných motorů od jiných automobilek.
ja verim ze jag bude vdaka tomuto motoru motoricky tam kde ma byt.... teda jasna jednicka vo svojom segmente .. nic ine sa ani neocakava :yes: lebo jag je ta ozaj dnes este skutocna premia :yes:
JLR by mělo hlavně zapracovat nad tím, co plánuje nad R4. Tohle může být rozumný základ, ale prémie se odehrává výš.
tych 218kw je viac ako slusnych ale uznavam ze chcelo by to aj nejake nove V6 a V8 motory... snad nove XJ by mozno uz mohlo mat nieco nove vacsie pod kapotou tak uvidime... jag to ma momentalne moc dobre rozbehnute .... na F-pace je radost pozerat... monumentalne auto.. z ktoreho citit aj nejake to umenie a charizmu ... na rodiel od povedzme X5...... a aj bordove XE nema chybu... momentalne jasny kral segmentu ... jag je oapt na vyslni... ale uz bolo aj na case :yes:
V6 nebudou, místo nich právě Ingenium R6 a V8 budou kupovat od BMW. XE ke králi segmentu chybí víc kompromisů, které nabízí D3. Zřejmě i proto ale jízdně vyznívá nejlíp.
no ja som zvedavy na nove XJ..... ale uz teraz niet pochyb ze obludna 7 to ma spocitane ... bez ohladu na jej firemne uspechy .. lebo premiovy kral tu bude opat jag 😉
obcas uz stretnem novy F-pace... ziadne bawo ani medved sa mu vizazou nevyrovna a charizmou a noblesou to sa neda s nudnymi kravatakmi od D3 ani porovnat... jag je uplne ina dimenzia... jag :yes:
obcas uz stretnem novy F-pace... ziadne bawo ani medved sa mu vizazou nevyrovna a charizmou a noblesou to sa neda s nudnymi kravatakmi od D3 ani porovnat... jag je uplne ina dimenzia... jag :yes:
Obludná 7er jezdí jak víno! Ano, potřebuje M-Paket a velká kola, ale nijak to nesnižuje její komfort a perfektní obratnost.
XJ by si mělo zachovat svojí jedinečnost (jako to (ne)udělalo Mase s QPorte) a nesnažit se přímo konkurovat D3, pak má šanci na úspěch i když v podstatně menším prodejním množství.
Navíc by u ní měl být konečně důstojný interiér. JLR by se po investicích do podvozku a motorů mělo věnovat minimálně vyrovnání konkurence z hlediska vnitřků aut.
XJ by si mělo zachovat svojí jedinečnost (jako to (ne)udělalo Mase s QPorte) a nesnažit se přímo konkurovat D3, pak má šanci na úspěch i když v podstatně menším prodejním množství.
Navíc by u ní měl být konečně důstojný interiér. JLR by se po investicích do podvozku a motorů mělo věnovat minimálně vyrovnání konkurence z hlediska vnitřků aut.
jedinecnost presne..... tu snad XJ opat zaboduje.... aj C5 jazdi ako vino.. ale v premii ide aj o ine veci ... zrovna ta charizma a elegancia a noblesa... to mi na bawach dnes uz hodne chyba... pridu mi ajk vizazou tak zameranim uz docela masove tuctove a napriklad mna vobec nechytia za srdce .... pritom taky jag alebo lexus to dokazu a ozaj su tou premiou ktoru povazujem za skutocnu charizmaticku a noblesnu premiu ako sa patri :yes:
C5 jezdí jako víno...rozlité na cihle a posazené na vodě 😉
jasne ok... ale ked uz kupovat premiovku tak za mna radsej lexus alebo jag ako nejaku firemnu skladacku od D3... a este nedajboze dizlovu
a mohol by sa aj cadillac modelovo kusok uz prebrat... hodne mi dnes na poli skutocnej premie v eu chyba ;-\
a mohol by sa aj cadillac modelovo kusok uz prebrat... hodne mi dnes na poli skutocnej premie v eu chyba ;-\
Všechno jsou dnes skládačky. U Lexu se obvykle nepřenesu přes vnější tvary a Jag se snaží fungovat stejně jako D3. Je to podle všeho velmi efektivní způsob.
Každý preferuje něco jiného a mix univerzality má D3 nejvypracovanější. To je náskok budovaný dlouhou dobu a dalo se cítit, jak se automobilky v D charakterově přiblížily. Teď vidím opět snahu o diferenciaci a vytvoření si opět vlastních hodnot. BMW odlehčuje, M-B pase vzduch a Audi stojí mezi.
Jag nainvestoval spoustu peněz do hliníku a podvozku. Tuhle fázi má za sebou a bude se snažit přibližovat v ostatních aspektech D3.
Každý preferuje něco jiného a mix univerzality má D3 nejvypracovanější. To je náskok budovaný dlouhou dobu a dalo se cítit, jak se automobilky v D charakterově přiblížily. Teď vidím opět snahu o diferenciaci a vytvoření si opět vlastních hodnot. BMW odlehčuje, M-B pase vzduch a Audi stojí mezi.
Jag nainvestoval spoustu peněz do hliníku a podvozku. Tuhle fázi má za sebou a bude se snažit přibližovat v ostatních aspektech D3.
To nečekej...krouťák je plochý jako čínský gymnastky a výkonová špička v 5,5krpm. Omezovač podle mě na 6k a jediné s čím by si mohli pohrát je gradace v poslední čtvrtině otáčkového spektra.
Krouťák ať plochej je, výkonný bude určitě taky, ................... jen s tím zvukem by si mohli pohrát. ;-\ (i když nevím jak, repráky neuznávám >😒] )
simson33
Do terénu se kvůli odolnosti a tím pádem i spolehlivosti zatím výhradně používá HDM měnič. I VW, který má užitkovou verzi DSG pro Transporter do Amaroku raději dává 8st.ZF (pozn.: VW Tiguan nebo Škoda Yeti off-roady skutečně nejsou).
Takže Jaguar Land Rover buď vymyslel nějaké geniální řešení, které snese i zvláštní namáhání, což si nemyslím zase já, a nebo u svých luxusních aut, která v terénu používá stále méně zákazníků, upraví techniku podle prostředí, v němž se převážně pohybují. Základní motorizace Range Roveru Sport už nemají např. redukční převodovku, Discovery Sport a Evoque jsou v základu dokonce jen předokolky, takže teď už chybí jen, aby se nové Discovery 5 představilo v základu se čtyřválcem a FWD - kam ten svět spěje...
Takže Jaguar Land Rover buď vymyslel nějaké geniální řešení, které snese i zvláštní namáhání, což si nemyslím zase já, a nebo u svých luxusních aut, která v terénu používá stále méně zákazníků, upraví techniku podle prostředí, v němž se převážně pohybují. Základní motorizace Range Roveru Sport už nemají např. redukční převodovku, Discovery Sport a Evoque jsou v základu dokonce jen předokolky, takže teď už chybí jen, aby se nové Discovery 5 představilo v základu se čtyřválcem a FWD - kam ten svět spěje...
Kam všude a jak budou převodovku dávat nevím, ale píší, že bude mít jakousi redukci...tudíž se s ní počítá i do off-road verzí.
Disco bude mít R4 zcela jistě, s FWD verzí si nejsem jistý. Každopádně V6 zůstává v nabídce.
Disco bude mít R4 zcela jistě, s FWD verzí si nejsem jistý. Každopádně V6 zůstává v nabídce.
Nějaký Range Rover Sport má redukční převodovku? 😲
Většina motorů zatím ano 😉
Podíval jsem se na základní dvoulitr a já tam tedy Twin-speed vidím. Ne v základu, ale za příplatek. V Německu ji v základu nemá ani ten silnější třílitr, jen osmiválce (a snad i hybrid).
Myslím, že ji nemá žádný, je třeba ji přikoupit v terénním paketu. 😉
V Německu i UK ji (a celý ten balíček) mají minimálně osmiválce, snad i hybrid a myslím i zážehový šestiválec (na něj jsem předtím zapomněl), který ale zrovna v Německu v nabídce není.
Asi bylo jednodušší napsat, že ji nemají v základu jen dvoulitrové a třílitrové diesely. 😄
Asi bylo jednodušší napsat, že ji nemají v základu jen dvoulitrové a třílitrové diesely. 😄
Na přesný technický popis převodovky jsem zvědav. Vzhledem k různým současným popisům nevím, zda jde o dvouspojku nebo jakousi kombinaci dual clutch s automatem.