Novinky
Musím konstatovat, že provedení 4x4 se dvěma hnacími hřídelemi dopředu a dozadu u Nissanu GTR nebo Fordu RS200 je daleko účinnější a konstrukčně čistější než ten dvoupřevodovkový nesmysl ve Ferrari FF. Takže do sbírky kuriozit bych místo GTR a Fordu dal spíše to FF.
aby mi niekto jednoducho vysvetlil, preco motor Ferrari so 180° rozovretim valcov nemozeme oznacit ako boxer. Dik.
Mám zato, že každý boxer můžeme označit jako plochý motor (tedy s rozevřením válců 180). Ale ne každý plochý motor je boxer. Je to dáno odlišnostmi v klikové hřídeli a pořadím zapalování. Asi jako každé šumivé víno není šampaňské, ale každé šampaňské je sumivé. Je to rozdíl, ale spoustě lidí je to jedno. 😄
Vlastně mě napadá, že každý plochý dvouválec bude asi také vždy boxer a naopak. Tak to bude výjimka 😄 U čtyřválce to platit nebude.
Boxer má každou ojnici na zvláštním klikovém čepu,a protilehlé písty chodí vzájemně k sobě a od sebe, kdežto V-motor s úhlem 180° má ojnice protilehlých pístů na společném čepu a tak písty chodí souhlasně doleva a doprava... 😄
[odkaz] - obrázek
[odkaz] - obrázek
Dovolím si upřesnit, že originalita tohoto Citroenu nebyla v pohonu předních kol,ani v umístění převodovky před nápravou a motoru za nápravou - tohle uspořádání používaly ve stejné době třeba české Aerovky a Jawa Minor, ale v použití samonosné karosérie a nezávislého odpružení zkrutnými tyčemi.
Rozhodně se nepovažuji za odborníka na automobilovou historii, ale nedával se šestiválec napříč masově už u Alfy? Myslím Busso v jeho různých objemových modifikacích.
Co mi tam naopak chybí je Hydractive od Citroenu - už proto že si ho zatím lze koupit - příští rok asi naposled... ;-\
Co mi tam naopak chybí je Hydractive od Citroenu - už proto že si ho zatím lze koupit - příští rok asi naposled... ;-\
Zdravim. Ano šestiválec u Alfy Romeo se dával napříč (155, 164, 166, 156 aj), ale bylo to V6, nikoliv R6. V6 napříč není nic divného. To měla snad každá automobilka v 90. letech. Ale řadový šestiválec napříč je docela unikum. A co teprve V8 napříč - Lancia Thema a Volvo S80 Mk2. 😄 K tomu boxeru. Skutečně každý motor s protiběžnými písty není boxer. Záleží na konstrukci klikového hřídele jak zde někdo píše. Třeba motor Porsche 911 Boxer určitě není a ani sama automobilka to za něj tuším nikdy nevydávala. Kdyžtak mě ale opravte.
Podle tohoto obrázku to boxer je [odkaz]
Boxery to jsou, jak správně píše wlken. Ono nebýt to boxer, tak se ten motor, co se týče vyvážení, chová jako řadový tříválec >😒] , protože má lichý počet párů (protilehlých) pístů. Aby byl "neboxer" přiměřeně vyrovnaný, musí mít počet válců 4/8/12 atd., i když u té čtyřválcové konfigurace by to bylo také zlo, jak by sebou ten motor házel.
On to tam autor zapomněl napsat,ale u toho Volva je jedná o ŘADOVÝ šestiválec,a ten je v umístění napříč opravdu unikát, vždycky jsou to véčka 😄
na tom řadovém šestiválci je zajímavé i to, že jeho konstrukční délka je o 1mm menší (někde se uvádí o 3mm větší), jak u pětiválce Volvo.
Pěkné a zajímavé.
I když to nemůže být zajímavější, než způsob testování stahování oken Kodiaqa v mrazu.